Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Niktise @ 2012 08 18, 15:36)
Sveikos merginos, o nežinote kokių receptų daromų su juodojo molio kauke riebiam veidui? Maišydama su medetkų nuoviru įlašinu pora lašų arbatmedžio aliejaus, bet norėtusi didesnio valymo, kaip manot ar būtų galima įmaišyti salicilo rūgšties nes BHA priemonė vistik turėtų padėt efektyvesniam porų ir inkštirų pravalimui ar jau perdaug visko čia būtų ir tik nukamuočiau priemonet tą nelemta riebią T zona?  unsure.gif (riebiam veidui priemones naudoju tik T zonai, kadangi skruostai sausoki ir yra šiektiek matomų kapiliarų)

zinau kad juodasis muilas gerai padeda riebiam veidui ir ypac gerai isvalo oda ir insktirus )
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2012 06 28, 23:49)
Seniau nedarydavau, nes nėra gerai, bet atradau gerą priemonę, kuri nupylinguoja odą ir nepadaro žalos veidui.

o jus irgi ta pacia problema turit? apie kokia priemone kalbat? g.gif
Atsakyti
http://www.sveikipro...-hautfein-480-g

gal esat bandžiusios šį molį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'emurė @ 2012 09 09, 15:56)
http://www.sveikipro...-hautfein-480-g

gal esat bandžiusios šį molį?  smile.gif

Nebandziau bet noriu pabandyti smile.gif vakar kai rinkausi parduotuveje krempudra,konsultante pamacius mano kakta(siuo metu isberta )pasake,kad isbandyciau balto molio kauke.Pati prisipazino kad naudoja,yra labai patenkinta,isvalo gerai oda,panaikina spogelius,dezenfikuoja,pasviesina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 08 18, 15:36)
Sveikos merginos, o nežinote kokių receptų daromų su juodojo molio kauke riebiam veidui? Maišydama su medetkų nuoviru įlašinu pora lašų arbatmedžio aliejaus, bet norėtusi didesnio valymo, kaip manot ar būtų galima įmaišyti salicilo rūgšties nes BHA priemonė vistik turėtų padėt efektyvesniam porų ir inkštirų pravalimui ar jau perdaug visko čia būtų ir tik nukamuočiau priemonet tą nelemta riebią T zona?  unsure.gif (riebiam veidui priemones naudoju tik T zonai, kadangi skruostai sausoki ir yra šiektiek matomų kapiliarų)

Patarčiau šitaip nerizikuoti ir nestatyti ant saves chemijos eksperimentų (nebent turyte atitinkama išsilavinimą). Komponentai gali tarp savęs nesusiderinti, gausit mišinį ne veidui tepti, o batams valyti blink.gif O be juokų, tai iš tikrujų labai pavojinga, nes teko matyti moteris, kurios padaugino rugšties ir sudegino veidą. Dabar turi randus vietoje grožio. Eksperimentams labiau tinka žiūrkes
Atsakyti
sveikos smile.gif

Neseniai pradėjau naudoti rituals... veido kaukes, savo ruožtu norėčiau jas parekomenduoti smile.gif tikrai atgaivina (bent man) veido odą, nebekenčiu nuo sausėjančios kaktos srities, labai maloni smile.gif mačiau, parduotuvėje galima nusipirkti mėginukus, kurių kokiem 5-6kartam užtenka, tad jei kada susidomėsit- rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Aš tai pati išmokau darytis iš įvarių rūšių molių, miltelių, aliejų, eterinių aliejų ir gėlių vandens. Nusižiūrėjau receptukus nuo Lush (čia anglijos kompanija tokia).
Atsakyti
QUOTE(Karolytia @ 2012 11 02, 20:49)
Aš tai pati išmokau darytis iš įvarių rūšių molių, miltelių, aliejų, eterinių aliejų ir gėlių vandens. Nusižiūrėjau receptukus nuo Lush (čia anglijos kompanija tokia).

Gal esat jau pagaminta kuria nors nusipirkusi ir isbandziusi? Noreciau kelias uzsisakyti, suviliojo sudetis ir grazus aprasymai.
Atsakyti
Aš kelis metus jas perku ir daug kas aplink naudoja, tai daugmaž galiu pasakyti atsiliepimus. Bet žinot, čia labai asmeniška smile.gif Man pvz patiko labai visos, tik šokoladinė ne taip. Nors ji ten labai išreklamuota, bet efekto nelabai pajutau. Labiausiai mėgstu rožių ir mėlynių. Jos visiems labiausiai patiko smile.gif

QUOTE(Flossy Lady @ 2012 11 05, 00:21)
Gal esat jau pagaminta kuria nors nusipirkusi ir isbandziusi? Noreciau kelias uzsisakyti, suviliojo sudetis ir grazus aprasymai.

Atsakyti
Rituals labai daug kvapų pridėta, todėl aišku, kad chemijos pilna. Nepripažįstu pirktinių kaukių- geriausia kaukė man obuolys, bulvė, kartais vynuogės, morkų sultys ir kt. natūralūs produktai. Labiausia patinka bulvės griežinėlių kaukė- po jos oda lieka lygi, balta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SvetaM @ 2012 09 20, 14:14)
Eksperimentams labiau tinka žiūrkes

Prieštarauju visom keturiom schmoll.gif Gyvūnai neturėtų kentėti dėl mūsų poreikių schmoll.gif
Papildyta:
O kalbant paie kaukes, tai turėjau šią:

user posted image

Ir tebeturiu, bet nenaudoju, nelabai patinka, sausina, tempia odą, kažkokio efekto irgi nejaučiu schmoll.gif Tai perėjau prie savadarbių kaukių biggrin.gif Labai patiko sviestmedžio aliejus, ypač po žiemos šalčių, sausa oda po pirmo karto pasitaiso 4u.gif
Atsakyti
As, asmeniskai nesu nieko geresnio sutikusi, kaip Algologie firmos vynmedziu paslapties serijos pylinga ir kauke veidui. Per 10 minuciu veido oda pasidaro svytinti, nesvarbu, kaip nuvargusi buvo thumbup.gif Aisku, profesionalios priemones yra profesionalios, bet net dirbdama sioje srityje nesu sutikusi nieko geresnio. Ir labai idomu, kad dar nemaciau nei vienos, kuriai ji netiktu..
Atsakyti