Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(enura @ 2014 01 02, 17:16)
ir as isbandziau Glam Glow baltaja, valancia kauke. Tai man matyti poveikis kaip po odos valymo  bigsmile.gif
Saldyt salde siek tiek, bet sakyciau minimaliai ir netgi man labiau ne saldymo bet toks dilgciojimo efektas jautesi ir tik pacioje pradzioje kol isdziuvo. Laikiau apie 10 minuciu. Inkstirus tikrai pravale. Bet kad poras sutrauke kaip kazkur buvo atsiliepimai tai nepasakyciau. Kaina nemaza, aisku, bet pinigu negaila. Manau ilgiau panaudojus ir palaikius kokiu 15 minuciu efektas bus dar geresnis.

Susigundziau garsiaja glam glow. Neapsisprendziu tarp juodos ir baltos. Gal pradziai balta, ji tokia kaip ir valanti, supratau, o po to juoda. Bet labiau vilioja antroji... biggrin.gif
Tiesa, jei ne paslaptis kur pirkot, gal nugrebet kur pigiau... smile.gif

Paskutine mano naudota Geomar “Nutriente”veido kauke, parasyta kad drekinanti, maitinanti, kaip tik ir reikejo tokio efekto. Ka norejau, ta ir gavau, bet tas riebaliukas ant veido mane erzino, galima kaukes likucius tiesiog sugerti servetele, bet as ejau praustis veido. smile.gif
Atsakyti
Gal zinote mergaites kur galima Vilniuje isigyti alginantine kauke (miltelius) ax.gif ax.gif ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucci XX: 15 vasario 2014 - 17:53
QUOTE(Gucci XX @ 2014 02 15, 17:53)
Gal zinote mergaites kur galima Vilniuje isigyti alginantine kauke (miltelius) ax.gif  ax.gif  ax.gif ?

Martina parduotuvese prie kasu
Atsakyti
QUOTE(Noir couture @ 2014 02 16, 15:56)
Martina parduotuvese prie kasu

ACIU Tau labai!!!:)) Vaziuosiu ryt thumbup.gif Nes visa googla ismaisiau, ir niekur neradau kur jas parduoda ax.gif
Atsakyti
Man patiko parduotuvėje Megavalis (Klaipėdoje) parduodamos veido kaukės ( http://megavalis.lt/...le/archive/163/ ). Esu bandžiusi tris: avižinių miltelių (ją paskui sėkmingai pakeičiau paprasčiausiomis avižų selenomis), baltojo molio (man ten parduodamas baltasis molis geresnis nei parduodamas Droge, veidas lieka švelnesnis) ir gydomosios žemės, paprasčiau - fulerio žemės (kuri čia daug pigesnė nei uoga uoga parduotuvėje). Daro maždaug tai, kas aprašyta.
Atsakyti
Kogero mano ketu atradimas Uoga uoga molio kaukes, patiko abi. Po ju svarus, sviezias veidukas palieka, toks net matinis. Dar patinka, kad jos šaltos, tai gerai atgaivina ir atvėsina veidą, o trumpas ju galiojimas įpareigoja naudoti ir nepamirsti biggrin.gif
Taip pat labai patiko vienkartines kaukes, kurias kolkas bandau visas is eiles ir negaliu isskirt geriausios, bet renkuosi drekinancias, valomasias arba skirtas riebiai odai :-)
Atsakyti
Sveikos kažkaip internete netyčia užtikau reklamą apie biolab kaukę, kuri išsprendžia visas problemas. Ar kas nors ją jau išbandėt? Apie ją galit paskaityti čia: http://www.biolabmas...br51g/index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sadija: 06 birželio 2014 - 18:34
Mano atradimas (turiu jau kokius du menesius) - La Colline moisture boost drekinanti cellular dynamic hydration mask kauke good.gif pakanka karta per savaite pasitepti, palaikyti 10 min., ir oda po ziemos be jokiu kitu proceduru atsigavo. Kremas tas pats, tad nuopelnas kaukes + aisku, sveikesne zalesne mityba.
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2014 06 09, 14:14)
Mano atradimas (turiu jau kokius du menesius) - La Colline moisture boost drekinanti  cellular dynamic hydration mask kauke  good.gif pakanka karta per savaite pasitepti, palaikyti 10 min., ir oda po ziemos be jokiu kitu proceduru atsigavo. Kremas tas pats, tad nuopelnas kaukes + aisku, sveikesne zalesne mityba.

o kur perkate? Kaip tik dairausi veido kaukės.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 06 09, 15:00)
o kur perkate? Kaip tik dairausi veido kaukės.

Salonas toks senamiestyje yra Klaipedos g. 6 (cia Vilnius, tiksliai pavadinimo nepamenu), yra ir Sugihara klinikose (pvz., Akropolis), bet ten brangiau blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shokolada: 10 birželio 2014 - 10:07
QUOTE(Shokolada @ 2014 06 10, 11:05)
Salonas toks senamiestyje yra Klaipedos g. 6 (cia Vilnius, tiksliai pavadinimo nepamenu), yra ir Sugihara klinikose (pvz., Akropolis), bet ten brangiau blush2.gif  ax.gif  4u.gif

O kiek tame salone mokate? Sugiharos puslapyje neradau šios kaukės.
Kokias kitas kaukes esate bandžiusi ir galite palyginti?
Atsakyti
Patiko Anna Lotan sutraukianti purvo kaukė ir Mirtų kaukė (ypatingai esant kapiliarinei odai) 4u.gif
Atsakyti