Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(naura14 @ 2013 01 23, 19:21)
As, asmeniskai nesu nieko geresnio sutikusi, kaip Algologie firmos vynmedziu paslapties serijos pylinga ir kauke veidui. Per 10 minuciu veido oda pasidaro svytinti, nesvarbu, kaip nuvargusi buvo thumbup.gif  Aisku, profesionalios priemones yra profesionalios, bet net dirbdama sioje srityje nesu sutikusi nieko geresnio. Ir labai idomu, kad dar nemaciau nei vienos, kuriai ji netiktu..

Kokia kaukes kaina, kaip daznai naudojama?
Atsakyti
Sveikos, As nusipirkau Himalaya nulupama veido kauke, viskas butu puiku, bet kai atejo laikas lupti tai vos asaras sulaikiau is skausmo.. Sakykit gal as kazka netaip darau? per plonai tepu ar kas? Padekittt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneteee @ 2013 02 07, 23:35)
Sveikos, As nusipirkau Himalaya nulupama veido kauke, viskas butu puiku, bet kai atejo laikas lupti tai vos asaras sulaikiau is skausmo.. Sakykit gal as kazka netaip darau? per plonai tepu ar kas? Padekittt smile.gif

Man irgi tas pats buvo, prilipo kaip klijai jinai prie veido plaukeliu, skaudejo nulupti..
Atsakyti
Aš tai patenkinta savo naujuoju pirkiniu Drėkinanti kaukė ir šveitiklis / Hydrating Mask & Peeling wub.gif
babor.
Atsakyti
Ar nuo valomuju kaukiu (konkreciai juros purvo) paskui gali iskilti spuogu? Cia normalu, t.y. taip oda valosi ar tai pozymis, kad kazkas netiko odai? g.gif
Atsakyti
Išbandžiau Biocell kaukę - labai patiko, gerai sudrėkino, veidas iš karto atrodė ir visa dar atrodo lygesnis (dėjausi vakar). Dabar užsisakiau Payot drėkinančią vien todėl, kad Biocell nepatogi, nuolat reikia taisytis, kad būtų prigludus biggrin.gif
Atsakyti
na as kadangi dabar veiduka gaivinu vitamino C ampulytem, tai ir stangrinancia kauke su vitaminu C isbandziau. Labai patiko, atgaivino odele smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Luti @ 2013 03 25, 17:55)
na as kadangi dabar veiduka gaivinu vitamino C ampulytem, tai ir stangrinancia kauke su vitaminu C isbandziau. Labai patiko, atgaivino odele smile.gif)

gal galit parasyt kaukes ir kapsuliu firma, man irgi reikia priemoniu su vitaminu c smile.gif
Atsakyti
Dabartine mano kauke: http://www.iherb.com...oz-226-8-g/5796.
Patiko, puikiai isvalo oda.
Atsakyti
QUOTE(Cleoo @ 2013 04 01, 14:07)
Dabartine mano kauke: http://www.iherb.com...oz-226-8-g/5796.
Patiko, puikiai isvalo oda.

Gal galit palyginti poveiki pvz. su juoduoju moliu?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 03 25, 20:03)
gal galit parasyt kaukes ir kapsuliu firma, man irgi reikia priemoniu su vitaminu c smile.gif

sunkus ten tas germaine pavadinimas biggrin.gif sita zodziu: http://www.feminabon...vitaminu-C.html
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 04 01, 23:13)
Gal galit palyginti poveiki pvz. su juoduoju moliu?

Aš galiu. Nežinau, man tai molis yra molis. Visi jie tą pačią funkciją atlieka, taip pat ir Queen Helene. Pravalo odą, tik skiriasi savo kvapu nuo kitų. Kvepia mėta, grynai mėtinės gumos kvapas. Esu ir juodąjį molį naudojusi, tai ir tas, ir tas man sausina odą, o valymas jų abiejų labai panašus mirksiukas.gif
Atsakyti