Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(Montekrista @ 2011 04 23, 20:39)
neatsakei.
Tai gerai didelis bagažas ar ne? O jei be bagažo? Bet į gatavus namus?

Gatavi namai bendravimo sampratos nesuteikia.
O patirtis žinoma, kad yra didelis pliusas. Žinai kaip situacijuose lavinuotis, ko pati nori kaip gauti ir suteikti.
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 04 24, 02:53)
Gatavi namai bendravimo sampratos nesuteikia.
O patirtis žinoma, kad yra didelis pliusas. Žinai kaip situacijuose lavinuotis, ko pati nori kaip gauti ir suteikti.

g.gif mes čia vis dar apie sexą? bigsmile.gif
Atsakyti
Jau idiotiškesnės temos turbūt sugalvoti nebuvo įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 24, 08:33)
g.gif mes čia vis dar apie sexą?  bigsmile.gif

Be sekso daugiau nieko vertingo nėra ?
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 04 24, 21:07)
Be sekso daugiau nieko vertingo nėra ?

Tema tokia. Ania?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 24, 20:12)
Tema tokia. Ania?

Taip. Bet aš atsakiau ne tik seksą mintyse turėdama.
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 04 25, 02:26)
Taip. Bet aš atsakiau ne tik seksą mintyse turėdama.

aaa, matot, minčių kompas nerodo. O su tuo sex bagažu nuskambėjo tikrai hmmm įdomiai.
Atsakyti
ale tikrai kaip idomu.. smile.gif temos autore turbut tik ta agrasta teragavus, del to ir iskyla tokie klausimai, nes matyt smalsumas kokie gi vis tik kiti tie bananai ir agurkai, ir kas per jausmas juos ragauti smile.gif manau reik paimt ir pabandyt jei taip idomu:Dtada suprasit ar agrastas pats geriausias, ar vis tik yra ir saldesniu meiles vaisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 08, 21:03)
O kaip gali lyginti lyt. gyvenimo (ir ne tik jo) patirtį su suknelėm ar darbovietėm? Todėl ir tuščia tau tema, nes nesupranti apie ką eina kalba.  4u.gif

melynake*aviete, o pažindama tik vieną ir neturėdama su kuo palyginti, gali suprasti, kas yra pilnatvė? Va sakoma, kad žmogus nepatyręs skausmo, negali suprasti, kas tai yra. Negimdžiusi negali suprasti gimdžiusios etapą (nuo visų etapų nėštumo iki gimdymo, vėlesnių pokyčių). Ar gali suprasti, kas yra geras seksas, jei nežinai, kas yra orgazmas. Kiek moterų jų nėra patyrusios, ne tik dėl partnerių kaltės, bet iš paprasčiausio lyt. organų nesutapimo ir neišmanymo. Ir dar daug niuansų.

Žinot, gal Jūs ir neturėjote to omenyje, bet man nuskambėjo lyg kažkoks pasiteisinimas, kad reikia išbandyti kuo daugiau vyrų, kad žinotum, kas yra pilnatvė. Nežinau, kas bus toliau, bet kol kas esu su tuo, kuris man buvo pirmas ir vienintelis ir būsiu labai laiminga, jeigu mes visą gyvenimą liksime kartu. Taip, galbūt mane smalsumas grauš iki paskutinės dienos, bet, man atrodo, viskas priklauso nuo kiekvieno asmeninių vertybių - ar nugalės smalsumas, ar nugalės kitos vertybės. Todėl labai nesutinku su Jūsų sakiniu, kurį paryškinau. Gali suprasti, kas yra pilnatvė ir su vienu vieninteliu žmogumi, jeigu tai tikrai yra tas, kuris tau skirtas.

Su pavasariu visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 25, 07:25)
aaa, matot, minčių kompas nerodo. O su tuo sex bagažu nuskambėjo tikrai hmmm įdomiai.

Jugis rašiau apie bendravimą.

Yra gerai apturėt gyvenimo patirties įvairovę, prieš santuoką.
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 04 25, 18:34)
Jugis rašiau apie bendravimą.

Yra gerai apturėt gyvenimo patirties įvairovę, prieš santuoką.

Tai jau ta proga ir į temą galit pasisakyt. apie sexą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 25, 18:58)
Tai jau ta proga ir į temą galit pasisakyt. apie sexą. smile.gif

Kad ko parašiau nesuprast, tai užtemusį protą reik turėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirwen: 25 balandžio 2011 - 22:57