Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

Bet sudėtis kaukės... doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guotė: 15 kovo 2012 - 21:57
As taip pat nusipirkau biocell 3 kaukes su nuolaida, man po jos jauciasi,kad oda skaistesne ir padrekinta kaip po jokios kitos,dar naudoju Avene drekinancia kauke,bet nera tokio gero poveikio kaip po biocell kaukes. Dar reiks bandyti Diazao kaukes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2012 03 15, 21:57)
Bet sudėtis kaukės... doh.gif  blink.gif

kokia?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 16, 19:17)

Turbūt turėjo omenyje, kad daug parabenų unsure.gif
Atsakyti
Klausimas naudojusiosm nulupamas kaukes: ar nulupusios pastebit ant jos istrauktu inkstiru ir kitu brudu? Ar tas nulupimas, tai tik smagus procesas smile.gif turiu viena nulupama, Elizabeth Arden, bet ji nusilupa kaip plevele, plona, skaidri, gal visai jokios naudos odai neteikia.
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 03 16, 18:43)
Turbūt turėjo omenyje, kad daug parabenų  unsure.gif

baisu baisu huh.gif

QUOTE(bimbaM @ 2012 03 16, 23:42)
Klausimas naudojusiosm nulupamas kaukes: ar nulupusios pastebit ant jos istrauktu inkstiru ir kitu brudu? Ar tas nulupimas, tai tik smagus procesas smile.gif turiu viena nulupama, Elizabeth Arden, bet ji nusilupa kaip plevele, plona, skaidri, gal visai jokios naudos odai neteikia.

aš turėjau labai labai seniai nulupamų kaukių iš Avon. Tada atrodė wau, nulupama, nereik vargt, plaut, tas procesas įdomus. Bet paskui SM perskaičiau, kad visi nulupami dalykai: kaukės, nosies tos juostelės, ištraukia kapiliarus į paviršių, todėl baigiau ir daugiau nepirkau ir nepirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 03 16, 19:43)
Turbūt turėjo omenyje, kad daug parabenų  unsure.gif

Taip...gausybė jų... verysad.gif Pabandžiau, patiko, tikrai veikia...tai primerkiau akis dėl parabenų ir sunaudojau... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 17, 09:51)

aš turėjau labai labai seniai nulupamų kaukių iš Avon. Tada atrodė wau, nulupama, nereik vargt, plaut, tas procesas įdomus. Bet paskui SM perskaičiau, kad visi nulupami dalykai: kaukės, nosies tos juostelės, ištraukia kapiliarus į paviršių, todėl baigiau ir daugiau nepirkau ir nepirksiu  smile.gif

Nežinojau... unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 17, 09:51)
aš turėjau labai labai seniai nulupamų kaukių iš Avon. Tada atrodė wau, nulupama, nereik vargt, plaut, tas procesas įdomus. Bet paskui SM perskaičiau, kad visi nulupami dalykai: kaukės, nosies tos juostelės, ištraukia kapiliarus į paviršių, todėl baigiau ir daugiau nepirkau ir nepirksiu  smile.gif

Ir aš nežinojau. Kaip įdomu. Ačiū, kad pasakėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Guotė @ 2012 03 17, 13:05)
Taip...gausybė jų... verysad.gif Pabandžiau, patiko, tikrai veikia...tai primerkiau akis dėl parabenų ir sunaudojau... cool.gif

Reikės ir man išbandyti, turiu nusipirkusi, o dėl parabenų gal ir nieko neatsitiks, jei odai tiko ir patiko tai gal nieko baisaus, tuo labiau kaukę rekomenduojama naudoti kartą ar du į savaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2012 02 28, 12:35)
Išbandžiau vakar šią Montagne Jeunesse sensitive kaukę. Pirmoji dalis man patiko, šiaip efektas po jos panašus kaip po šios firmos braškinės, veido oda švelni labai. Na bet antroji dalis tas serumas kažkoks nesusipratimas  doh.gif  Užsitepiau ir kaip man odą jis pradėjo traukti, iškart ėjau nusiprausti  doh.gif 
Man taip pat tas serumas traukė odą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 03 17, 08:51)

hm, na kraujagysliu nera epidermyje, tai idomu nulupant tokius dalykus ar pasiekia gilesnius odos sluoksnius. Be to, spuogai susiformuoja plauko folikule (maiselyje). Tai kiek as suprantu, nera jokio tiesioginio lietimosi su kraujagyslem, bet i si klausima manau turetu atsakyti tik profesionalus gydytojas g.gif
Atsakyti
isbandziau pagaliau biocelio kauke.
atsiliepimas nekoks, daugiau tikrai nepirksiu. palaikiau kokiu 20 min. pries miega. kita ryta nieko nepastebejau, taciau dar kita dien pamaciau odos pleiskanojimus, lyg ir ne daug,bet kas dien ju daugejo ir daugejo, jau savaite praejo, bet patrynus veida net matosi kaip pleiskaneles byra.. ant veido pudros tept negaliu, nes vaizdas tragiskas, kremu tepu, bet niekaip tie pleikanojimai nedingsta. nesuprantu, kas cia odai po tos kaukes nutiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2012 03 18, 18:50)
isbandziau pagaliau biocelio kauke.
atsiliepimas nekoks, daugiau tikrai nepirksiu. palaikiau kokiu 20 min. pries miega. kita ryta nieko nepastebejau, taciau dar kita dien pamaciau odos pleiskanojimus, lyg ir ne daug,bet kas dien ju daugejo ir daugejo, jau savaite praejo, bet  patrynus veida net matosi kaip pleiskaneles byra.. ant veido pudros tept negaliu, nes vaizdas tragiskas, kremu tepu, bet niekaip tie pleikanojimai nedingsta. nesuprantu, kas cia odai po tos kaukes nutiko  g.gif

Keista, mano oda sausa...problematiška labai, o po kaukės suminkštėjo...Gal Jus alergizavo ji?
Atsakyti