QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 01, 09:24)
Todėl, kad aš pvz. netikiu. Ir ką? Kad žmogus, neturėjęs daugiau nei vieno partnerio per "visą gyvenimą", tegul ir jauną, neturėdamas net su kuo palyginti, gali suprasti, suvokti laimės seksualiniame lygmenyje skalę. Ką jis gali suprasti, na taip paėmus? Ar bent žino, kas yra orgazmas? Na pvz. Ar žino, koks gali būti geras ar net geresnis, ženkliai, seksas su kito tipo, temperamento, organo didžio vyru? Ne. Todėl iš dalies manau, kad vienintelis partneris "visam gyvenimui" yra nelaimė. Čia mano subj. nuomonė, bet taip manau. Ir dar manau, kad jei moteris tikisi, kad ji viena "ragauta" ir tokia liks "visam gyvenimui", lygiai taip pat kaip ji ragavusi tik vieno, ji yra naivi.
Pvz. man žymiai geriau sutikti vyrą, kuris išsilakstęs ir ieško pastovumo, o ne toks, kuris betkuriuo gyvenimo momentu gali netekti proto ir susirgti daugiadienėmis, nepasotinamu poreikiu naujovėms.
Pvz. man žymiai geriau sutikti vyrą, kuris išsilakstęs ir ieško pastovumo, o ne toks, kuris betkuriuo gyvenimo momentu gali netekti proto ir susirgti daugiadienėmis, nepasotinamu poreikiu naujovėms.
na, bet jei moteriai gerai su vyru , jei jai yra GERAI..?
ar jai turi rūpėti, kiek jis moterų turėjo prieš tai, ir ar turėjo?
dėl sportinio interso pasitikrinti-o gal su kitu būtų dar geriau?
šiaip jau žmonės yra skirtingi..man, pvz. sutikti vyrą, kurį aš galėčiau paliesti ( ne mylėtis su juo, o būtent paliesti)-didžiulis ĮVYKIS. gal aš kokia nenormali, bet yra kaip yra. džiaugiuosi, kad tokių vyrų apskritai sutikau.
beje, niekas neduos garantijų, kad,,išsilakstęs" visada bus savame prote, nesusirgs daugiadienėmis ir neužsimanys naujovių. tai greičiausiai priklausys nuo santykių šeimoje, nei nuo ,,išsilakstymo".
na kaip čia pasakius...aš manau kad bet kuris vyras bet kada gali užsimanyti naujovių...ir tas turėjęs ne vieną partnerę, gali pagalvot o kaip gerai buvo tada su ta ir ta, gal reiktų kitos tokios pasieškot
o dėl gerumo ir pan, tai manau kiekviena supranta kada JAI yra gerai, kaip to galima nesuprast iš vis?
o dėl gerumo ir pan, tai manau kiekviena supranta kada JAI yra gerai, kaip to galima nesuprast iš vis?
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 04 01, 11:14)
na kaip čia pasakius...aš manau kad bet kuris vyras bet kada gali užsimanyti naujovių...ir tas turėjęs ne vieną partnerę, gali pagalvot o kaip gerai buvo tada su ta ir ta, gal reiktų kitos tokios pasieškot
nu kaip, pajunti orgazmą, ir manai, kad makštį sutraukė. Šiaip.
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 04 01, 11:14)
na kaip čia pasakius...aš manau kad bet kuris vyras bet kada gali užsimanyti naujovių...
Moterys taip pat. Manau, kad dauguma sutiks, kad nera nieko labiau jaudinancio, nei pirmas kartas su nauju partneriu...
QUOTE(betgi @ 2011 04 01, 15:52)
Moterys taip pat. Manau, kad dauguma sutiks, kad nera nieko labiau jaudinancio, nei pirmas kartas su nauju partneriu...
aina sau..
tuomet aš iš netradicinių mažumų
Taip,tai tiesa,kad nera beveik ne vienos/-o is musu nepagalvojusio apie tai(o kaip butu su kitu/-a),tik mes isaukleti kitaip.Taciau zmogaus prigimties nepakeisi
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 01, 10:16)
nu kaip, pajunti orgazmą, ir manai, kad makštį sutraukė. Šiaip.
nu. ir gyveni nežinioje
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 01, 08:24)
Todėl iš dalies manau, kad vienintelis partneris "visam gyvenimui" yra nelaimė. Čia mano subj. nuomonė, bet taip manau.
Vat butent, jusu subjektyvi nuomone, kuri nezinia ar bent kiek atitinka realia tiesa.
Sakot is kur zinoti, kaip zinoti... o jus viska gyvenime lyginat? Be lyginimo neiseina suprasti, kad kazkas yra gerai? Is tos serijos: is kur zinot, kad gyvenimas grazus, jei mirus nebuvot, negali gi palyginti
Beje del skirtingu vyru temparamentu, dydziu ir kaip tai itakoja pasitenkinima galiu atsakyti viena, jei man nesimylint su vyru, o tiesiog sedint salia jo, norisi i ji atsisukti ir tiesiog ziureti i ji, norisi apkabinti, norisi ji paliesti, pajusti jo kuno kvapa, norisi buti su juo, tai ne, man nekyla minciu - o gal su kitu geriau. Kai nebus gera su situo, kai nesinores i ji net ziureti, gal ir galvosiu apie kitus, o kol gera, tai kam sau smegenis durnint?
Kiekviena patirtis - bagažas ateičiai.
Manau į klausimą atsakiau.
Manau į klausimą atsakiau.
QUOTE(Eirwen @ 2011 04 23, 21:36)
neatsakei.
Tai gerai didelis bagažas ar ne? O jei be bagažo? Bet į gatavus namus?