Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Victorious @ 2012 03 02, 17:41)
Norinčioms išbandyti - "Biocell" 40% nuolaida produktams iki kovo 11d. Tai kaukė kainuoja 7Lt ir kelis centus.

Kur čia tokia nuolaida? bigsmile.gif

O ši kaukė nėra skirta vien brandesnėms moterims, virš 30 metų? g.gif

Kitoj temoj pamačiau, kad rašėt, jog Camelijoj, bet joje tik 25 procentai nuolaida unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 02 kovo 2012 - 17:00
QUOTE(akacijaorama @ 2012 03 02, 18:54)
Kur čia tokia nuolaida?  bigsmile.gif

Jūsų minėtoj "Camelioj" biggrin.gif

Ne, sudėtyje nėra nieko tokio, kas būtų skirta tik brandžiai odai.
Papildyta:
Cituoju vaistinės skelbimą :

Turime džiugių žinių! Iki pat kovo 11 d. CAMELIA vaistinėse BIOCELL produktams taikoma neregėta 40% NUOLAIDA!!! Patinka? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 03 02, 18:02)
Cituoju vaistinės skelbimą :

Turime džiugių žinių! Iki pat kovo 11 d. CAMELIA vaistinėse BIOCELL produktams taikoma neregėta 40% NUOLAIDA!!! Patinka? smile.gif

Ahaaa biggrin.gif
O kur matėt tokį skelbimą? Spėju, kad į Jūsų paštą atėjo. Bet kaip čia dabar bus? g.gif Žurnale nuo kovo 1 iki 31 d. 25 procentai, o kažkur kitur rašoma, kad 40 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 03 02, 19:08)
Ahaaa  biggrin.gif
O kur matėt tokį skelbimą? Spėju, kad į Jūsų paštą atėjo. Bet kaip čia dabar bus?  g.gif Žurnale nuo kovo 1 iki 31 d. 25 procentai, o kažkur kitur rašoma, kad 40  doh.gif

"Facebooke".
Tai iki kovo 11d. 40% nuolaida, o 12-31d. - 25% 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 kovo 2012 - 17:19
QUOTE(Victorious @ 2012 03 02, 18:17)
"Facebooke".
Tai iki kovo 11d. 40% nuolaida, o 12-31d. - 25% 4u.gif

Hmm, kažkaip keistai, kai apie 40 procentų praneša tik facebooke unsure.gif
Bet ačiū už informaciją, pradžiuginot dar labiau smile.gif
Atsakyti
user posted image

Išbandžiau šią kaukę Montagne Jeunesse Chocolate Masque, įspūdis labai geras - malonus kvapas, užtepus ant odos maloni tokia, oda spindinti, spalva tokia vientisa, žodžiu - patenkinta smile.gif tiesa, sunaudoti vienu kartu bent man neįmanoma jos kiekio..
Žiūriu kitoms drėkinimo pritrūko, man normaliai g.gif
QUOTE(akacijaorama @ 2012 03 02, 17:54)

Abejoju, pati mėgstu Biocell, nors man iki 30 toli dar smile.gif reikės su tokia gera akcija užsipirkti kelias bent smile.gif
QUOTE(Victorious @ 2012 02 27, 12:43)
drinks_cheers.gif Manau, ir šokoladinių galima rasti geresnių mirksiukas.gif

Pvz.? wink.gif
Atsakyti
siulau ismeginti kaukes, kurias pacios galit kuo lengviausiai pasigaminti namuose, taip pat galite nusistatyti savo veido odos tipa ir suzinoti kaip ja priziureti...viska galit rasti siame tinklarastyje http://vivalagrozis.blogspot.com/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 03 02, 19:22)
Hmm, kažkaip keistai, kai apie 40 procentų praneša tik facebooke  unsure.gif
Bet ačiū už informaciją, pradžiuginot dar labiau  smile.gif

O štai patikslinta informacija apie akciją CAMELIA vaistinėse: tik iki kovo 11 d. su Camelia kortele "BIOCELL" kapsules ten įsigysite net su 40% NUOLAIDA!
Atsakyti
Sveikos,

noriu ir aš pasisakyti, kokias kaukes darau smile.gif
Kartais pati pasigaminu kaukę iš žaliojo molio, avokado, citrinos sulčių ir žaliosios arbatos. Ji maitinanti ir drėkinanti.
Taip pat naudoju porą kaukių iš Origins: Out of Trouble (tinka spuoguotai odai) ir Clear Improvement (valo nešvarumus giliai atvėrus poras, pvz, po karštos vonios ar pirties).
Dar galima namų sąlygomis pasidaryti kaukę nuo spuogų. Tam reikia obuolių acto (geriausiai organinis, natūralus), cukraus, medaus ir atšaldytos žaliosios arbatos. Į dubenėlį įpilti 1 šaukštelį obuolių acto, 2 šaukštelius atšaldytos žaliosios arbatos, įdėti 5 šaukštelius cukraus ir 1 šaukštelį medaus. Išmaišyti. Užtepus kaukę, masažuoti 5 minutes, po to dar laikyti iki 10 minučių. Jeigu esate alergiška bent vienam produktui, tada nerekomenduoju.
4u.gif

Atsakyti
O sakykite, ta Biocell kaukė, ji tik drėkina, ar ir atgaiviną pvz. pamėlusius paakius, nuovargį...Vaikas miega mažai naktimis, tai pėdsakas mano veide akivaizdus...
Ir dar...gal kuri turite ir galite patarti kažką apie kaukes-akinukus nakčiai... blush2.gif
Atsakyti
man ta kauke tiesiog drekino, skaistino oda, kadangi neturiu pajuodavusiu paakiu, tai nepasakysiu, taciau pajuodusiu paakiu kauke tikrai nesutvarkys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 15, 11:04)
man ta kauke tiesiog drekino, skaistino oda, kadangi neturiu pajuodavusiu paakiu, tai nepasakysiu, taciau pajuodusiu paakiu kauke tikrai nesutvarkys rolleyes.gif

Nusipirkau, pabandysiu ir pakomentuosiu... thumbup.gif
Atsakyti