Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(Moonte @ 2012 05 13, 16:00)
Yra geras posakis, kiekybe dar nereiskia kokybe. Mano galva svarbu ne kiek tu vyru buvo, o kokie jie lovoje buvo  mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif
Bet, deja, anie su atiketėm nevaikšta
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 13, 12:09)
visko išmokstama ir dviese, visko. Įvairovė nereiškia, kad būsi geras lovoj.

O jei kitas/kita nenori mokytis? Jam/jai ir taip gerai. Jam/jai gerai, o kaip kitam? Taip ir gaunasi kišt-myžt, moteris niekada nepatyrusi orgazmo, tyliai sau kenčia, mano, kad seksas toks ir turi būti, o vyras tuo tarpu..

Apie kokią kiekybę ir kokybę eina kalba? Kas įvertins tą kokybę, jei nežino, kokia ji faktiškai? Neparagavus "plastmasinio" pomidoro, nesuprasi, kuo jis skiriasi nuo kaimiško ūkiško, tikro skonio.

Čia knygoje skaičiau neseniai: jam reikia kartą per mėnesį, tas pats kišt-myžt, jai to nepakanka, bet kadangi padori, tai kitų neieško. Apie kokį seksualinį gyvenimą, apie kokią kokybę galima kalbėti, jei to sekso praktiškai ir tiesiog nėra. O jei dar rečiau? Gerai, jei sutampa "biolaukai - poreikiai", o jei ne? Taip ir skiriasi po to dėl "charakterių nesutapimo".
Atsakyti
Na taip, turiu tokia pazistama tiek pisiragavo tu "pomidoru", nesvarbu kokiu, kad salyginai jauna budama liko frigidiska, niekas nejaudina, tai dabar iesko visokiu kitokiu kuno dirgikliu, nes jokie "pomidorai" ja nebeitakoja, bo persivalge. Kaip jos seksologe sake - per trumpa laika isnaudojo jai skirta viso gyvenimo limita, taip verzesi neva save pazinti, kad pasiklydo. Gydytojas "israse" susilaikyma, eina pas psichoterapeuta.
Atsakyti
Tai kam reikalingi kraštutinumai? Ar mes kalbam apie kraštutinumus? Vienas kraštutinumas taip - tik vienas per visą visą gyvenimą iki mirties ir jokių kitų. Čia irgi kraštutinumas, šiaip jau.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 13, 19:32)
Tai kam reikalingi kraštutinumai? Ar mes kalbam apie kraštutinumus? Vienas kraštutinumas taip - tik vienas per visą visą gyvenimą iki mirties ir jokių kitų. Čia irgi kraštutinumas, šiaip jau.

Na taip o kur ta riba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 gegužės 2012 - 18:41
Vienas - kraštutinumas, "melejonas" - kraštutinumas. Ligos, nusivalkiojimai, apatijos, "kas yra orgazmas", "o taip turi būti?" ir kt. Tai gi.

Bet gi yra aukso viduriukas. Ir vilkas sotus, ir avis sveika.
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2012 05 13, 15:59)
Aš irgi esu už tai, kad nereikia savęs dalinti į kairę ir į dešinę.
BET pareikšti, kad moteris turi gydytis jei nori sekso tai ....

paskaitykit kodel buvo taip parasyta pries komentuodama gerai? mirksiukas.gif nes buvo sneketa, nu mazdaug jeigu man norisi, vos ne man niezti ir tiek.. cia ir atsiranda dalinimas, nu man norisi, taip ir isdalini tuo noru. juk tai ne tik zveriskas instinktas, noriu ir viskas, reikia truputi ir smegenine mastyti.

skaote krastutinumai.. na niekur bent as neminejau grieztai tik vieno, bet minimi 10 tai jau per daug pasirode.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 05 13, 19:39)
Na taip o kur ta riba?

Labai geras klausimas, tu mane aplenkei. Tatai man irgi įdomu, kur ta riba. Konkrečiai mestelkt skaičiuką arba kelis kas tas aukso vidurys tavo manymu, 2, 5, 15, 30?
O dabar gyvenimiška situacija, pvz pradeda draugaut du jauni žmonės, nu tarkim kokių 18 metų. Jiems labai pasiseka ir jie metus laimingi, antrus metus laimingi ir 5us metus laimingi, ir dar ilgiau. Ale va taip išeina, kad kai anie laimingi tai per tuos metų metus daugiau nieko neturėjo. Tai tatai laimės dėlei jiems dabar reikėtų išsiskirti vien tam, kad kitus pimpaliukus ir putytes pabandytų? Ką čia sakytų pimpalizmo teorija? Norėčiau taipogi konkrečiai.

Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 14, 10:58)
paskaitykit kodel buvo taip parasyta pries komentuodama gerai?  mirksiukas.gif  nes buvo sneketa, nu mazdaug jeigu man norisi, vos ne man niezti ir tiek.. cia ir atsiranda dalinimas, nu man norisi, taip ir isdalini tuo noru. juk tai ne tik zveriskas instinktas, noriu ir viskas, reikia truputi ir smegenine mastyti.

Visvien in tą patį išeina...moterims noro turėt - nesveika. biggrin.gif Jei skirtingus libido turim, nereiškia, kad blogai.

QUOTE(Hasta Manana @ 2012 05 14, 14:34)
Labai geras klausimas, tu mane aplenkei. Tatai man irgi įdomu, kur ta riba. Konkrečiai mestelkt skaičiuką arba kelis kas tas aukso vidurys tavo manymu,  2, 5, 15, 30?
O dabar gyvenimiška  situacija, pvz pradeda draugaut du jauni žmonės, nu tarkim kokių 18 metų. Jiems labai pasiseka ir jie metus laimingi, antrus metus laimingi ir 5us metus laimingi, ir dar ilgiau. Ale va taip išeina, kad kai anie laimingi tai per tuos metų metus daugiau nieko neturėjo. Tai tatai laimės dėlei jiems dabar reikėtų išsiskirti vien tam, kad kitus pimpaliukus ir putytes pabandytų? Ką čia sakytų pimpalizmo teorija? Norėčiau taipogi konkrečiai.

Vėl kraštutinumai doh.gif nėra universalaus atsakymo. Ne visos pagal vieną kurpalių sutvertos. Jei abiejų pažiūros bei apetitas sutampa tai ir valio. Nieks prie to nekimba. Kurios su vienu laimingos, ant tų kurios turi x partnerių pamazgų nepila. mirksiukas.gif Aš esu seno kirpimo ir nematau nieko nedoro moteryse kurios skanauja kiek daugiau. Svarbu sveikai ir atsakingai. Žiūrėkim savos laimės.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 28, 09:21)
Šiaip tai nesu nei prieš, nei už įvairovę, tiesiog manau, kad ne ten sudėti akcentai. Tai ta įvairovė kokiais 95% atvejų natūraliai atsiranda.

drinks_cheers.gif Manau, kad ta įvairovė paprastai atsiranda ne dėl to, kad nėra seksualinio suderinamumo su ankstesniu partneriu. Tiesiog apskritai nesusiklosto santykiai. Dėl daugelio priežasčių, o ne todėl, kad per mažas / per didelis ar pan.
Kodėl šiais laikais, kai šitiek laisvės, kai dauguma prieš sukurdami šeimą gyvena kartu ne vienerius metus, vis dėlto tiek daug skyrybų? Taigi jau prie vestuves išbando tą suderinamumą, o praeina 10 metų ir ką – jau nebetinka? Gal jau per daug tų sekso priemonių, pramogų, pagundų? Visuotinė seksualizacija skatina jaustis lūzeriais tuos, kurie gyvena su pirmu ir vieninteliu g.gif

QUOTE(Sorceress @ 2012 01 30, 14:56)
Žvelgiu giliau, kiek tik įmanoma, ir niekaip nesuprantu, kaip galima nusiristi iki tokio lygio, kad bendravimas, supratimas, rūpinimasis, pasitikėjimas vienas kitu ir t.t. ir panašiai nusmunka į n-tąją vietą, o svarbiausias reikalas santykiuose tampa seksas ir, jeigu jau ten kažkas stringa, tada basta, reikia skirtis. Graudu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hasta Manana @ 2012 05 14, 15:34)
Tai tatai laimės dėlei jiems dabar reikėtų išsiskirti vien tam, kad kitus pimpaliukus ir putytes pabandytų? Ką čia sakytų pimpalizmo teorija? Norėčiau taipogi konkrečiai.

