Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Kažkada kažkas prašė palyginti šias dvi kaukes. Gal kam nors bus naudinga.
MJ braškinė veido kaukė
user posted image
Freeman molinė veido kaukė su avokadu
user posted image
Abi kaukės valančios, tačiau braškinė yra rūgštinė, o Freeman kaukė iš molio, taip kad skiriasi savo konsistencija ir pojūčiu ant veido. Braškinė kaukė kaip užtepei taip ir lieka ant veido, o molinė sustingsta. Braškinę kaukę reikia laikyti apie pusvalandį, o molinę maximum 15 min. Abiejų kvapas patiko. Man labiau patiko braškinė kaukė, nes neuždžiūsta ant veido, lengvai nusiplauna, o svarbiausia, kad oda lieka labai švelni, išvalyta, paskaistėjusi, o molinė kaukė man sausindavo odą, pravalydavo, bet ne taip gerai. 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, tai daugiausia kalbėta apie braškinę kaukę lotuliukas.gif
O kas kokias kitokias turite?
Gal kuri bandė šitą:
user posted image

ar šitą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 03 29, 11:21)
Vakar išbandžiau Embryolisse Hydra Masque kaukę veidui su hialurono rūgštimi, migdolų bei sezamų aliejais, vitaminais A, E ir F.

Ir man patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Guotė @ 2012 03 19, 11:50)
O NAUDOJATE KAS TUOS GELINIUS AKINUKUS KAUKES....Kaip jie, ar veikia? Kokios kainos? Gal kažką rekomenduotumėt?

Dar yra šaldytuve biggrin.gif. Na, ta vėsa atgaivina, bet kažkokio labai matomo efekto nepastebėjau g.gif, tai ir tingisi naudoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 birželio 2012 - 10:21
kazkada naudodavau sita su saunos efektu. patiko, kol nepaskaiciau sudeties.

user posted image

kadangi mano oda jautri, bandziau naturalias molio, bet nepatiko. vakar isbandziau japoniška ESTHEBIO, skirta profesionalams :

user posted image

nerealiai patiko.patiko, kad jokio kvapo, tinka jautriai odai, oda svelni pasidarė, labai gerai drekina, veidas jauciasi, kad pastangrejo. vienu zodziu kaip po grozio salono, tik pigiau biggrin.gif
Atsakyti
O kaip The Body Shop kaukės? Mano oda mišri/riebi. Galvoju apie arbatmedžių, jūros dumblių arba mėlynųjų kukurūzų, kažin kuri geriausia? g.gif
Atsakyti
sakykit, o kuriu yra linkusios i trukinejima kraujagysles, ar darote veidukui pylinga? ar kaip kitaip valote? g.gif
Atsakyti
Man patiko DOLIVIA kaukes,perku vaistineje smile.gif
Atsakyti
beje, o ka manote apie tu kaukiu, kurios buna ne uzsukamose tutelese, daugkartini naudojima? juk ju uztenka tikrai daugiau nei vienam kartui, taciau prakirpus, patenka oro ir ar saugu yra jas taip laikyti kelias savaites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 06 04, 08:04)

ar šitą:
user posted image

Sita tuoj baiginesiu, man labai patiko - oda lieka zymiai svaresne, gerai sudrekinta.
Tikrai kartotina bent jau man.
Atsakyti
[quote=Panelė Rožė,2012 03 29, 10:21]
Vakar išbandžiau Embryolisse Hydra Masque kaukę veidui su hialurono rūgštimi, migdolų bei sezamų aliejais, vitaminais A, E ir F.
user posted image

kokia jusu oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 15 birželio 2012 - 17:39
QUOTE(style18 @ 2012 06 15, 18:30)
kokia jusu oda?

Mišri į riebumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 06 15, 13:50)
sakykit, o kuriu yra linkusios i trukinejima kraujagysles, ar darote veidukui pylinga? ar kaip kitaip valote? g.gif

Seniau nedarydavau, nes nėra gerai, bet atradau gerą priemonę, kuri nupylinguoja odą ir nepadaro žalos veidui.
Atsakyti