Na ir temos klausimas Kaip kam. Nepriskirciau saves prie isbandziusiu ivairove, nu bet toli grazu nepasakyciau kad nesu laiminga ir sauni Ir tikrai senatveje neapgailestausiu kad nemiegojau su gausybe ivariu vyru, neisbandziau vibratoriaus ar nebuciavau moters... kam man to? Ir kaip galima gailetis nepadarius to, ko tam tikru laiku nesinorejo? Mazdaug sutikau tobula vyra, bet ne, reik isbandyt su kitais, nes senatveje gailesiuos . Ivairove noriu patirti kitose srityse
Bet nematau nieko blogo isbandant ivairove, jeigu tai tik padaro moteri laiminga, tai kodel gi ne Gyvenimas trumpas, reik ji gyvent maksimaliai.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 12, 20:51)
Su amžiumi keičiasi poreikiai ir atsiranda nauji. Įsivaizduok, kad ateina tokia diena X ir suvoki, kad gyvenimas tai bėga, o tu taip ir nepatyrei ką reiškia tai ar tai. Kiti jau seniai išbandę, o tu pastrigusi ties vienu pagalėliu, net nežinai ką reiškia vibratorius, pats elementariausias. Arba nežinai ką reiškia moters bučinys. Ir prasideda naujas gyvenimo etapas, kuriame bandai viską, ką gali išbandyti. O po to ir nepavyks, nes senas ir suvytęs kūnas nelabai kam rūpės, nebent savam tokiam pačiam. Arba niekam.
Tatai pagal tavo pimpalizmo teoriją išeina, kad jeigu žinau dešimties pimpaliukų skonį, tai žinanti vieno pimpaliuko skonį yra už mane mažiau vykusi moteris? Gal ir pritarčiau, bet kodėl matuoti seksualinio gyvenimo sėkmę tik pagal kiekybę? Čiagi galima kalbėti apie kokybę. Niekas nežino ką ji su tuo vienu pimpiu išdarinėja, gal išdarinėja viską ir visaip, ko kita ir su 10 neišdarinėja ir nieko jai daugiau ragauti nebesinori. Tatai negaliu pasigirti tuo pačiu, aš žinau jau ne vieno skonį ir ne 10 skonį ir pasakysiu visi jie man vienodi, gal kaip tik neatsisakiusi būčiau vieno kokybiško pagaliuko nei 10ies įvairovės Iš mano pusės respectas toms, kurios vieną sugeba užjodyt taip, kad kitų joms nereik.
Tai kad ne apie vykusias ar nevykusias eina kalba, šiaip jau. O pimpalizmo teorija gali galioti tik tada, kai žinai, kuo skiriasi kilbukas nuo agurko ar dušo žarnos, tada gali kažką kalbėti apie teorijas, analizuoti kokybę. O ką kas išdarinėja - sutinku, su žvake stovint galima egzaminuoti. Bet vėl gi, kažkodėl manau, kad tie, kurie susipažinę su įvairovę, ir fantazijos platesnės, ir įvairovė jų įvairesnė, ir kokybė neblogesnė. Atidirbta technika ir pritaikytos įvairios technologijos. Apie kokias technologijas gali kalbėti du pasyvūs kišt - myžt rąstai su misionieriaus poza ir .. (na nesiplėtosiu)? Kažin ar žino kur tas G ir ką daryti su tam tikrom erogeninėm zonom, kurias tikriausiai atrado.
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 13, 10:30)
Tai kad ne apie vykusias ar nevykusias eina kalba, šiaip jau. O pimpalizmo teorija gali galioti tik tada, kai žinai, kuo skiriasi kilbukas nuo agurko ar dušo žarnos, tada gali kažką kalbėti apie teorijas, analizuoti kokybę. O ką kas išdarinėja - sutinku, su žvake stovint galima egzaminuoti. Bet vėl gi, kažkodėl manau, kad tie, kurie susipažinę su įvairovę, ir fantazijos platesnės, ir įvairovė jų įvairesnė, ir kokybė neblogesnė. Atidirbta technika ir pritaikytos įvairios technologijos. Apie kokias technologijas gali kalbėti du pasyvūs kišt - myžt rąstai su misionieriaus poza ir .. (na nesiplėtosiu)? Kažin ar žino kur tas G ir ką daryti su tam tikrom erogeninėm zonom, kurias tikriausiai atrado.
visko išmokstama ir dviese, visko. Įvairovė nereiškia, kad būsi geras lovoj.
