Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 06 29, 14:45)
Raukšlelių lyginimas nelabai draugauja su soliariumais - tiek jie, tiek ultravioletiniai saulės spinduliai spartina odos senėjimą, tad patarčiau labai jau saikingai jais mėgautis. Jei jau lankote soliariumą, jums turėtų pakakti (nors tiksliau -privaloma) odos drėkinimo, o ne kaukių. Tiesiog į savo naudojamą kremą įlašinkite vitaminus A ir E - taip ir drėkinsite, maitinsite odą, o vitaminai duos lyginamąjį efektą. Kaukes palikite rudeniui - po vasarinės saulės ir vėjų gairinimo ir džiovinimo, veidu galėsite pasirūpinti naminėmis priemonėmis  smile.gif .

Šiais metais dar nėjau į soliariumą, planuoju dabar eiti. Turbūt pirma pasidarysiu kaukę ir po kokios savaitės eisiu į soliariumą, arba paliksiu tai rudeniui smile.gif dėkuj už patarimus, vitaminus panaudosiu su kremu thumbup.gif
Nusipirkau tokių vitaminų : user posted image user posted image kiek tokių kapsuliukių reikia kaukei? 7-8?

Minėjot, kad galiu įlašinti vitamino c. Nusipirkau tokio: user posted image (atsiprašau, kad neapverstas). Kiek tokio lašelių užtektų? g.gif dėkuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 06 28, 19:26)
galima įdėti ir sutrupintą vitamino C tabletę - jis stiprina kraujagyslių sieneles  smile.gif .

Ar butina uzvirinti krakmola su vandeniu, saltame vandenyje netirptu, turbut nesusijungtu i vientisa mase? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 06 29, 17:50)
o jeigu krakmolą pakeisti molio milteliais? neturiu krakmolo, ir nežinau iš kur jo gauti (gyvenu ne lt). ??

Šiaip bulvių krakmolas parduodamas prie miltų, druskos, cukraus, sodos, bent jau LT parduotuvėse ir yra be galo pigus 400g - ~1,5 Lt, todėl ir yra tikras džiaugsmas superinį produktą įsigyti nebrangiai thumbup.gif , o užtenka labai ilgam. Aš paprastai beveik visas namines kaukes tirštinu krakmolu - jis ir poras sutraukia, ir balina, ir raukšleles lygina.
Jei negaunate pirkti, žinoma keiskite kosmetiniu moliu, efektas gali būti dar geresnis, o ir kaina į bankrotą nenuves ( 60g - ~2-3 Lt). Tik jau nesigaus tokia konsistencija kaip krakmolinės kaukės, be to jo ir virti negalima. Tada tiesiog molį sumaišykite su grietine ir kitais ingredientais ir tepkite veidelį. Jei išbandysite, parašykite, kaip gavosi-l. įdomu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2014 06 29, 20:22)
o kiek ta serija? kas kiek dienu ir kiek laiko?

Kaukės masės užtenka 4-5 dienoms, laikant šaldytuve. Tad ir naudoti reikia 4-5 dienas iš eilės.
Draugė darėsi: I savaitę - 5 dienas iš eilės, savaitgalį leido veideliui pailsėti. II savaitę vėl 5 dienas iš eilės. Ciklas gavosi 10 d. per 2 savaites.
Bet čia kiekvienam individualiai. Vienai pažįstamai raukšlių nelygino, bet dabar darosi vos ne kas antrą dieną, nes puikiai veika veido struktūrą - sumažina poras ir skaistina, kita efektą mate jau po pirmos kaukės, trečiai nepatiko neva ilgas kaukės gaminimo procesas (nors trunka kelias minutes, o kaukės užtenka kelioms dienoms).
Tiesiog reikia pabandyti ir pajusti "savo kailiu" biggrin.gif
Papildyta:
kiek tokių kapsuliukių reikia kaukei? 7-8?

Kapsulių reikia 4 (perpjauti ir išspausti, vienoje kapsulėje ~ 2 lašeliai aliejaus). 7-8 lašelių reikėtų, jei būtų aliejinė konsistencija (žr. anksčiau aptartas proporcijas) smile.gif

Minėjot, kad galiu įlašinti vitamino c. Nusipirkau tokio:

Įlašinkit 2-3 lašelius.

Papildyta:
QUOTE(Infusion @ 2014 06 30, 08:17)
Ar butina uzvirinti krakmola su vandeniu, saltame vandenyje netirptu, turbut nesusijungtu i vientisa mase? g.gif

Būtent šitai kaukei reikia gerai sumaišyti krakmolą su vandeniu, pastoviai maišant pradėti kaitinti ant viryklės. Labai greitai pamatysite, kad masė pradeda skaidrėti ir tirštėti. Kai taps labai tiršto kisieliaus konsistencijos (maždaug grietinės tirštumo - užvirti net nereikia, sutirštės anksčiau), nukelkite ir atvėsinkite. Sumaišykite su likusiais ingredientais smile.gif .
Gal tik atrodo sudėtingai, bet procesas trunka vos kelias minutes rolleyes.gif .
Atsakyti
[quote=Akacija-,2014 06 29, 10:04]Šiais metais dar nėjau į soliariumą, planuoju dabar eiti.  Turbūt pirma pasidarysiu kaukę ir po kokios savaitės eisiu į soliariumą, arba paliksiu tai rudeniui  smile.gif dėkuj už patarimus, vitaminus panaudosiu su kremu  thumbup.gif
Nusipirkau tokių vitaminų : user posted image user posted image  kiek tokių kapsuliukių reikia kaukei? 7-8?

