Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Caridian @ 2013 04 01, 22:13)
Gal galit palyginti poveiki pvz. su juoduoju moliu?

Galiu, nes abu naudoju ax.gif Q.H. kaukyte man labiau patinka, bet tikrai ne del malonaus kvapo ir pan., tiesiog man po jos labiau jauciasi pravalyta oda. Juodasis molis man zymiai labiau sausina oda, tiek po sios kaukes tiek laikant ja jauciu nemalonu tempima,sausuma, dabar naudojant moli uzsipurskiu hidrolato, tai siek tiek pataiso situacija, taciau jei vistik reiktu rinktis tarp siu dvieju, rinksciausi Q.H. kauke
Atsakyti
šbandžiau vakar baltą glam glow kaukę bigsmile.gif
kai užtepiau, pajutau, kad šaldo labai scare.gif vasarą visai gal ir faina biggrin.gif spalva juoda, bet kai pradeda džiūti ant veido, tada žalia pasidaro biggrin.gif labai greitai pradeda traukti odą, užpurškiau terminio vandens ir dar palaikiau ax.gif kai nuploviau, odą labai traukė unsure.gif kažkokio wow efekto nepastebėjau schmoll.gif gal ilgiau reikėtų panaudoti...patiko, kad po to kai nuploviau, kažkur valandą jautėsi, kad oda kvėpuoja, toks švaros jausmas rolleyes.gif bet inkštirams, spuogams poveikio jokio schmoll.gif
Atsakyti
Kartą per savaite deduosi PAYOT Hydra24 masque - mano oda jautri, mišri, tačiau linkusi sausėti, todėl būtina nuolat drėkinti. Pirmus kartus naudojant ypatingo poveikio nepastebėjau, tačiau su laiku pastebėjau, jog liečiant jaučiasi, kad oda iš vidaus tokia lyg "pilnesnė", tvirtesnė pasidarė - esu tikrai patenkinta ir planuoju pabaigusi įsigyti pabandymui kitą šios firmos kaukę.
Atsakyti
Turiu abi Glam Glow kaukes: balta ir juoda. Galiu pasakyti,kad nera tokios efektyvios kaip reklamuoja ir tokios kainos visiskai nevertos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 23, 20:24)
Kokia kaukes kaina, kaip daznai naudojama?

Suradau vynmedziu kauke,ar apie sita kalbama? g.gif Labai laukiu atsakymo,nes skubu isigyti kol pristatymas nemokamas tongue.gif

Algologie Kaukė veidui "Vynmedžių paslaptis"75ml

Tiršta kreminės konsistencijos kaukė - tai puiki vyno terapija veidui - oda ima jaunatviškai švytėti. Regeneruojančių ir kovojančių su senėjimu aktyviųjų medžiagų kokteilis (Matriksil, Optivegetol Vin, Titrami iš raudonojo vyno, Argirelinas ir Vitaceanas) stangrina, lygina ir tonizuoja odą. Babassu ir vynuogių kauliukų aliejus, kuriuose gausu būtinųjų riebiųjų rūgščių, saugo epidermį. Odos linijos ir raukšlės tampa mažiau matomos, oda stangri, gaivi ir spindinti.

Naudojimo būdas: kaklą, veidą ir odą aplink akis patepkite kauke vidutinio storio sluoksniu ir 5 minutes lengvai pamasažuokite. Palikite veikti 10 minučių. Nuvalykite drėgnomis kempinėlėmis ir atgaivinkite toniku. Kaukę naudokite 1-2 kartus per savaitę. Intensyviai priežiūrai kaukę galima naudoti kaip naktinį kremą (nuplauti nereikia).

Veikliosios medžiagos: Titrami iš raudonojo vyno, vynuogių kauliukų aliejus, babassu aliejus, Optivegetol Vin, Matriksil, Argirelinas ir Vitaceanas.

Kaina: 102.00Lt
Atsakyti
Gal kas bandėt "Declare" intensyviai drėkinančią veido kaukę? Ar kokią kitą gerai drėkinančią parekomenduotumėt? 4u.gif

Atsakyti
Parduotuveje ieskojau stipriai drekinancios kaukes ir konsultante isgyre Biotherm drekinancia kauke Aquasource. Nepatiko jokio drekinancio efekto ji nesuteikia, reikalauja oda po kaukes kremo. Tai vel paeiskose kaukes super drekinancios, mastau apie isgirtaja Guerlain kauke, kiek esu skaiciusi tai vien teigiami atsiliepimai, tai manau bus mano sekantis pirkinys si kauke.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 08 07, 08:36)
šbandžiau vakar baltą glam glow kaukę bigsmile.gif
kai užtepiau, pajutau, kad šaldo labai scare.gif vasarą visai gal ir faina biggrin.gif spalva juoda, bet kai pradeda džiūti ant veido, tada žalia pasidaro biggrin.gif labai greitai pradeda traukti odą, užpurškiau terminio vandens ir dar palaikiau ax.gif kai nuploviau, odą labai traukė unsure.gif kažkokio wow efekto nepastebėjau schmoll.gif gal ilgiau reikėtų panaudoti...patiko, kad po to kai nuploviau, kažkur valandą jautėsi, kad oda kvėpuoja, toks švaros jausmas rolleyes.gif bet inkštirams, spuogams poveikio jokio schmoll.gif

