Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 07 31, 20:25)
Kokia jos kaina? blush2.gif

nebepamenu tiksliai nes pirkau senokai, 10-15€ mokejau atrodo...
Atsakyti
kalbant apie veido kaukes, tai siulyciau isbandyti maroko molio kaukes su argano aliejumi smile.gif pati naudoju ir tikrai efektyviai veikia, oda tampa svelni svelni smile.gif panaikina inkstirus odoje, nuvalo negyvasias lasteles ir neuzkemsa odos poru wub.gif
Atsakyti
Mano pagrindinė bėda - prieš mėnesines iššokantys spuogai. Gal kas galite patarti, kokią kaukę rinktis, norint, kad spuogai greičiau išsivalytų/užgytų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 08 01, 15:10)
Mano pagrindinė bėda - prieš mėnesines iššokantys spuogai. Gal kas galite patarti, kokią kaukę rinktis, norint, kad spuogai greičiau išsivalytų/užgytų?  blush2.gif

pas mane irgi tokia beda doh.gif kaukiu nenaudoju jokiu specialiu tom dienom, ti kai pastebiu, kad jau kazkas lys iskart nakciai pasitepu medetku tepalu..pora naktu ir neber 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 08 01, 19:10)
pas mane irgi tokia beda doh.gif  kaukiu nenaudoju jokiu specialiu tom dienom, ti kai pastebiu, kad jau kazkas lys iskart nakciai pasitepu medetku tepalu..pora naktu ir neber 4u.gif

O kur jį perkat ir kokia kaina? blush2.gif aš tai galvoju, gal kokios valomosios kaukės padėtų tiems spuogams greičiau iškilt g.gif
Atsakyti
Išbandžiau "Montagne Jeunesse Blemish mud" kaukę - po jos oda matinė, skaisti, švaresnėm porom ir sumažėja bėrimų. Po braškinės taip pat švaresnis veidas ir lygus, gaivus, švyti. Tiesa, man abi valančios kaukės šiek tiek pasausina, todėl stengiuosi gerai drėkinti.

Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 08 01, 21:29)
O kur jį perkat ir kokia kaina? blush2.gif aš tai galvoju, gal kokios valomosios kaukės padėtų tiems spuogams greičiau iškilt  g.gif

Aš irgi tokių pat bėdų turiu, tad irgi domina tas medetkų tepaliukas? Vaistinėj ieškoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2012 08 01, 21:29)
O kur jį perkat ir kokia kaina? blush2.gif aš tai galvoju, gal kokios valomosios kaukės padėtų tiems spuogams greičiau iškilt  g.gif

QUOTE(piemenaitė @ 2012 08 08, 20:44)
Aš irgi tokių pat bėdų turiu, tad irgi domina tas medetkų tepaliukas? Vaistinėj ieškoti? g.gif

Taip, vaistinėse yra 4u.gif pati naudoju šiuo metu ir veidui, ir kojoms medetkų tepaliuką, tikrai padeda, būna ir skystis (šis man greit pasibaigia, kainuoja ~5lt) ir tepaliukas (ilgiau užtenka, kaina ~13lt)
Atsakyti
QUOTE(daivusia2010 @ 2012 07 31, 22:11)
kalbant apie veido kaukes, tai siulyciau isbandyti maroko molio kaukes su argano aliejumi smile.gif pati naudoju ir tikrai efektyviai veikia, oda tampa svelni svelni smile.gif panaikina inkstirus odoje, nuvalo negyvasias lasteles ir neuzkemsa odos poru  wub.gif

Kokią konkrečiai naudojate?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 06 29, 14:29)
Išbandžiau šitą kaukę.  nelabai patiko, man ji nieko nevalo visiškai verysad.gif jaučiasi truputi drekina. Gal mano oda per daug problematiška. Dar tik vieną kart bandžiau, uzsidėsiu dar, gal pradės patikti cool.gif

Dead Sea Spa Magik Mud kaukė
user posted image

Visiškai pritariu - niekam tikus... Nevalo ir netgi man atvirkščiai - pabėrė nuo jos, nors nesu labai jautriaodė, mano oda stora, labai riebi.
Atsakyti
As atradau Luvos molio kaukes prekiauja lyg tik sveikuose produktuose. Supakuota pakeliuose ir iskarto galima tepti ant veido ta "kosele". Nesausina veido odos, lieka svelni oda smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o nežinote kokių receptų daromų su juodojo molio kauke riebiam veidui? Maišydama su medetkų nuoviru įlašinu pora lašų arbatmedžio aliejaus, bet norėtusi didesnio valymo, kaip manot ar būtų galima įmaišyti salicilo rūgšties nes BHA priemonė vistik turėtų padėt efektyvesniam porų ir inkštirų pravalimui ar jau perdaug visko čia būtų ir tik nukamuočiau priemonet tą nelemta riebią T zona? unsure.gif (riebiam veidui priemones naudoju tik T zonai, kadangi skruostai sausoki ir yra šiektiek matomų kapiliarų)
Atsakyti