Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

Niekas ir nevadina niekieno paleistuvėmis. Tad gal nereikėtų ir kitų vadinti šventuolėmis? Gal nelipdykim etikečių?a? Klausimas buvo ne toks. Klausimas buvo ar moteris turėjusi daugiau lytinių partnerių yra laimingesnė už tą kuri turejus tik vieną? O jūs bent žinote pagal kokius kriterijus reikia matuoti koks žmogus laimingesnis, o koks ne? Aš asmeniškai ne. Negalit pasakyti, kad moteris turėjusi tik 1 partnerį yra nelaiminga, taip pat negalima teigti, kad moteris turėjusi daugiau partnerių yra laiminga. Kiek žmonių tiek situacijų. Mano draugė savo gyvenime turėjo 4 partnerius ir prasitarė, kad būtų laimingesnė, jei būtų pradėjusi savo lytinį gyvenimą su savo išrinktuoju. Tad vėlgi juk būna tokių žmonių kurie apgailestauja arba norėtų ištrinti kelis partnerius iš savo sąrašo. Man tai kvaila dėdi pliusiuką prie kiekvieno naujo partnerio, kaip pliusiuką prie savo kuriamos laimės. Bet vėlgi man gal kvaila, o gal kitą tai iš tiesų daro laimingą. Gal reikėjo klausti tada ar niekad nesigailėjot, kad turėjot vieną partnerį, o ne klausti ar esat laimingesnė turinti vieną partnerį, už tą kuri turėjus daugiau. Į kito kailį gi neįlysi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2011 03 30, 11:13)
Niekas ir nevadina niekieno paleistuvėmis. Tad gal nereikėtų ir kitų vadinti šventuolėmis? Gal nelipdykim etikečių?a? Klausimas buvo ne toks. Klausimas buvo ar moteris turėjusi daugiau lytinių partnerių yra laimingesnė už tą kuri turejus tik vieną? O jūs bent žinote pagal kokius kriterijus reikia matuoti koks žmogus laimingesnis, o koks ne? Aš asmeniškai ne. Negalit pasakyti, kad moteris turėjusi tik 1 partnerį yra nelaiminga, taip pat negalima teigti, kad moteris turėjusi daugiau partnerių yra laiminga. Kiek žmonių tiek situacijų. Mano draugė savo gyvenime turėjo 4 partnerius ir prasitarė, kad būtų laimingesnė, jei būtų pradėjusi savo lytinį gyvenimą su savo išrinktuoju. Tad vėlgi juk būna tokių žmonių kurie apgailestauja arba norėtų ištrinti kelis partnerius iš savo sąrašo. Man tai kvaila dėdi pliusiuką prie kiekvieno naujo partnerio, kaip pliusiuką prie savo kuriamos laimės. Bet vėlgi man gal kvaila, o gal kitą tai iš tiesų daro laimingą. Gal reikėjo klausti tada ar niekad nesigailėjot, kad turėjot vieną partnerį, o ne klausti ar esat laimingesnė turinti vieną partnerį, už tą kuri turėjus daugiau. Į kito kailį gi neįlysi.  unsure.gif

išsakėt mano nuomonę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai pakalbam, apie tas įvairias situacijas. smile.gif

O kodėl reikia dėlioti pliusiukus? Tai kitaip įvardinčiau, čia gi ne katalogų sudarynėjimas, toji patirtis, o tiesiog įvairiapusiškas lytinis gyvenimas. Kai žinai, kad būna tokių ir tokių, o ne tik vienas toks.
Atsakyti
tai sakot kad ta, kuri turėjo tik vieną, yra baisiai nelaiminga?
Atsakyti
O ką pati manot?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 30, 20:54)
Tai pakalbam, apie tas įvairias situacijas. smile.gif

O kodėl reikia dėlioti pliusiukus? Tai kitaip įvardinčiau, čia gi ne katalogų sudarynėjimas, toji patirtis, o tiesiog įvairiapusiškas lytinis gyvenimas. Kai žinai, kad būna tokių ir tokių, o ne tik vienas toks.

nesuprantu, kodėl tai šitaip sureikšminat?

buvo gyvenime vienas vyras, kurį mylėjau, ištekėjau už kito, kurį myliu.
niekuo gyvu nesigailiu, kad buvo pirmasis, laiminga, kad esu su antruoju.
jei laiminga, tai kam sukti galvą, kad neišragavau pusės pasaulio vyrų?smile.gif
kad galbūt tarp jų yra kažkoks n-tasis pasaulio stebuklas..gal ir yra, bet dabar man tai nerūpi ax.gif
Atsakyti
Kodėl sureikšminu? Nesureikšminu. Man įdomu, ką mano kitos. smile.gif

