Kai suneliui buvo 4 met nupirkau cd is kur atsiranda vaikai ,jam laabai patiko nes ten dainavo apie berniuka Toma sunelio vardas irgi Tomas
QUOTE(Domke @ 2009 04 24, 22:09)
Maniskis dar per daug nesidomi irgi
Maniske irgi dar nesidomejo bet kiek supratau darzely pakalba," kad mamos buna labai storos"
Na maniske jau zino nes neperseniausiai broliuko laukemes,viska rimtai ir be pasaipos prieme(gimdyme nedalyvavo ) ir kitus drausmina kai bando saipytis is nescios moters,laiminga tokia dukra turedama
Kai laukiausi pirma kart, tai mano sesute ( jai tada buvo 2 metukai), pasake kad as praryjau kamuoliuka , paskui jau jai teko paaiskint , kad pilvely auga leliukas .
O kai pastojau antra kart , dukrytei buvo 2.5 metuku , tai jai pasakem, kad turesim maza leliuka, ji paklause - is kur gausit? Paaiskinom, kad leliukas auga mamos pilvelyje, tik nezinom kas bus - broiukas ar sesute. Ji kokias 5 minutes virskino informacija ir tare- bus broliukas. Tai ir isejo
O kai pastojau antra kart , dukrytei buvo 2.5 metuku , tai jai pasakem, kad turesim maza leliuka, ji paklause - is kur gausit? Paaiskinom, kad leliukas auga mamos pilvelyje, tik nezinom kas bus - broiukas ar sesute. Ji kokias 5 minutes virskino informacija ir tare- bus broliukas. Tai ir isejo
maniškis dar tokiais dalykais nesidomi
Manoji visalaik zinojo, kad is pilvelio atsirado. O dabar parejus is darzelio pasake, kad reikia mums su vyru daugiau buciuotis, kad pagaliau tas leliukas uzaugtu pilve
vyresnysis mate kaip parsivezem broliuka is ligonines, tai kai paklausi is kur vaikai tai ir sako is ligonines.o jei dar paklausi is kur tie vaikai ligonineje, atsakys kad is maximos nupirko.
maniske kai pamate mano nescios nuotraukas, tai tada papasakojau, kad ten ji pas mane plvelyje gyveno.. tai dabar su didziuliu pasitenkinimu vis prisimena ir kas i svecius ateina, butinai liepia parodyt foto, o ji jau pasakoja, kaip pas mama pilvelyje buvo
maniskis zino kad atsirado is mamos pilvelio,nes mate mane su pilvuku ir zinojo kad tures sese Taciau toks ir supratimas,dabar klausineja ar kai bus didelis,jo pilvuke irgi leliukas augs
Labutis
Aš irgi galvojau kaip reikės paaiškinti iš kur tie vaikiukai. Pirmiausiai ką padariau, tai nupirkau vaikų enciklopediją, o ten yra šiek tiek ir apie tai parašyta. Buvo daug lengviau kalbėti ta tema.
Papildyta:
Kaip gerai sugalvojote
Aš irgi galvojau kaip reikės paaiškinti iš kur tie vaikiukai. Pirmiausiai ką padariau, tai nupirkau vaikų enciklopediją, o ten yra šiek tiek ir apie tai parašyta. Buvo daug lengviau kalbėti ta tema.
Papildyta:
QUOTE(LOL @ 2009 05 06, 10:55)
Kai suneliui buvo 4 met nupirkau cd is kur atsiranda vaikai ,jam laabai patiko nes ten dainavo apie berniuka Toma sunelio vardas irgi Tomas
Kaip gerai sugalvojote
Na kadangi yra nuotraukos kur aš dar , tai ji žino, kad vaikučiai gimsta iš mamytės pilvelio
QUOTE(nirce @ 2009 05 14, 22:27)
maniskis zino kad atsirado is mamos pilvelio,nes mate mane su pilvuku ir zinojo kad tures sese Taciau toks ir supratimas,dabar klausineja ar kai bus didelis,jo pilvuke irgi leliukas augs
kažkaip ilgai nerodė susidomėjimo, aš pastojau ir galvojau, kad reiktų jam pasakyti... radau nuotrauka,kur buvau su juo nėščia jam pasakiau, kad jis ten pilvelyje gyveno, o vaikas susigraudinęs: o kodėl tu mane suvalgei? išaiškinau, kad vaikučių niekas nevalgo ir kaip jie atsiranda, tai jis laukia broliuko tik nerimsta:kada užauginsi broliuką?
mano ir taip pat sakė, kad jis augins sesę , kol išaiškinau, kad jis negali nieko auginti, išskyrus savo pilvuką