Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 06 25, 16:19)
Pačios geriausios kaukės-naminės kaukės, kai rezultatas matosi jau po pirmo karto, o savikaina juokinga. Mano atradimas - krakmolo kaukė - išvalo ir sutraukia poras, balina ir, svarbiausia, išlygina raukšles  thumbup.gif :

1 v. šaukšto bulvių krakmolo
0,5 stiklinės vandens
2 v. šaukštų grietinės
po 2 kapsules vitamino A ir E

nebūtinai, bet galima dėti ~ 2 v. šaukštus vaisių ar daržovių sulčių, susmulkintų žalių žolelių (priklausomai nuo savo odos tipo – sausa, mišri ar riebi, bei kokio efekto pageidaujate – maitinamo, balinamo, drėkinamo) Aš dedu agurkų sulčių.

Krakmolą užpilkite šaltu vandeniu. Intensyviai maišydamos, kaitinkite mišinį iki virimo, t.y. kol gausis tiršta, skaidri masė. Į atvėsintą masę įsukite grietinę, vitaminus, sultis. Kaukę tepkite storu sluoksniu 20-25 min. Nuplaukite šiltu vandeniu, veidą patepkite mėgstamu kremu. Kaukės likutį laikykite šaldytuve iki 3-4 dienų. Jo užtenka keliems kartams. Pasibaigus galiojimui, jei dar liko, tikrai nepakenks sunaudoti rankoms ar kūnui.

Draugė per atostogas darėsi visą seriją šitos kaukės, grįžus bendradarbės užsipuolė ją, kad plastinės operacijos lotuliukas.gif

Pasigaminau ir aš šios kaukytės. Po kelių dienų parašysiu atsiliepimus. Planuoju naudoti, kaip Jūsų draugė, 5 dienas 2 pailsinti ir antrą savaitę vėl taip pat.
Atsakyti
gal kas bandet? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aš bandžiau paakiu..nžn, bet manęs nesużavėjo
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2014 07 14, 07:21)
gal kas bandet? 4u.gif
user posted image

naudoju liftinga veidui, man jis labai patinka, pasitepus juo oda nereikalauja kremo , aisku kekvienai individualiai. esu isbandzius daug brangiu kremu, jokios naudos, si kaukyte , kad ir nebrangi , bet patinka man. tik pati suprantu, kad jokie tepalai, krakmolai ir t.t, rauksliu nesumazins. tepu , nes patinka tokie zaidimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2014 07 14, 20:21)
gal kas bandet? 4u.gif
user posted image

Esu naudojusi valomąją, bet nieko nei labai gero, nei labai blogo pasakyti negaliu. Nepirkčiau nei su nuolaida.
Atsakyti
siuose maiseliuosia vienkartine doze?
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2014 07 14, 09:20)
siuose maiseliuosia vienkartine doze?

paakiu ir veido liftingai 10-ciai uzsitepimu, o kitos valomosios kaukes vienkartines
Atsakyti
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 06 25, 16:19)
Pačios geriausios kaukės-naminės kaukės, kai rezultatas matosi jau po pirmo karto, o savikaina juokinga. Mano atradimas - krakmolo kaukė - išvalo ir sutraukia poras, balina ir, svarbiausia, išlygina raukšles  thumbup.gif :

1 v. šaukšto bulvių krakmolo
0,5 stiklinės vandens
2 v. šaukštų grietinės
po 2 kapsules vitamino A ir E

nebūtinai, bet galima dėti ~ 2 v. šaukštus vaisių ar daržovių sulčių, susmulkintų žalių žolelių (priklausomai nuo savo odos tipo – sausa, mišri ar riebi, bei kokio efekto pageidaujate – maitinamo, balinamo, drėkinamo) Aš dedu agurkų sulčių.

Krakmolą užpilkite šaltu vandeniu. Intensyviai maišydamos, kaitinkite mišinį iki virimo, t.y. kol gausis tiršta, skaidri masė. Į atvėsintą masę įsukite grietinę, vitaminus, sultis. Kaukę tepkite storu sluoksniu 20-25 min. Nuplaukite šiltu vandeniu, veidą patepkite mėgstamu kremu. Kaukės likutį laikykite šaldytuve iki 3-4 dienų. Jo užtenka keliems kartams. Pasibaigus galiojimui, jei dar liko, tikrai nepakenks sunaudoti rankoms ar kūnui.

Draugė per atostogas darėsi visą seriją šitos kaukės, grįžus bendradarbės užsipuolė ją, kad plastinės operacijos lotuliukas.gif

Noriu is as ismeginti sia kauke ax.gif Bet as turiu vitamina E ir A lasiukais, tai kazin kiek lasiuku reiktu lasinti? g.gif
Atsakyti
jokiu pokyciu po siu krakmoliniu kaukiu biggrin.gif , oda ne skurlis ir jos taip paprastai neislyginsi. gali koki viena antra spuoga isnaikint tik ne rauksles doh.gif . na aisku, kad tiek tekainuoja tai geriau kazka daryt , negu nieko, svarbu tiket smile.gif
Atsakyti
smile.gif kodel taip tylu cia? nejau krakmolas netiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2014 08 08, 08:14)
smile.gif kodel taip tylu cia? nejau krakmolas netiko  biggrin.gif

Kodėl jums taip užkliūva ši kaukė? galite puikiai ignoruoti žinutes apie ją, o ne ironizuoti.
Atsakyti
O man pati geriausia kaukė – baltas molis,sumaišytas su pasukom, pienu arba žolelių arbata(medetkų, ramunėlių, šalavijų). Darau tris kartus į savaitę , išlygina mimikos raukšleles, sutraukia poras, pabalina.
Atsakyti