O perdozavimas su puse pasaulio vyrų išragavimu - gal nereikia taip persūdyti.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 31, 08:59)
Kodėl sureikšminu? Nesureikšminu. Man įdomu, ką mano kitos. smile.gif

O perdozavimas su puse pasaulio vyrų išragavimu - gal nereikia taip persūdyti.

na, jei paragausi 10 vnt., tai galėsi galvoti-o gal 54-sis būtų visai kitokio skonio..
tai kur ta riba? g.gif
Atsakyti
Jei su 1 negerai kazkas, tada yra prasmes su kitu paandyti, bet jei ok, tai moteris tikrai nieko nepraranda smile.gif
Atsakyti
Kartais paskaitai forumus ir idomu tik tai, kaip zmones kartais tiesiogiai, kartais netiesiogiai gina ir aukstina butent savo gyvenimo buda. Ar tai butu vyru skaicius iki to vienintelio, ar tai butu gyvenimas su tuo vieninteliu: sugyvenimas arba santuoka. Kiekvienas mano, stai man taip geriausia, reiskia tau taip pat turetu buti geriausia. Ir prasideda abipusiai krastutinumai ir nesupratimas nu aip gi kitaip nei turiu as gali buti gerai. Gali. Kodel? Ne kitas nesi tu.
Tarkime del pateikti pvz, kad jaunuoliai prisidare vaiku yra verciami tuoktis. Nezinau ar dabar kas nors priverstu. Dar mokyklos laikais buvo klasioke "tokiu budu" istekejusi, bet kad jau virs 10 metu gyvena ir vaika augina. Jei nieko nekeicia matyt jai gerai. Kodel tureciau galvoti kitaip? g.gif O stai dar vieni jaunuoliai prisidirbe nors ir spaudziami tevu nesituoke, nes nieko viens kitam nejaute, taciau jaunas tetis rupinasi savo vaiku ir islaiko kiek pajegia, jam padeda ir jo tevai. Taip kad siais laikais, jei nelabai kazko nori - tik tikrai nebutina ir niekas to neprivers daryti, ar tai butu santuoka is reikalo, ar tai butu butinumas teketi neragavusiai. Jei vis delto zmones gave veksmu laisve kazka daro kitaip, nei leidziama, tai matyt reiskia, kad tai atitinka ju isivaizdavimus bei norus. Tai kam ju klausti o kodel taip ir ne kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 31, 07:40)
O ką pati manot?

aš manau kad laimė nuo to nepriklauso. patyrimas kad yra ir tokių ir tokių laimės neprideda. nors kai kam gal ir prideda smile.gif šaip mano nuomonė tokia, kad toks temos klausimas kuri šaunesnė ir laimingesnė yra totali nesąmonė biggrin.gif manau ir tos ir tos yra laimingos, nes pasirinko tokį gyvenimo būdą, kuris joms tinka
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 03 31, 14:35)
Tai kam ju klausti o kodel taip ir ne kitaip?

Todėl, kad aš pvz. netikiu. Ir ką? Kad žmogus, neturėjęs daugiau nei vieno partnerio per "visą gyvenimą", tegul ir jauną, neturėdamas net su kuo palyginti, gali suprasti, suvokti laimės seksualiniame lygmenyje skalę. Ką jis gali suprasti, na taip paėmus? Ar bent žino, kas yra orgazmas? Na pvz. Ar žino, koks gali būti geras ar net geresnis, ženkliai, seksas su kito tipo, temperamento, organo didžio vyru? Ne. Todėl iš dalies manau, kad vienintelis partneris "visam gyvenimui" yra nelaimė. Čia mano subj. nuomonė, bet taip manau. Ir dar manau, kad jei moteris tikisi, kad ji viena "ragauta" ir tokia liks "visam gyvenimui", lygiai taip pat kaip ji ragavusi tik vieno, ji yra naivi.
Pvz. man žymiai geriau sutikti vyrą, kuris išsilakstęs ir ieško pastovumo, o ne toks, kuris betkuriuo gyvenimo momentu gali netekti proto ir susirgti daugiadienėmis, nepasotinamu poreikiu naujovėms.
Atsakyti