Mano oda palepina parafino kauke. Veidas atrodo sviezesnis,oda nebe sausa. Nusipirkau parafino vonele rankoms,bet darau kaukes ir veidui bei kojoms. Oda tampa aksomine.
Turiu dvi megiamiausias-
1. Mario Badescu super collagen mask molio kauke kuri ir valo ir stangrina. Nealergizuoja, vienintelis minusas yra pakuote kurioj gan greit sukieteja, reik sunaudot kažkur per 6 savaites..
2. Ren glycolactic radiance mask lyg taip vadinas- rūgštine kauke, nu man ji ir valo, ir stangrina, ir atspalvį pagyvina, pirmas pora dienų po naudojimo oda kažkaip net švyti. Atradimas tai tikrai. Bet minusas- kaina, ne itin skalsi, bet poveikis tikrai to vertas.
1. Mario Badescu super collagen mask molio kauke kuri ir valo ir stangrina. Nealergizuoja, vienintelis minusas yra pakuote kurioj gan greit sukieteja, reik sunaudot kažkur per 6 savaites..
2. Ren glycolactic radiance mask lyg taip vadinas- rūgštine kauke, nu man ji ir valo, ir stangrina, ir atspalvį pagyvina, pirmas pora dienų po naudojimo oda kažkaip net švyti. Atradimas tai tikrai. Bet minusas- kaina, ne itin skalsi, bet poveikis tikrai to vertas.
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 08 31, 19:50)
Naminių kaukių nesidarau, o iš pirktinių labiausiai patinka Garnier Pure Self-Heating Sauna Mask. Užsidėjus veidas maloniai šyla, gerai išvalo poras, oda lieka švari ir švelni. Dabar labai norėčiau išbandyti Algologie veido kaukę.
Man šita irgi patinka, net spuogus išsigydžiau su ja. Bet pasirodo, šildančios kaukės netinka odai su išsiplėtusiais kapiliarias, tai nebenaudoju.
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2014 08 12, 17:14)
Mano oda palepina parafino kauke. Veidas atrodo sviezesnis,oda nebe sausa. Nusipirkau parafino vonele rankoms,bet darau kaukes ir veidui bei kojoms. Oda tampa aksomine.
O gal galėtumėt įmesti nuorodą, kaip ji atrodo?
QUOTE(Idem @ 2014 09 15, 07:15)
O gal galėtumėt įmesti nuorodą, kaip ji atrodo?
Paziurekit www.nagai.lt .Oranzine 99 lt. Per telefona kazko neiseina ikelti nuorodos.
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 14, 11:35)
Turiu dvi megiamiausias-
Sudomino antra kauke Gal butu galima placiau apie ja Kur perki ja ? Tinka ji misriai odai ?
QUOTE(zuika. @ 2014 09 15, 13:54)
Sudomino antra kauke Gal butu galima placiau apie ja Kur perki ja ? Tinka ji misriai odai ?
Tiktu tikrai. Pas mane misri ir jautri. As gyvenu norvegijoje tai pas mus jos vaistinese parduoda,populiarus brendas ren cia, o be to ekologiskas.perku internetinese parduotuve norvegiskose, be to Maciau feelunique turi ja
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 17, 07:56)
Tiktu tikrai. Pas mane misri ir jautri. As gyvenu norvegijoje tai pas mus jos vaistinese parduoda,populiarus brendas ren cia, o be to ekologiskas.perku internetinese parduotuve norvegiskose, be to Maciau feelunique turi ja
aciu uz atsakyma
as taip pat NO gyvenu ,tik apie vaistines nepagalvojau ,kad ten reiketu paziureti
QUOTE(zuika. @ 2014 09 17, 11:45)
aciu uz atsakyma
as taip pat NO gyvenu ,tik apie vaistines nepagalvojau ,kad ten reiketu paziureti
Praeita menesi vitus vaistinej pirkau su akcija sia kauke
blush.no db akcija yra kaukei peel and renew iš Ren, labai panasi esu tokia turėjusi tik kad jos poveikis man per švelnus.
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 17, 16:06)
Praeita menesi vitus vaistinej pirkau su akcija sia kauke
blush.no db akcija yra kaukei peel and renew iš Ren, labai panasi esu tokia turėjusi tik kad jos poveikis man per švelnus.
nerandu blush.no siam psl. tos kaukes oi ne taip supratau kitos nenoriu , noriu sita labai isbandyti
as cia nusiziurejau :
www.blivakker.no/product/REE0024/ren-glycolactic-radiance-renewal-mask-50ml
galima rasti dar kur pigiau ?
QUOTE(zuika. @ 2014 09 17, 20:40)
nerandu blush.no siam psl. tos kaukes oi ne taip supratau kitos nenoriu , noriu sita labai isbandyti
as cia nusiziurejau :
as cia nusiziurejau :
Jo kaina gera, bandziau googlint pigiau neradau
QUOTE(Jamyy @ 2014 09 17, 20:50)
Jo kaina gera, bandziau googlint pigiau neradau
Laukiau laukiau ir sulaukiau dar pigesnio pasiulymo is to pacio psl
Siandien gavau . Kaip tik dabar esu uzsitepusi . Kvapas labai skanus Kaip raso , kad galima jausti dilgciojima ,tai as nelabai jo jauciu Tikiuosi gero rezultato