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 29, 19:26)
o jeigu moteriai reikia sekso tai šiaip gydytis reikėtų
Ne visos esam frigidiškos.
QUOTE(Hasta Manana @ 2012 05 13, 08:50)
Tatai pagal tavo pimpalizmo teoriją išeina ....
Kiekvienas partneris įneša kažką naujo, ir pati save labiau atrandi kas tau patinka/nepatinka. Kai nežinai geriau tai ir atrodo, kad gerai.
QUOTE(Eirwen @ 2012 05 13, 15:35)
Kiekvienas partneris įneša kažką naujo, ir pati save labiau atrandi kas tau patinka/nepatinka. Kai nežinai geriau tai ir atrodo, kad gerai.
na na
QUOTE(Eirwen @ 2012 05 13, 15:43)
Esu neteisi?
o kas jau ten žino. Tiesiog vyrai kitokie, kiekvienas bus vis kitoks. Tai negi lakstysi nuo vieno žiedo prie kito aš žinau, kad visko galima išmokti su vienu partneriu, ir skraidyti aukščiau nei ta, kuri karštligiškai bando išragauti visus žiedus, nes nė vienas žiedas nenori jos priimti suvisam
QUOTE(Eirwen @ 2012 05 13, 15:13)
Ne visos esam frigidiškos.
nereikia iskart sokti prie krastutinumo. yra du skirtingi dalykai, kai moteris nedalina saves i kaire ir i desine "vardan ivairoves" ir atsirenka gyvenime vyrus, o ne su kiekvienu puola, nuo tokiu, bet ji toli grazu nebutinai yra frigidiska, ji gali su tuo savo vieninteliu vyru tokia lovoje buti, kad ohohoho
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 13, 15:44)
o kas jau ten žino. Tiesiog vyrai kitokie, kiekvienas bus vis kitoks. Tai negi lakstysi nuo vieno žiedo prie kito aš žinau, kad visko galima išmokti su vienu partneriu, ir skraidyti aukščiau nei ta, kuri karštligiškai bando išragauti visus žiedus, nes nė vienas žiedas nenori jos priimti suvisam
tikrai tiesiogine to zodzio prasme kiekvienas pimpalas inesa kazka naujo nes jeigu pasidometumet, tai nepaisant visu gal labiau kiek moraliu dalyku, bet kuo moteris partneriu daugiau turi, tuo vaikai daugiau skirtingu susirenka, nes tai pasilieka moters organizme
QUOTE(Montekrista @ 2012 05 13, 15:44)
Aš ir nesakau, kad su vienu negalima išmokti, svarbu, kad tik noro būtų. Tiesiog kaip ir pati minėjot, kiekvienas yra kitoks. Kartais atrodo, kad žinom ko norim, bet va batc atsiranda toks kuris praplečia "čakras"...
Aš manau, kad čia priklauso nuo to kiek kuriai reikia. Nes visos mes skirtingai iš gyvenimo reikalaujam/siekiam.
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 13, 15:50)
nereikia iskart sokti prie krastutinumo. yra du skirtingi dalykai, kai moteris nedalina saves i kaire ir i desine "vardan ivairoves" ir atsirenka gyvenime vyrus, o ne su kiekvienu puola, nuo tokiu, bet ji toli grazu nebutinai yra frigidiska, ji gali su tuo savo vieninteliu vyru tokia lovoje buti, kad ohohoho
Aš irgi esu už tai, kad nereikia savęs dalinti į kairę ir į dešinę.
BET pareikšti, kad moteris turi gydytis jei nori sekso tai ....