QUOTE(muminukas @ 2011 03 07, 14:28)
mano vaikui irgi seniai šis klausimas rūpi, jau ir žino apie sėklytes, kiaušinėlius ir pan. bet jam reikia smulkmenų kaip tas tėtis mamai tą sėklytę įdėjo pasakiau, kad susijungė organai. kas tie organai, kaip jie jungiasi? pasakiau, kad va, kaip už rankų laikais, tai irgi organai susijungia ta prasme, kad organai yra ir širdis, ir plaučiai, ir pan., kad jų daug...
o geriausiai "išsisprendė" vaiko iš pilvo išėmimo klausimas. vaikas susinervino ir ėmė vardint: Tai kaip: per burną, per nosį, per bambą, per putytę išėmė? Aš Taip, per putytę. Jis: Nenusišnekėk, aš rimtai klausiu
taigi šis klausimas mūsų šeimoje vis dar atviras. et, paprasčiau, kam cezarius daro...
o geriausiai "išsisprendė" vaiko iš pilvo išėmimo klausimas. vaikas susinervino ir ėmė vardint: Tai kaip: per burną, per nosį, per bambą, per putytę išėmė? Aš Taip, per putytę. Jis: Nenusišnekėk, aš rimtai klausiu
taigi šis klausimas mūsų šeimoje vis dar atviras. et, paprasčiau, kam cezarius daro...
geras, mano tai zino kad vaikai pilve gyvena, paskui vaziuoja mama i ligonine, kad vaikiuka isimtu, bet per ka dar neklausia