Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 03 09, 13:09)
Ciatata iš vieno TV serialo (apie save praeityje):
"Koledžo Lilė manė, kad tie ir yra orgazmai"

jei cituojate "Kaip aš susipažinau su jūsų mama" tai tam seriale Lilė turėjo tik vieną vyrą visą laiką...tai tuomet pritariate nuomonei kad ir su tuo vienu galima patirti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 09, 14:40)
jei cituojate "Kaip aš susipažinau su jūsų mama" tai tam seriale Lilė turėjo tik vieną vyrą visą laiką...tai tuomet pritariate nuomonei kad ir su tuo vienu galima patirti  bigsmile.gif

Viskas įmanoma, aš tik sakau, kad sunku pačiai tokius dalykus įvertinti, nes lygini tik su savo patirtimi. Taip, Lilė dabar palygino ir įvertino, kad tuometinis jos manymas buvo klaidingas, bet aš manau, kad yra moterų, kurios niekada nepatiria to skirtumo, tai kaip tada žinoti, kurioje malonumų skalės vietoje esi?

Aš šiaip tikrai nežinau, teisingo atsakymo, ar daugiau laimės gaunama iš seksualinės patirties ar iš psichologinio džiaugsmo žinojinant, kad tavo vyras tau vienintelis? Manau, kad kiekvienai skirtinai, kiekviena ir pasirenka... (tik gaila, jei kažkam tų pasirinkimų tenka gailėtis)
Atsakyti
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 03 09, 14:49)
Viskas įmanoma, aš tik sakau, kad sunku pačiai tokius dalykus įvertinti, nes lygini tik su savo patirtimi. Taip, Lilė dabar palygino ir įvertino, kad tuometinis jos manymas buvo klaidingas, bet aš manau, kad yra moterų, kurios niekada nepatiria to skirtumo, tai kaip tada žinoti, kurioje malonumų skalės vietoje esi?

Aš šiaip tikrai nežinau, teisingo atsakymo, ar daugiau laimės gaunama iš seksualinės patirties ar iš psichologinio džiaugsmo žinojinant, kad tavo vyras tau vienintelis? Manau, kad kiekvienai skirtinai, kiekviena ir pasirenka... (tik gaila, jei kažkam tų pasirinkimų tenka gailėtis)

visada vertini visus jausmus tik iš savo patirties...niekada gi nepalyginsi savo jausmo su drauge ir nepažiūrėsi ar jau čia pas tave orgazmas ar ne...kodėl jei viena seksualinė patirtis tai jau tik psichologinis džiaugsmas? Jau čia patirtis nesiskaito? Gal su tuo vienu žmogum bus daug daugiau išbandyta ir daug daugiau visko patirta nei su 5 vienos nakties nuotykiais (pavyzdžiui)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake*aviete: 09 kovo 2011 - 15:05
QUOTE(Milk @ 2011 03 09, 13:23)
Anekdotas tikrai superinis smile.gif
Daugiau šia tema nebeturiu ką pridurti, nes kuo daugiau autorės pasisakymų ksaitau, tuo baisiau darosi. Tikiuosi, kad ji gyvenime tuo nesivadovauja, o tik mus čia bando provokuoti smile.gif

drinks_cheers.gif iš dalies bandau provokuoti, bet kurlink lenkiu. Dar prie to, ką jau minėjau. Kad dažnai gyvenime pasitaikantis dalykas santykiuose: neišsilakstė - pasileido, išsilakstė - nusiramino. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 03 09, 14:49)

Taip 4u.gif Viena didžiuojasi, kad su vieninteliu, ir tai labai vertina, o kita gailisi, kad atėjo senatvė ir nepabandė kitų. Kita gi džiaugiasi, kad iš kažkiek pabandymų, atrado savo aukso luitą, o jei būtų bijojusi ar susivaržiusi, tai nepatirtų atradimo džiaugsmo. Dar kita gyvenimo eigoje suprato, kad nereikia jai tų vyrų, nes pabandė su moterimi, ir moteris jai yra antra pusė. Kiek gyvenimų, tiek patirčių.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 09, 17:12)
Viena didžiuojasi, kad su vieninteliu, ir tai labai vertina, o kita gailisi, kad atėjo senatvė ir nepabandė kitų. Kita gi džiaugiasi, kad iš kažkiek pabandymų, atrado savo aukso luitą, o jei būtų bijojusi ar susivaržiusi, tai nepatirtų atradimo džiaugsmo. Dar kita gyvenimo eigoje suprato, kad nereikia jai tų vyrų, nes pabandė su moterimi, ir moteris jai yra antra pusė. Kiek gyvenimų, tiek patirčių.

