Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(jurgonse @ 2015 04 28, 13:47)
O kur pirkot kaukę? kokia kaina?

pirkau vakar Biosaloj, kaina 3,82 Eur. Leidau sau biggrin.gif
Atsakyti
Geomar valanti, matinį efektą suteikianti kaukė.

user posted image

Parašyta, jog laikyti užtepus 5 min. Aš laikiau apie 20 min, kažką dariau prie kompo, kad negalėjau atsiplėšt g.gif Na, gamintojas rašo, jog prieš tepant kaukę reikia atverti veido poras, t.y. šiltą šlapią rankšluostį palaikyt pridėjus prie veido arba nusipraust šiltu vandeniu. Aš tiesiog nusiprausiau šiltu vandeniu, bet tiek, kiek reikia nuplaut prausiklį. Tai kažin, ar spėjo poros atsidaryt biggrin.gif
Aš turbūt nesu turėjusi taip sunkiai nuplaunamos kaukės doh.gif reikia švelnios kempinėlės, būtų paprasčiau.
Efektas, kaip ir žada, matinė oda, tokia negyva, nešvelni. Porų neišvalė. Bet apskritai pradėjus naudot valančias kaukes sąžiningai bent kartą į savaitę, oda tikrai švaresnė.
Kaukė skirta mišriai, riebiai odai, reguliuoja sebumą, todėl, manau, jog ji riebiaodėms labiau ir sąžiningai naudojant sebumą visai sureguliuotų. Rašo, jog netinka jautriai odai.
Atsakyti
Sveikos wink.gif gal kuri is jusu bande Casmara kaukes? Labai sudomino kai radau internete. Kaina aisku nemaza, bet gal tikrai geros yra?
Atsakyti
Botanics Ionic Shine away kaukė.
Labai labai panaši į juodą molį pakeliuose. Tik ši jau padaryta, tai dažniau išeina užsidėti. Bet naudojau pakaitom su kitom.
Laikyti 10 min, laikau ilgiau, bet neleidžiu uždžiūti, nes odos tempimas varo iš proto. Kai neuždžiūna, tai lengvai nusiplauna.
Na, man po tokių molio kaukių patinka švarios odos jausmas. O, apskritai, naudojant valančias kaukes tikrai oda pasidarė švaresnė.
Todel ir ši patiko. Nieko blogo negaliu pasakyt. Kaina litais apie 34. Na, brangi palyginus, kai gali pati susimaišyt, nes jos sudėtis labai elementari.
Neišdžiovina odos, su sąlyga, jei neleidi sudžiūt ant odos.
user posted image
foto
Atsakyti
Ar kas bande casmara kaukes ir kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Ar kas iš jūsų naudoja natūralias molio kaukes ( iš Kvapų namų ir kitur), kurių 100% sudėtis vien molis be jokių priemaišų? Kokį rekomenduotumėt kaip geriausiai sutraukiantį inkštirus? blush2.gif
Atsakyti
O as noreciau pasiteirauti apie The Body Shopo juros dumbliu valancia kauke, gal yra naudojusiu? 4u.gif
Atsakyti
Vakar prieš miegą išbandžiau "ELLAME" šilkinę lakštinę drėkinančią veido kaukę. Ryte pabudau labiau pailsėjusia, atgaivinta sudrėkinta, stangresne veido oda thumbup.gif. Žodžiu, tikrai patiko - labai malonus pačios kaukės pojūtis ant odos. Gal net labiau patiko už "BIOCELL".

user posted image
Atsakyti
O man keista, kad biocell kaukes taip visu giriamos. Kiek bandziau ( kokius 5 kart) tikrai jokio akivaizdesnio poveikio nepastebejau, o ir uzsideti - laikyti man ja nepatogu ax.gif man geriau uztepamos veido kaukes. Jau pusantru metu is eiles naudoju juoda glam glow dabar gera kaina jos neradau nusipirkau zalia. Ir vel grysiu prie juodos, zalia nepatinka, tiesa ji lengviau tepasi lengviau nusivalo ir nesudziuna kaip juodoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 09 rugpjūčio 2015 - 14:21
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 08 09, 14:20)
O man keista, kad biocell kaukes taip visu giriamos. Kiek bandziau ( kokius 5 kart) tikrai jokio akivaizdesnio poveikio nepastebejau, o ir uzsideti - laikyti man ja nepatogu  ax.gif  man geriau uztepamos veido kaukes. Jau pusantru metu is eiles naudoju juoda glam glow dabar gera kaina jos neradau nusipirkau zalia. Ir vel grysiu prie juodos, zalia nepatinka, tiesa ji lengviau tepasi lengviau nusivalo ir nesudziuna kaip juodoji.

imeskit, apie kokia kalbate 4u.gif man irgi Biocell ispudzio nedaro, nors sudetis nebloga, tai vis nusiperku, nes nelabai zinau, ka geriau imt g.gif
Atsakyti
Bet Glamglow Powermud (žalia) ne tas pats kas Biocell. Jų net lyginti tarpusavy negalima.
Glamglow valanti, o Biocell hialuroninė, t.y. drėkinanti.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 08 10, 00:43)
Bet Glamglow Powermud (žalia) ne tas pats kas Biocell. Jų net lyginti tarpusavy negalima.
Glamglow valanti, o Biocell hialuroninė, t.y. drėkinanti.

As ju ir nelyginau biggrin.gif
Atsakyti