Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Gal esate bandžiusios kaukę Bio Lab mask?gundausi nusipirkti.idomu kaip ji istikro veikia? smile.gif
Atsakyti
ar aš kažką blogai darau,ar visos kaukės man netinka, nes visad keli spuogeliai išdygsta pasidarius g.gif bandžiau ne vieną, ir naminę, ir pirktinę... g.gif ar čia taip turi būt, "brudas išeina"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 27, 09:56)
ar aš kažką blogai darau,ar visos kaukės man netinka, nes visad keli spuogeliai išdygsta pasidarius  g.gif  bandžiau ne vieną, ir naminę, ir pirktinę...  g.gif  ar čia taip turi būt, "brudas išeina"?  blush2.gif

siandien parodoj Moters pasaulyje buvau, ten veido kaukią nemokamai buvo galima išbandyti silkinę, kaip servėtėlę reik užsidėti biggrin.gif thumbup.gif Nors tokių dalykų nenaudojau, bet labai patiko thumbup.gif Kas įdomu, kad ją nusiėmus lieka oda šlapia, bet nudžiuvus- jokio traukimo odos nebuvo (specialiai laukiau nenuvalius, nes netikėjau). Tik va neprisimenu pavadinimo, tik, aplinką: minkšta kėdė, staliukas ir labai gražus veidrodis su auksiniais rėmais ir drugeliais sienos išklijuotos. Sakė, kad kitoj kaukėj dar aukso yra biggrin.gif , bet tą tai pirkt reikėjo-nemokamai nedėjo biggrin.gif Gal tokia jums tiktų, ten kaip vanduo, nors sakė visokių gėrybių pridėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2014 11 06, 23:32)
siandien parodoj Moters pasaulyje buvau, ten veido  kaukią nemokamai buvo galima išbandyti silkinę, kaip servėtėlę reik užsidėti biggrin.gif thumbup.gif  Nors tokių dalykų nenaudojau, bet labai patiko thumbup.gif  Kas įdomu, kad ją nusiėmus lieka oda šlapia, bet nudžiuvus- jokio traukimo odos nebuvo (specialiai laukiau nenuvalius, nes netikėjau). Tik va neprisimenu pavadinimo, tik, aplinką: minkšta kėdė, staliukas ir labai gražus veidrodis su auksiniais rėmais ir drugeliais sienos išklijuotos. Sakė, kad kitoj kaukėj dar aukso yra biggrin.gif , bet tą tai pirkt reikėjo-nemokamai nedėjo biggrin.gif  Gal tokia jums tiktų, ten kaip vanduo, nors sakė visokių gėrybių pridėta biggrin.gif

bandžiau tokią, jeigu apie tokią pačią galvojam. bet klausimas, ar gerI NEŠVARUMUS išvalo.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 07, 00:26)
bandžiau tokią, jeigu apie tokią pačią galvojam. bet klausimas, ar gerI NEŠVARUMUS išvalo.

oi, tikrai apie tai neišmanau, bet ar uždėtas ant veido šilkas gali ką išvalyti g.gif kiek suprantu tai cia tik odai prideda visokiu gerumu, dar ir aukso, kad svytetum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2014 11 06, 22:32)
siandien parodoj Moters pasaulyje buvau, ten veido  kaukią nemokamai buvo galima išbandyti silkinę, kaip servėtėlę reik užsidėti biggrin.gif thumbup.gif  Nors tokių dalykų nenaudojau, bet labai patiko thumbup.gif  Kas įdomu, kad ją nusiėmus lieka oda šlapia, bet nudžiuvus- jokio traukimo odos nebuvo (specialiai laukiau nenuvalius, nes netikėjau). Tik va neprisimenu pavadinimo, tik, aplinką: minkšta kėdė, staliukas ir labai gražus veidrodis su auksiniais rėmais ir drugeliais sienos išklijuotos. Sakė, kad kitoj kaukėj dar aukso yra biggrin.gif , bet tą tai pirkt reikėjo-nemokamai nedėjo biggrin.gif  Gal tokia jums tiktų, ten kaip vanduo, nors sakė visokių gėrybių pridėta biggrin.gif

Maciau ir as. Ellame kaukes. manau jos tik padrekint oda gali, nesvarumu neistrauks. panasios yra Biocell savo principu. Ir net neaisku, kur tu Ellame kaukiu pirkt, be parodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 11 09, 19:36)
Maciau ir as. Ellame kaukes. manau jos tik padrekint oda gali, nesvarumu neistrauks. panasios yra Biocell savo principu. Ir net neaisku, kur tu Ellame kaukiu pirkt, be parodos biggrin.gif

man rodos sake, kad gintarinese ir dar kazkokiose vaistinese g.gif , minejo, kad jau labai geros kokybes
Atsakyti
Man labai patinka Marmozel valanti kauke su spirulina. Efektas nuostabus. Tokia lygi, svelni ir skaisti oda tampa.
Atsakyti
Ar yra galinciu palyginti juodojo molio kaukes efekta su glamglow valancia?
Atsakyti
Kokios kaukes reiketu papilkejusiai pavargusiai praradusiai svytejima skaistuma ir elastinguma, aciu
Atsakyti
Ateisiu pagirti vienos kaukės, tikrai tikrai likau patenkinta.
Vakar nusipirkau Madaros Brightening AHA peel mask nedidukę pakuotę ir iškart vakare pasidariau. Labai ir labai patiko - oda pastebimai šiandien atsigavusi, lyg lygesnė, maloni liesti. Mano oda mišri, T zona linkusi į riebumą, skruostai linkę sausėti ir dehidratuotis, vienas spuogas pūpsojo vakar pasmakrėj - šiandien atrodo ne toks pastebimas.
Susiviliojau nuolaida, bet ir efektas tikrai geras (tikėjausi prastesnio), tad kainos ir kokybės santykis tikrai .

Kaukės užteks kokiems 3-4 kartams (12,5 ml.), pirkau nedidelę pakuotę, nes esu linkusi turėti bent 4 kaukes ir naudoti pagal poreikį, jei nesunaudoju greitai, paskui užsimėto jos man blush2.gif .
Atsakyti
O kur pirkot kaukę? kokia kaina?
Atsakyti