Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 03 18, 17:50)
isbandziau pagaliau biocelio kauke.
atsiliepimas nekoks, daugiau tikrai nepirksiu. palaikiau kokiu 20 min. pries miega. kita ryta nieko nepastebejau, taciau dar kita dien pamaciau odos pleiskanojimus, lyg ir ne daug,bet kas dien ju daugejo ir daugejo, jau savaite praejo, bet  patrynus veida net matosi kaip pleiskaneles byra.. ant veido pudros tept negaliu, nes vaizdas tragiskas, kremu tepu, bet niekaip tie pleikanojimai nedingsta. nesuprantu, kas cia odai po tos kaukes nutiko  g.gif

Man ir po sios kaukes laaabai faina oda pasidare, tokia aksomine, prisotinta, keista, kad jums taip isejo... Gal cia ne nuo kaukes? g.gif
Atsakyti
O NAUDOJATE KAS TUOS GELINIUS AKINUKUS KAUKES....Kaip jie, ar veikia? Kokios kainos? Gal kažką rekomenduotumėt?
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2012 03 19, 10:50)
O NAUDOJATE KAS TUOS GELINIUS AKINUKUS KAUKES....Kaip jie, ar veikia? Kokios kainos? Gal kažką rekomenduotumėt?

Pas mane saldytuve imesta yra...As ja naudoju jei atsikeliu uztinus biggrin.gif .Atgaivina labai..bet cia juk ne kauke,vietoj to galima puikiausiai pasiimt leduku zusaslydu ir uzsidet...O galbut as neteisingai supratau,gal ne apie tokia kauke kalbat ax.gif
Atsakyti
Turiu gerą atsiliepimą apie Nivea invigorating vitamin kaukę.
Kiek esu naudojus MJ kaukių, tai po visų vis tiek odą tempdavo, norėdavosi dar kremo pritepti (mano oda mišri: riebi T zona, sausi skruostai). O po šios- oda liko švelni, padrėkinta, patiko kaukės konsistencija ir kvapas neerzino. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2012 03 18, 06:19)
hm, na kraujagysliu nera epidermyje, tai idomu nulupant tokius dalykus ar pasiekia gilesnius odos sluoksnius.

Nulupamos kaukės netinka žmonėms, turintiems polinkį į kuperozę, kurių kapiliarai yra silpni, arti paviršiaus. Daugumai žmonių nieko neatsitiks tokias kaukes naudojant, bet turint problemų su kapiliarais jų reikia vengti. Ir šiaip, jei kažkas stipriau prisiklijuoja (pvz., kaip tie inkštirų pleistriukai), nelabai sveika nuo odos tokį daiktą lupti.
Atsakyti
sunreja,

na ir man keista, kodel cia taip pasidare, bet kad daugiau nieko ant veido netepiau po dusu nusimaudziau, ir kauke uzsidejau. siaip mano oda ne reikli ir ne jautri, o cia va kokia reakcija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 03 20, 10:35)
sunreja,

na ir man keista, kodel cia  taip pasidare, bet kad daugiau nieko ant veido netepiau po  dusu nusimaudziau, ir kauke uzsidejau. siaip mano oda ne reikli ir ne jautri, o cia va kokia reakcija... doh.gif

Na nelabai as ka ismanau, bet gal tiesiog kazkoks ingredientas netiko jusu odai ir tiek?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 19, 15:03)
Pas mane saldytuve imesta yra...As ja naudoju jei atsikeliu uztinus biggrin.gif .Atgaivina labai..bet cia juk ne kauke,vietoj to galima puikiausiai pasiimt leduku zusaslydu ir uzsidet...O galbut as neteisingai supratau,gal ne apie tokia kauke kalbat ax.gif

Na, galima ir kompresu vadinti...žinau tik tiek, kad jas nakčiai deda, tai gal ne vien šaldančios yra...einu pagooglinsiu...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 03 20, 01:28)
Nulupamos kaukės netinka žmonėms, turintiems polinkį į kuperozę, kurių kapiliarai yra silpni, arti paviršiaus. Daugumai žmonių nieko neatsitiks tokias kaukes naudojant, bet turint problemų su kapiliarais jų reikia vengti. Ir šiaip, jei kažkas stipriau prisiklijuoja (pvz., kaip tie inkštirų pleistriukai), nelabai sveika nuo odos tokį daiktą lupti.

Pleistrai tai taip, bet kaukes nulupamos kiek esu dejusi lengvai nusilupa ir odos visiskai neplesia. Tai ka bekalbet apie koju depiliacija vasku, oda netokia jautri, bet lygiai taip pat gali pabloginti oda, taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimbaM: 21 kovo 2012 - 13:38
as esu kaukiu naudojus begalybe. Vienos buvo pigios, kitos brangios ar net labai labai brangios. Nenuplaunamos, su rugstimi, sveiciamos, nulupamos,nuplaunamos, su merle dregna ir t.t. bet geriausios yra su moliu. o isvis puikumelis kai nusiperki paprasciausiu molio pvz balto molio milteliu ir namie pati su vandeneliu sumaisai arba pienu,ar kokiu zoleliu nuoviru smile.gif aplamai as uz naturalu produkta ant savo veido. perkuosi tik nulupama kauke is parduotuves, nes sita namie biski sudetinga pasidaryti, nors imanoma, pora kartu buvau pasidarius. 4u.gif
Atsakyti
kas kiek laiko darote kaukes veidui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happypersonality @ 2012 03 25, 19:53)
kas kiek laiko darote kaukes veidui?  4u.gif

Aš tai kas antrą - trečią dieną. Kaukes kaitalioju, vieną kart drėkinamąją, kitą - maitinančią. blush2.gif
Atsakyti