Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 28, 09:39)
Šitą pirmą kartą girdžiu  rolleyes.gif Aš tai manau, kad kaip tik molio kaukės tokia paskirtis, kad ji turi sudžiūti ant veido ir ji veikia tol kol nesudžiūna.  cool.gif

tada traukia odą, kas skatina raukšlių atsiradimą 4u.gif
aš jau n metų neleidžiu kaukei sudžiūt ant odos, bet oda vis tiek išsivalo kažkiek. O kodėl sudžiūvimas turėtų geriau išvalyt odą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 28, 18:29)
tada traukia odą, kas skatina raukšlių atsiradimą  4u.gif
aš jau n metų neleidžiu kaukei sudžiūt ant odos, bet oda vis tiek išsivalo kažkiek. O kodėl sudžiūvimas turėtų geriau išvalyt odą?  ax.gif

Nesutinku, kad džiūvanti kaukė skatina raukšlių atsiradimą. Juk kaukė netraukia odos, tiesiog ant jos uždžiūsta. mirksiukas.gif
Nežinau, ar sudžiūvimas geriau išvalo odą, bet man atrodo, kad tiesiog molinė kaukė sutraupia išsiplėtusias poras, spuogelius, pravalo odą iki tol, kol uždžiūsta. Bet tai tada taip pat ir tos plėšomos turėtų skatinti raukšlių atsiradimą, nes irgi sudžiūsta ant veido. 4u.gif
Atsakyti
natural. produktu ir kosmetikos parduotuveje pasakojo, kad zinoma, kad dziustantis molis jokiu rauksliu atsiradimo neskatina, bet laikyti ji ant odos irgi negerai, nes jis traukia is odos dregme, tad jis nuolat turi buti drekinamas, kol laikomas ant odos.
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 29, 09:23)
natural. produktu ir kosmetikos parduotuveje pasakojo, kad zinoma, kad dziustantis molis jokiu rauksliu atsiradimo neskatina, bet laikyti ji ant odos irgi negerai, nes jis traukia is odos dregme, tad jis nuolat turi buti drekinamas, kol laikomas ant odos.

O kuo molį, esantį ant odos, drėkinti?
Atsakyti
Vakar išbandžiau Embryolisse Hydra Masque kaukę veidui su hialurono rūgštimi, migdolų bei sezamų aliejais, vitaminais A, E ir F.
user posted image

Patiko bigsmile.gif Konsistencija kaip riebaus pienelio, švelniai kvepia levandomis, lengvai pasiskirsto ant veido odos. Anotacijoje parašyta kaukę laikyti ant odos 5-15 min, po to kaukę nuplauti arba nuvalius perteklių, likutį įmasažuoti. Aš laikiau kaukę apie 15 min, kadangi tepiau plonu sluoksniu, pertekliaus nebuvo, tiesiog švelniai įmasažavau į veido odą. Labai gerai įsigėrė, veidas neliko riebus, o aksominis, jautėsi drėkinimas. Ryte odelė švelni, stangri wub.gif
Žodžiu, labai patiko. Minusas tik vienas: nelabai skalsi, norint padengti storesniu sluoksniu, labai daug kaukės reiktų, o jos tik 60 ml unsure.gif Naudosiu taupiai ir džiaugsiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 29, 09:18)

geriausiai hidrolatu, tinka ir vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 29, 09:03)
Juk kaukė netraukia odos, tiesiog ant jos uždžiūsta.  mirksiukas.gif
<...> kad tiesiog molinė kaukė sutraupia išsiplėtusias poras,
<...> Bet tai tada taip pat ir tos plėšomos turėtų skatinti raukšlių atsiradimą, nes irgi sudžiūsta ant veido.  4u.gif

Man traukia ax.gif
kaukės porų nesutraukia, jas nebent išvalo ir dėl to jos atrodo susitraukusios
nuplėšomos man odos netraukdavo g.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2012 03 29, 10:18)

aš tai vandeniu
Atsakyti
baigiau Montagne Jeunesse exfoliating kaukę:
user posted image

švelni, gal ir pravalo, sunku pasakyt, kreminė, neuždžiūna ant veido, netempia odos, vienintelis minusas nusiprausus matau blizgučius. Valomosiose kaukėse nemėgstu tokių dalykų schmoll.gif
Atsakyti
as irgi bandau montagne jeunesse kaukes, veliau parasysiu atsiliepima, bet kas ziauriai nepatinka - tai tas slykstus dirbtinis kvapas doh.gif net nosi riecia...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 04 02, 22:46)
baigiau Montagne Jeunesse exfoliating kaukę:
švelni, gal ir pravalo, sunku pasakyt, kreminė, neuždžiūna ant veido, netempia odos, vienintelis minusas nusiprausus matau blizgučius. Valomosiose kaukėse nemėgstu tokių dalykų  schmoll.gif

Kas per nesąmonė pridėti blizgučių į kaukę doh.gif Šitą aš irgi turiu, bet dar laukia savo eilės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2012 03 29, 10:21)
Vakar išbandžiau Embryolisse Hydra Masque kaukę veidui su hialurono rūgštimi, migdolų bei sezamų aliejais, vitaminais A, E ir F.
user posted image

Patiko bigsmile.gif Konsistencija kaip riebaus pienelio, švelniai kvepia levandomis, lengvai pasiskirsto ant veido odos. Anotacijoje parašyta kaukę laikyti ant odos 5-15 min, po to kaukę nuplauti arba nuvalius perteklių, likutį įmasažuoti. Aš laikiau kaukę apie 15 min, kadangi tepiau plonu sluoksniu, pertekliaus nebuvo, tiesiog švelniai įmasažavau į veido odą. Labai gerai įsigėrė, veidas neliko riebus, o aksominis, jautėsi drėkinimas. Ryte odelė švelni, stangri wub.gif
Žodžiu, labai patiko. Minusas tik vienas: nelabai skalsi, norint padengti storesniu sluoksniu, labai daug kaukės reiktų, o jos tik 60 ml unsure.gif Naudosiu taupiai ir džiaugsiuos rolleyes.gif

Kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2012 04 23, 14:31)
Kur pirkote? 4u.gif

gurumakeupemporium.com smile.gif
Atsakyti