QUOTE(enura @ 2014 01 02, 17:16)
ir as isbandziau Glam Glow baltaja, valancia kauke. Tai man matyti poveikis kaip po odos valymo
Saldyt salde siek tiek, bet sakyciau minimaliai ir netgi man labiau ne saldymo bet toks dilgciojimo efektas jautesi ir tik pacioje pradzioje kol isdziuvo. Laikiau apie 10 minuciu. Inkstirus tikrai pravale. Bet kad poras sutrauke kaip kazkur buvo atsiliepimai tai nepasakyciau. Kaina nemaza, aisku, bet pinigu negaila. Manau ilgiau panaudojus ir palaikius kokiu 15 minuciu efektas bus dar geresnis.
Saldyt salde siek tiek, bet sakyciau minimaliai ir netgi man labiau ne saldymo bet toks dilgciojimo efektas jautesi ir tik pacioje pradzioje kol isdziuvo. Laikiau apie 10 minuciu. Inkstirus tikrai pravale. Bet kad poras sutrauke kaip kazkur buvo atsiliepimai tai nepasakyciau. Kaina nemaza, aisku, bet pinigu negaila. Manau ilgiau panaudojus ir palaikius kokiu 15 minuciu efektas bus dar geresnis.
Susigundziau garsiaja glam glow. Neapsisprendziu tarp juodos ir baltos. Gal pradziai balta, ji tokia kaip ir valanti, supratau, o po to juoda. Bet labiau vilioja antroji...
Tiesa, jei ne paslaptis kur pirkot, gal nugrebet kur pigiau...
Paskutine mano naudota Geomar Nutrienteveido kauke, parasyta kad drekinanti, maitinanti, kaip tik ir reikejo tokio efekto. Ka norejau, ta ir gavau, bet tas riebaliukas ant veido mane erzino, galima kaukes likucius tiesiog sugerti servetele, bet as ejau praustis veido.