Praktika sako, kad tokie santykiai neilgaamžiai, ankstyvos santuokos pvz. labai nestabilios. Vėliau ar anksčiau nutrūkstama nuo grandinės. Žinoma, būna išimčių, tam tikru amžiaus laikotarpiu. Bet nepamirškim dar vidurio amžiaus krizės ir "baba jagodka opiat".
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2012 05 14, 16:02)
Visvien in tą patį išeina...moterims noro turėt - nesveika.  biggrin.gif

ne in tą patį. Tiesiog nesuprantate skaitomo teksto. Jeigu moteris turi vyrą, santykius, meilę ir t.t., nori - viskas gerai. Tačiau visą `gydymą` iššaukė pasisakymai tokie, kaip neturiu, esu vieniša, bet va noriu, tada ir gaunasi beveik `kyšt/myžt` tik iš moteriškos pusės, kad dalinu save į kairę, į dešinę be savigarbos, be jausmų, o dėl šuniško poreikio, kad kažkas kišteltų.

QUOTE(Pykstanti @ 2012 05 14, 17:15)
Kodėl šiais laikais, kai šitiek laisvės, kai dauguma prieš sukurdami šeimą gyvena kartu ne vienerius metus, vis dėlto tiek daug skyrybų? Taigi jau prie vestuves išbando tą suderinamumą, o praeina 10 metų ir ką – jau nebetinka? Gal jau per daug tų sekso priemonių, pramogų, pagundų? Visuotinė seksualizacija skatina jaustis lūzeriais tuos, kurie gyvena su pirmu ir vieninteliu g.gif 

Super parašyta thumbup.gif tiesiog yra sureikšmintas visas seksas ir su tuo susiję dalykai, išpūstas burbulas, todėl ir vis jaunesni, tam nesubrendę vaikai ima tuo užsiiminėti, o visi ieško `kur geriau` tiesiog patys nebežinodami ko nori, kas gerai, kas padoru iš to išaukštinto sekso kulto, tačiau tai pasiekė tokį lygį, kad kažkodėl vėl visi ima gręžtis į nekaltybes, į padoresnį gyvenimą, savęs gerbimą ir saugojimą, pagaliau.

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 14, 17:51)
Praktika sako, kad tokie santykiai neilgaamžiai, ankstyvos santuokos pvz. labai nestabilios. Vėliau ar anksčiau nutrūkstama nuo grandinės. Žinoma, būna išimčių, tam tikru amžiaus laikotarpiu. Bet nepamirškim dar vidurio amžiaus krizės ir "baba jagodka opiat".

Iš dalies su jumis sutinku, būtent toje vietoje apie jaunų žmonių draugystes (nuo kokių 16m., 18m. ir panašiai) iki gyvenimo galo (kas retai būna). Esate teisi apie tų jaunų žmonių `neišsilakstymą`.. (tik aš kalbu ne apie seksualinį nutrukimą, norą išbandyti), o apskritai tokie žmonės dažniausiai nežino ko nori iš santykių, kokių nori santykių, kokio nori žmogaus, kokio reikia žmogaus ir išvis kaip elgtis santykiuose.
Kita vertus, jeigu kalbėtume apie jaunas šeimas (t.y. kokių 20-25 metų), tai nevisai sutikčiau.. kodėl tada seniau, visi tuokdavosi jauni (labai jauni palyginus su dabartine situacija), iki vestuvių nesimylėdami ir kartu negyvendami, o pragyvendavo ilgai ir laimingai? Nereikėdavo kažko ieškoti, kažko ragauti, atitrūkti.. (žinoma galima rasti išimčių, bet paprastai jų būdavo mažai, o dabar kas antra šeima skiriasi, kas trečia iš jų dėl neištikimybės, o kur dar kiek nesiskiria, nors vienas į kairę, kitas tiesiais..) Visa bėda žmonių mastyme, vertybių, moralės suprastėjime ir to iškelto sekso..
Vyrams vidutinė krizė sakyčiau tik `pasiteisinimas`.. atseit nieko negaliu su savimi pasidaryti, beveik kaip liga.. normalūs vyrai nesinaudoja ta amžiaus krize nueiti pas kitą pomidorą, o randa ir kitų būdų - nusiperka visokių mašinų, motociklų, užsiima visokiais naujais pomėgiais..
Atsakyti