QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 08, 21:03)
O kaip gali lyginti lyt. gyvenimo (ir ne tik jo) patirtį su suknelėm ar darbovietėm? Todėl ir tuščia tau tema, nes nesupranti apie ką eina kalba.
melynake*aviete, o pažindama tik vieną ir neturėdama su kuo palyginti, gali suprasti, kas yra pilnatvė? Va sakoma, kad žmogus nepatyręs skausmo, negali suprasti, kas tai yra. Negimdžiusi negali suprasti gimdžiusios etapą (nuo visų etapų nėštumo iki gimdymo, vėlesnių pokyčių). Ar gali suprasti, kas yra geras seksas, jei nežinai, kas yra orgazmas. Kiek moterų jų nėra patyrusios, ne tik dėl partnerių kaltės, bet iš paprasčiausio lyt. organų nesutapimo ir neišmanymo. Ir dar daug niuansų.
Žinot, gal Jūs ir neturėjote to omenyje, bet man nuskambėjo lyg kažkoks pasiteisinimas, kad reikia išbandyti kuo daugiau vyrų, kad žinotum, kas yra pilnatvė. Nežinau, kas bus toliau, bet kol kas esu su tuo, kuris man buvo pirmas ir vienintelis ir būsiu labai laiminga, jeigu mes visą gyvenimą liksime kartu. Taip, galbūt mane smalsumas grauš iki paskutinės dienos, bet, man atrodo, viskas priklauso nuo kiekvieno asmeninių vertybių - ar nugalės smalsumas, ar nugalės kitos vertybės. Todėl labai nesutinku su Jūsų sakiniu, kurį paryškinau. Gali suprasti, kas yra pilnatvė ir su vienu vieninteliu žmogumi, jeigu tai tikrai yra tas, kuris tau skirtas.
Su pavasariu visus