Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(happypersonality @ 2012 03 25, 19:53)
kas kiek laiko darote kaukes veidui?  4u.gif

Savaitgalį naudoju valandčią kaukę, o vidury savaitės - drėkinančią mirksiukas.gif Ir taip kiekvieną savaitę, tik atšilus orams galbūt atsisakysiu drėkinančių kaukių rolleyes.gif Mano oda mišri.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 26, 08:40)
Savaitgalį naudoju valandčią kaukę, o vidury savaitės - drėkinančią  mirksiukas.gif Ir taip kiekvieną savaitę, tik atšilus orams galbūt atsisakysiu drėkinančių kaukių  rolleyes.gif Mano oda mišri.

O valanti kaukė nesukelia spuogelių? Nes iš esmės taip gi valosi oda g.gif Aš kai naudojau purifying kremą, tai juodai kankinausi kol išsivalė oda ir nustojo kilt spuogeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 03 27, 10:43)
O valanti kaukė nesukelia spuogelių? Nes iš esmės taip gi valosi oda  g.gif  Aš kai naudojau purifying kremą, tai juodai kankinausi kol išsivalė oda ir nustojo kilt spuogeliai  doh.gif

Man nekyla schmoll.gif Tiesiog pati oda būna švaresnė, skaistesnė, kažkiek susitraukia tie baltieji spuogeliai, o tų raudonų spuogų tai tikrai nekyla.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 27, 11:13)
Man nekyla  schmoll.gif Tiesiog pati oda būna švaresnė, skaistesnė, kažkiek susitraukia tie baltieji spuogeliai, o tų raudonų spuogų tai tikrai nekyla.

turit omeny miliumus? jie tik mechaniškai pašalinami, kitaip jie nepasišalina. Jeigu mes apie tą patį kalbam.

Man nuo purifying kremo būdavo iškyla raudonų spuogelių, tokių lyg pūlinėlių iš giliai odos.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 03 27, 11:18)
turit omeny miliumus? jie tik mechaniškai pašalinami, kitaip jie nepasišalina. Jeigu mes apie tą patį kalbam.

Man nuo purifying kremo būdavo iškyla raudonų spuogelių, tokių lyg pūlinėlių iš giliai odos.

Ai, aš jau nežinau kaip jie vadinasi, susipainiojau beskaitydama biggrin.gif Kaip spuogai, tik galvutės baltos. Tai gal ne tas pats, nes kažkada buvau trumpam aš juos išnaikinus, bet vėl priviso doh.gif , ir pas mane jų tik ant smakro yra. Raudonų spuogelių pas mane retokai būna.
Atsakyti

Žiūriu visos dažniau wink.gif aš kokį kartą per savaitę geriausiu atveju prisiruošiu rolleyes.gif
Atsakyti

1-2 kartus per savaitę. Dažniausiai molio kaukes. Kartais negyvosios jūros purvo, Montage jeunesse braškinę. Ir drėkinančią kartais, bet po valomųjų kaukių. Nemėgstu dėt drėkinančios kaukes, jei oda ne po valomosios kaukės smile.gif
Atsakyti
O man kažkaip molio kaukės nelabai. Pasausina lyg odą. Aš iš vis mėgstu, kai kaukė net jau ir prieš nuplaunant dar yra drėgna, nesudžiuvusi. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivivi: 27 kovo 2012 - 14:07
QUOTE(Zivivi @ 2012 03 27, 15:07)
Aš iš vis mėgstu, kai kaukė net jau ir prieš nuplaunant dar yra drėgna, nesudžiuvusi. ax.gif

molio kaukę, kol ji ant odos, būtina drėkint, kad nesudžiūtų. Sako/rašo, kad su pienu reik maišyt, jei oda sausa
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 03 27, 10:43)
O valanti kaukė nesukelia spuogelių? Nes iš esmės taip gi valosi oda  g.gif  Aš kai naudojau purifying kremą, tai juodai kankinausi kol išsivalė oda ir nustojo kilt spuogeliai  doh.gif

O aš laibai tokį dalyką pastebėjau...maniau praeis, bet žiūriu kuo daugiau valančią nulupamą dedu, tuo daugiau spuogiukų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 27, 18:06)
molio kaukę, kol ji ant odos, būtina drėkint, kad nesudžiūtų. Sako/rašo, kad su pienu reik maišyt, jei oda sausa

Na tai aš vadinasi ne taip naudojau doh.gif lotuliukas.gif balvonka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 27, 18:06)

Šitą pirmą kartą girdžiu rolleyes.gif Aš tai manau, kad kaip tik molio kaukės tokia paskirtis, kad ji turi sudžiūti ant veido ir ji veikia tol kol nesudžiūna. cool.gif
Atsakyti