Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

sveikos, o as isbandziau biocell kauke, bet nezinau ar cia nuo jos ar organizmas sukvailiojo, bet veida siek tiek pabere, bet gal del to kad laukiuosi...o gal zinote ar lietuvoj imanoma rasti kalamino milteliu arba jau gatavu kaukiu su kalaminu? jie idealiai tinka mano jautriai odai...
Atsakyti
QUOTE(Lubinų pieva @ 2011 03 31, 15:57)
Labas Melitta, o kokia jos kaina, jei nepaslaptis? : ) Aciu

praeitą rudenį douglase kainavo 100 litų 4u.gif
Atsakyti
Labas, kokią valomąją kaukę galite pasiūlyti problematiškai, spuoguotai, jautriai odai? Gal galite nukreipti ir kur įsigyti ?
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 04 15, 09:29)
sveikos, o as isbandziau biocell kauke, bet nezinau ar cia nuo jos ar organizmas sukvailiojo, bet veida siek tiek pabere, bet gal del to kad laukiuosi...o gal zinote ar lietuvoj imanoma rasti kalamino milteliu arba jau gatavu kaukiu su kalaminu? jie idealiai tinka mano jautriai odai...

man sita irgi labai labai netiko schmoll.gif as atradau GEOMAR drekinancia veido kaukyte, niu galiu pasakyti super, labai gerai drekina, o jau veidas po jos koks skaistus pasidaro tai ne tas zodis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 08 07, 16:45)
man sita irgi labai labai netiko schmoll.gif  as atradau GEOMAR drekinancia veido kaukyte, niu galiu pasakyti super, labai gerai drekina, o jau veidas po jos koks skaistus pasidaro tai ne tas zodis wub.gif

Kur perkat, kokia kaina? smile.gif

Aš nesusitvarkau su veidu, visada riebus buvo, dabar atrodo lyg dehidruota oda, blizgesys dienomis lenda, bet pats veidas visas sausas doh.gif
Atsakyti
as dazniausiai naudoju namu gamybos kaukes - pvz grietine, po kurios odas atrodo tokia rieboka, bet is tiesu gerai atgaivina, pamaitina:) taip pat kiausinio trynys ir aliejus- oda tampa labai svelni, gaivi, maloni:) pabandykite 4u.gif
Atsakyti
man labai gerai oda pravalo ir paskaistina himalaya mud mask-purvo kauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantaitė @ 2011 04 15, 08:29)

O man Biocell visai neblogai tiko, pora jau pabandziau.

Siaip is drekinanciu naudoju Vichy. Bet mastau dar kokia valancia isigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 08 07, 16:45)
man sita irgi labai labai netiko schmoll.gif  as atradau GEOMAR drekinancia veido kaukyte, niu galiu pasakyti super, labai gerai drekina, o jau veidas po jos koks skaistus pasidaro tai ne tas zodis wub.gif

o man visai jokio poveikio schmoll.gif Gal laikėt daugiau nei 5 min?
Atsakyti
Nusipirkau Bioceli kaukyte,bet nepatiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2011 12 29, 16:32)

Kuo nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2011 12 29, 17:32)

QUOTE(Malena @ 2011 12 29, 18:47)
Kuo nepatiko?

mane siaubingai isbere nuo sitos kaukytes.tris kart ja pirkau ir po kiekvieno panaudojo teko ilgokai gydytis berimus doh.gif
Atsakyti