Įkraunama...
Įkraunama...

Veido kaukės

QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 21:02)
Man parduotuvėlėnetoli namų - dabar nemažai "Dizao" kaukių pigiau. smile.gif

Aa.. as matot kaune ax.gif 4u.gif biggrin.gif tik per intika galiu nusipirkt.. sudomino tos kur po 11lt.. bet niekaip nesuprantu kiek ten kaukiu, nes raso 36g+6g.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 26, 22:04)
Aa.. as matot kaune  ax.gif  4u.gif  biggrin.gif tik per intika galiu nusipirkt.. sudomino tos kur po 11lt.. bet niekaip nesuprantu kiek ten kaukiu, nes raso 36g+6g.. g.gif

Tos dviejų etapų : skysčio daugiau, o po jo tepama kita koncentruota priemonė (jos keli gramai). Esu bandžiusi ir didžiąsias kaukes. Vėliau parašysiu atsiliepimus 4u.gif
Beje, "Dizao" kaukių mačiau ir "Kosmadoje", "IKI". Tik ne visų yra ir kainos kiek kitokios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 20:14
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 21:07)
Esu bandžiusi ir didžiąsias kaukes. Vėliau parašysiu atsiliepimus 4u.gif

labai lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
As siuo metu naudoju valomaja ir drekinancia kauke is AL. Mano oda riebi ir linkusi i spuogelius. Valanti kauke - Astrigent Mud Mask, drekinanti - Nano in Clear Soothing Moisture Balance mask. Tepu pora kartu per savaite, esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 26, 22:13)
labai lauksiu  bigsmile.gif

Jau kiek anksčiau jas bandžiau, bet kiek prisimenu, mano poreikius labiausiai atitiko ši su hialuronu. Kol kas stengiuosi labiau drėkinti. "Liftingui" ir pan. gal ankstoka. Nebent profilaktiškai kartais.

user posted image

Gal "Biocell" ir kiek intensyvesnio poveikio, bet ši labiau patiko. Geras kokybės - kainos santykis. Ir ne kartui užtenka.

Dar patiko "Mezo mask".

user posted image

Ši paakiams irgi nebloga. Tik jau pastangrinanti.

user posted image

Jei dar ką prisiminsiu ar "atnaujinsiu" informaciją - parašysiu 4u.gif
Bet patiko man šitos kiniškos "Dizao" kaukės. Manau, ir ateityje pirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 vasario 2012 - 23:01
Šita "Express" drėkinanti veidui irgi nebloga. Gera sudėtis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 26, 14:09)
Išbandžiau "Montagne Jeunesse" šokoladinę kaukę. Rašo, kad ir valo, drėkina. Pliusas - malonus šokolado kvapas ant odos (smagu ir teptis bigsmile.gif), bet kaukė vidutiniška : nei labai valė, nei drėkino - kaip tik, atrodo, pasausino. Na, gal ir nieko pasitepliot, kai nėra ką veikti ir norisi spa namuoe, bet manau, nebekartosiu smile.gif

user posted image

Va va, man ši kaukė irgi ne kiek padrėkino, o kiek pasausino odą. doh.gif Dar man jos liko vienam kartui ir daugiau tokios nebekartosiu, nors kvapas tai pasakiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 02 27, 10:59)
Va va, man ši kaukė irgi ne kiek padrėkino, o kiek pasausino odą.  doh.gif  Dar man jos liko vienam kartui ir daugiau tokios nebekartosiu, nors kvapas tai pasakiškas  wub.gif

Ant pakuotės, kiek matau, rašo deep pore cleansing, tai gal ir neturi drėkinti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 27, 10:10)
Ant pakuotės, kiek matau, rašo deep pore cleansing, tai gal ir neturi drėkinti?  rolleyes.gif

Na, bet po užrašo "Chocolate Masque" parašyta "moisturising", tai kaip ir turėtų drėkinti g.gif
Dabar kai po tokių orų ir kambarinio šildymo oda yra žiauriai išsausėjusi, tai ši kaukė nė kiek nedrėkino, nebent šiltuoju sezonu nusipirksiu ją, ir tai daugiau dėl kvapo, nei dėl poveikio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 02 27, 12:16)
Na, bet po užrašo "Chocolate Masque" parašyta "moisturising", tai kaip ir turėtų drėkinti  g.gif
Dabar kai po tokių orų ir kambarinio šildymo oda yra žiauriai išsausėjusi, tai ši kaukė nė kiek nedrėkino, nebent šiltuoju sezonu nusipirksiu ją, ir tai daugiau dėl kvapo, nei dėl poveikio  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Manau, ir šokoladinių galima rasti geresnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2012 02 24, 18:05)
Labas mergaites  smile.gif Iejau i jusu temute,nes siandien man vaistineje padare testuka veido odos dregmei nustatyti ir issigandau rezultatu  verysad.gif Zandukai isvis dregmes neturi na o kakta siektiek dregnesne.Nors atrodo naudoju ir kremukus drekinancius ir rasos kauke drekinancia bet gal galetumete kanors pasiulyti dar intensyvaus drekinimo mano veido odai?  blush2.gif

Veido kaukės
Atsakyti
QUOTE(Moliūgėlė @ 2012 02 27, 11:16)
Na, bet po užrašo "Chocolate Masque" parašyta "moisturising", tai kaip ir turėtų drėkinti  g.gif
Dabar kai po tokių orų ir kambarinio šildymo oda yra žiauriai išsausėjusi, tai ši kaukė nė kiek nedrėkino, nebent šiltuoju sezonu nusipirksiu ją, ir tai daugiau dėl kvapo, nei dėl poveikio  biggrin.gif

Tiksliai drinks_cheers.gif Nepastebėjau blush2.gif Aš irgi turiu šokoladinę (tik kito firmos), tai irgi nedrėkino, bet labiau skaistino. ax.gif
Atsakyti