QUOTE(angelute @ 2013 09 12, 14:04)
Turiu abi Glam Glow kaukes: balta ir juoda. Galiu pasakyti,kad nera tokios efektyvios kaip reklamuoja ir tokios kainos visiskai nevertos schmoll.gif

ir as isbandziau Glam Glow baltaja, valancia kauke. Tai man matyti poveikis kaip po odos valymo bigsmile.gif
Saldyt salde siek tiek, bet sakyciau minimaliai ir netgi man labiau ne saldymo bet toks dilgciojimo efektas jautesi ir tik pacioje pradzioje kol isdziuvo. Laikiau apie 10 minuciu. Inkstirus tikrai pravale. Bet kad poras sutrauke kaip kazkur buvo atsiliepimai tai nepasakyciau. Kaina nemaza, aisku, bet pinigu negaila. Manau ilgiau panaudojus ir palaikius kokiu 15 minuciu efektas bus dar geresnis.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 11 01, 18:34)
Tai vel paeiskose kaukes super drekinancios, mastau apie isgirtaja Guerlain kauke, kiek esu skaiciusi tai vien teigiami atsiliepimai, tai manau bus mano sekantis pirkinys si kauke.

Idomu butu isgirst apie poveiki bigsmile.gif Man kol kas geriausia drekinanti buvo Paula's Choice - Skin Recovery Hydrating Treatment Mask. Dehidratuotai odai labai padejo atsigauti thumbup.gif
Atsakyti
Gal bandet noreva drekinancia veido kauke?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 11 01, 19:34)
Parduotuveje ieskojau stipriai drekinancios kaukes ir konsultante isgyre Biotherm drekinancia kauke Aquasource. Nepatiko jokio drekinancio efekto ji nesuteikia, reikalauja oda po kaukes kremo. Tai vel paeiskose kaukes super drekinancios, mastau apie isgirtaja Guerlain kauke, kiek esu skaiciusi tai vien teigiami atsiliepimai, tai manau bus mano sekantis pirkinys si kauke.

O tai kaip jus isivaizduojat..? 4u.gif Kad tik kauke uzsidedat ir kremo jau nebereikia? VISADA dedu krema dar po kaukes.. kauke tik pagalbine priemone odai. Yra kai kurios kaukes, po kuriu nereikia kremo.. bet tikrai ne visos schmoll.gif
As esu kaukiu manjake biggrin.gif Labai patiko Glamglow juodoji kauke.. uzsisakiau paakiam Glamglow kaukes, kai isbandysiu, parasysiu kaip patiko.. Labai patiko is valanciu Nuxe kauke. Labai gera efekta maciau po Anayake kaukiu. Tik tiksliai nepasakysiu pavadinimu, nes turejau tik meginukus. Viena buvo svytejimo suteikianti, o kita anti aging. Paakiam nereali Shiseido paakiu kauke.. bet tik 1k bandziau biggrin.gif Efektas labai patiko. Ten daug retinolio ieina. Dar karts nuo karto naudoju Talika paakiu kaukes.. tokie lapeliai klijuojasi. Turiu Biotherm Skinergetic kaukes. Ieina 8 maisiukai tokie.. vieno uztenka 2k mazdaug.. va po jos nereikia kremo.. net parasyta, kad kai naudoji ta kauke, kremo jau ta diena nebereikia. Jei kas domina konkreciau-klauskit, placiau papasakosiu ir parasysiu pavadinimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 26 sausio 2014 - 13:48
Noriu ir as palikti atsiliepima apie Clinique Moisture Surge Overnight Mask, turiu meginuka 7ml ir buvau labai skeptiskai nusiteikus pries ja, nes overnight smile.gif Bet turiu pasakyt, kad tikrai ryta atsikeliau su svieziu veidu, be jokiu patinimu ar paraudimu thumbup.gif Tiesa, naudojau tik viena karta, todel gal ir nereiktu taip girti biggrin.gif Bet, kai jau reiks is ryto atrodyt itin gerai, butinai ja naudosiu 4u.gif
Panasus efektas man buna tik nuo Biocell kaukes, tai sakyciau si irgi labai geras atradimas thumbup.gif
Atsakyti