Tikriausiai pats teisingiausias atsakymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtenė: 09 kovo 2011 - 15:17
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 03 09, 15:12)
drinks_cheers.gif iš dalies bandau provokuoti, bet kurlink lenkiu. Dar prie to, ką jau minėjau. Kad dažnai gyvenime pasitaikantis dalykas santykiuose: neišsilakstė - pasileido, išsilakstė - nusiramino.  rolleyes.gif
Papildyta:
Taip  4u.gif Viena didžiuojasi, kad su vieninteliu, ir tai labai vertina, o kita gailisi, kad atėjo senatvė ir nepabandė kitų. Kita gi džiaugiasi, kad iš kažkiek pabandymų, atrado savo aukso luitą, o jei būtų bijojusi ar susivaržiusi, tai nepatirtų atradimo džiaugsmo. Dar kita gyvenimo eigoje suprato, kad nereikia jai tų vyrų, nes pabandė su moterimi, ir moteris jai yra antra pusė. Kiek gyvenimų, tiek patirčių.

tai spėju mano klausimai Jums tai ir liks ignoruoti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake*aviete @ 2011 03 08, 23:04)
Vis dėlto neatsakėte į mano klausimą - jei mergina/moteris visą gyvenimą turi viena vyrą ir viskas kuo puikiausiai patiria orgazmą ir pan. - tai pilnatvė ar ne? ar reikia minimum 2 išbandyt kad būtinai turėtum su kuo palygint?  mirksiukas.gif

Atsakysiu 4u.gif Visų pirma - kiek tokių moterų yra? Vienetai, išimtis, kurios su vienu ir labai orgazmus gaudo (jei iš viso supranta kas tai yra), ir visą visą gyvenimą taip, ir tie vyrai joms ištikimi, tik su jomis vienomis, visą gyvenimą. Tai jei kalbėti apie išimtis, kaip retą reiškinį, tai viena. Bet tam, kad suprastum kokia ta pilnatvė ar ne, reikia išbandyti skirtingus partnerius, ir nebūtinai tik du "per visą gyvenimą".

Teoriškai bijočiau susieti savo gyvenimą su vyru, kuriam būčiau pirma, vienintelė ir nepakartojama. Ne dėl patirties trūkumo, bet dar ir dėl to, o jei vieną dieną nutrūks nuo grandinės? Va užtemimas ateis ir kaip lėks per laukus du.. viską kas juda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drąsi mergaitė @ 2011 03 09, 15:49)

Nėra tokio džiaugsmo. Yra džiaugsmas, kad šalia tavęs-mylimas vyras, su kuriuo nori pasenti. Pirmas jis ar trečias visiškai nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 09, 15:59)
Nėra tokio džiaugsmo. Yra džiaugsmas, kad šalia tavęs-mylimas vyras, su kuriuo nori pasenti. Pirmas jis ar trečias visiškai nesvarbu.

Drįsčiau nesutikti, yra moterų (beje, ir vyrų), kurios džiaugiasi, kad jų išrinktasis, joms buvo pirmas vyras gyvenime ir su juo gyvena laimingą gyvenimą smile.gif gal tas džiaugsmas ateina iš tradicijų, iš auklėjimo... nzn tikrų priežasčių, bet moterys sureikšmina pirmą kartą ir pirmą vyrą. (ir tai nelabai susiję su tuo, kad šalia tavęs yra mylintis vyras, čia jau kitas džiaugsmas)
Atsakyti
Mano nuomone išsilakstymas jaunystėje tikrai nėra susijęs su lytiniu gyvenimu. Gali išsilakstyti ir nekaitaliodamas partnerių. O tai, kad žmonės išbandę keletą partnerių yra ištikimesni už tuos kurie tik pirmą irgi nesutinku. Iš kur jau čia tokia statistika, tyrimai, kad pradės kaip nuo grandinės bėgiot? Mano tėvas turėjo tik mano mamą ir jis buvo jai ištikimas (ir tebėra), nes jis kitose nieko geresnio ir nematydavo. Va kaimynas, kuris jaunystėje lakstė ir išsilakstė be lakstymų santuokoj ištvėrė 5 m. Tai ką išvada viena- kaimynas laimingesnis už mano tėvą lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, nelaimingesnis, bet ragavęs skirtingų uogienių, todėl supratęs, kad "nafig" jam rūgšti serbentų, o gal ir prarūgusi.
Atsakyti
Su tais ragavimais atsargiai dar nežinia ant ko gali užkliūti nono.gif
Atsakyti