Minėjot, kad galiu įlašinti vitamino c. Nusipirkau tokio: user posted image (atsiprašau, kad neapverstas). Kiek tokio lašelių užtektų?  g.gif dėkuj  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 30 birželio 2014 - 12:29
o ne lengviau butu merginos jums atsiversti google puslapi GRAZI PATI ir apie sias kaukes ir dar kitokius patarimus pasiskaityti.
Atsakyti
Jei negaunate pirkti, žinoma keiskite kosmetiniu moliu, efektas gali būti dar geresnis, o ir kaina į bankrotą nenuves ( 60g - ~2-3 Lt). Tik jau nesigaus tokia konsistencija kaip krakmolinės kaukės, be to jo ir virti negalima. Tada tiesiog molį sumaišykite su grietine ir kitais ingredientais ir tepkite veidelį. Jei išbandysite, parašykite, kaip gavosi-l. įdomu smile.gif

Vargais ne galais gavau krakmolo. tai rašau išbandžiusi kaukę. dėl raukšlių negaliu pakomentuoti, nes nelabai dar jų turiu. pirmas įspūdis tikrai teigiamas. oda jaučiasi padrėkinta, poras pravalė, oda skaistesnė, tik gal tikėjausi didesnio baltumo (nežinau kaip pasakyti)
Viską dariau pagal receptą, tik dar dėjau du šaukštus agurkų sulčių.
Man šiek tiek neaišku dėl konsistencijos, kokia ji turi gautis. nežinau, ar aš kažko nepridėjau ar perdėjau, bet masė man gavosi tokia sunkiai išmaišoma, kaip klijai. sunkiai tepėsi ant veido. kaip turi būti? 4u.gif
Atsakyti
O kas kiek laiko Jūs dedates šita kauke? Aš irgi ją išbandžiau, man patiko smile.gif Irgi gavosi tiršta tai aš su blenderiu išmaišiau iki vientisos masės.
Atsakyti
Man šiek tiek neaišku dėl konsistencijos, kokia ji turi gautis. nežinau, ar aš kažko nepridėjau ar perdėjau, bet masė man gavosi tokia sunkiai išmaišoma, kaip klijai. sunkiai tepėsi ant veido. kaip turi būti? 4u.gif
[/quote]

Gal per daug perkaitinote? Nes pastačius kaitinti, maišant, kai tik pamatote, kad masė pradėjo skaidrėti ir tirštėti (iki grietinės tirštumo), jau reikia nukelti nuo ugnies ir atvėsinti. Kitas variantas, gal krakmolo šaukštą dėjote su dideliu kaupu? Man viskas gavosi iš pirmo karto smile.gif . Tikriausiai reikia įgusti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lolanta @ 2014 07 01, 06:28)
O kas kiek laiko Jūs dedates šita kauke? Aš irgi ją išbandžiau, man patiko smile.gif Irgi gavosi tiršta tai aš su blenderiu išmaišiau iki vientisos masės.

Mergaitės, manau tiesiog neperkaitinkit masės ir turėtų viskas pavykti. Kaukė turėtų būti super papastai padaroma, man širdį skauda, kad tiek vargot blush2.gif Kitą kartą geriau pavyks 4u.gif .
Kaukę naudokite 4 dienas iš eilės (kol užteks masės). Jau rašiau anksčiau. Jei neturit raukšlelių, tai pirmam kartui tiek ir užteks. Vėliau vėl pasidarykit, kai norėsit išgryninti ir sutraukti poras, pvz. po 2-3 savaičių ar mėnesio. Jei netingit ir turit laiko, darykit nors ir kasdien (galit net nedėti vitaminų), krakmolas ir grietinė dar niekam nepakenkė, nebent atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 07 01, 11:50)

Gal per daug perkaitinote? Nes pastačius kaitinti, maišant, kai tik pamatote, kad masė pradėjo skaidrėti ir tirštėti (iki grietinės tirštumo), jau reikia nukelti nuo ugnies ir atvėsinti. Kitas variantas, gal krakmolo šaukštą dėjote su dideliu kaupu? Man viskas gavosi iš pirmo karto smile.gif . Tikriausiai reikia įgusti ax.gif
mano variantas - perkaitinimas, nes vis laukiau kol užvirs. bandysiu dar ne kartą 4u.gif
Atsakyti
Vyšnių uogiene>>> dar kartą dėkuj 4u.gif

sileste>>> nesuprantu kodėl pacitavot mano žinutę ir nieko neprirašėt? g.gif o šiaip tai paskaitinėjau tame tinklapyje, ir klausiu to, ko neradau.
Atsakyti
isbandziau vakar ir as ta namine kauke smile.gif man patiko bigsmile.gif kapsules tiesiog imeciau i krakmolo mase ir jos puikiausiai istirpo. ant veido neturiu ryskiu rauksliu, bet kaklo oda pavargusi pas mane. tai rezulatas tikrai pastebimas bigsmile.gif kadangi dar liko mases bandysiu visa serija atlikt smile.gif
likau maloniai nustebinta.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2014 07 12, 09:47)
isbandziau vakar ir as ta namine kauke smile.gif  man patiko bigsmile.gif  kapsules tiesiog imeciau i krakmolo mase ir jos puikiausiai istirpo. ant veido neturiu ryskiu rauksliu, bet kaklo oda pavargusi pas mane. tai rezulatas tikrai pastebimas bigsmile.gif  kadangi dar liko mases bandysiu visa serija atlikt smile.gif
likau maloniai nustebinta.. 4u.gif

Ką ir reikėjo įrodyti smile.gif - kad paprasčiausi naminiai ir pigūs produktai gali mums pagelbėti ne prasčiau už pirktinius, be to bent jau žinome, ką dedame, o taip pat ir šviežius dalykėlius rolleyes.gif Būtų labai malonu, jei pakomentuotumėte ir mano puslapyje smile.gif
Atsakyti