Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

Įvertinkim tai, kad tos moters didelis patyrimas tokia gausa nėra dažnas reiškinys. O va "malkų krūva", čia jau taip, jei su žvake nestovėjai, tai tik iš vyrų pasakojimų/patyrimų gali išgirsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2011 03 09, 12:50)
O del gerumo lygio, jei pirmas buvo nekoks, o antras jau geresnis, tai is kur zinote, kad tas antras jau geriausias? Gal trecias bus tikrai geras, tai ar verta likti ties antruoju? O jei trecias bus dar geresnis, tai gal ketvirtas bus is viso virsune? Tai kam likti ties treciuoju? O jei penktas ... tai kaip zinoti ar jau turi geriausia, ar gali buti dar geriau?  g.gif  Sitai primena viena anekdota:
Atsidarė prekybos centras, kuriame moterys gali nusipirkti sau sutuoktinį.
Taisyklės:
1. Apsilankyti čia galite tik vieną kartą
2. Parduotuvėje yra 6 aukštai ir kylant aukščiau, kyla sutuoktinių kokybė.
3. Jūs galite užsukti į bet kurį aukštą ir išsirinkti iš jo sutuoktinį arba pakilti į kitą aukštą.
4. Draudžiama grįžti į žemesnį aukštą, jei nusprendėte kilti aukščiau.
Moteris užsuka į parduotuvę. Prie įėjimo į 1 aukštą kabo iškaba: "Gerai uždirbantys vyrai" ir iš karto pakilo į 2 aukštą.
Ten iškaba skelbė: "Gerai uždirbantys vyrai, kurie myli vaikus". Moteris kylta aukščiau.
Trečiame aukšte rado užrašą: "Gerai uždirbantys, ištikimi vyrai kurie myli vaikus". Oho - pagalvojo moteris - "Tai kas tada laukia viršuje?"
Ketvirtame aukšte ji pamatė užrašą: "Labai gražūs, gerai uždirbantys, ištikimi vyrai, kurie myli vaikus." "Negali būti!" - moteriai net kvapą užėmė, - "O tai čia tik ketvirtas aukštas!". Ji ėmė kilti į penktą aukštą.
Ten ją pasitiko toks užrašas: "Nepaprasto grožio, ištikimi, gerai uždirbantys vyrai, kurie myli vaikus, padeda namuose ir yra tikri romantikai." Moteris jau norėjo lygtai eiti į šitą aukštą, bet juk liko dar vienas. Ten turėtų būti iš viso dievai.
Šeštame aukšte ji perskaitė tokį skelbimą: "Jūs esate 98 567 473 šio aukšto lankytoja. Čia nebėra vyrų. Šis aukštas pastatytas tik tam, kad įrodytų, jog moterims neįmanoma įtikti. Ačiū, kad apsilankėte mūsų parduotuvėje."

O kitoje gatvės pusėje atsidarė tokia pat parduotuvė vyrams.
Su tokiomis pat taisyklėmis. Pirmame aukšte iškaba skelbia: "Moterys, kurioms patinka seksas."
Antrame aukšte lankytojus pasitinka skelbimas: "Moterys, kurioms patinka seksas ir kurios moka skaniai gaminti."
O aukščiau nė vienas dar nebuvo pakilęs.

superinis anekdotas thumbup.gif

Man asmeniskai issilakstymas nereiskia, kad as laimingesne, esu su savo pirmu vyru, su kuriuo miegojau, kartu, bet buvo laikas, kai mes issiskyre buvome ir galejau daryti ka noriu. Taciau nejauciau jokios pilnatves ar dziaugsmo, kad oi va dabar tai galesiu per pasauli prasinesti doh.gif Ir noro visiskai nebuvo tai daryti, kaip tik nei i viena kabinusi neziurejau schmoll.gif O laiminga patapau vel su SB susitaikydama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moteris1977 @ 2011 12 08, 14:26)
O as turejau tik daug sekso,bet neturejau savo antros puseles kuria pasitikeciau,gerbciau ir kuri man butu visas pasaulis.

va, dar vienas irodymas, patirties daug, o kas is to? laimes nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 09, 09:04)
Jis nei kvailas, nei protingas. Jis iš gyvenimo. Nes nepatyrusi įvairovės gali būti visiškas nulis sekso prasme, malkų krūva. Nes toks pats malkinas partneris. Tai tos laimės kaip ir nėra. Atbirbina, kai sakant atlieka pareigą ir labanaktis.

O Moters pasakojimas išties įdomus ir vertas dėmesio. Vėl gi, tai kraštutinumas, bet tai iš gyvenimo, Dieter ir kitos.  rolleyes.gif

Čia jau kaip kas tą laimingumą įsivaizduoja. Ar šiaip gyvenime žmogus laimingas, ar sekso požiūriu žmogus laimingas. Nors manau pastarasis nemažai lemia ir visos bendros gyvenimo laimės pojūtį.
Aš gal labiau taikiau į pirmą variantą.
Ir nors dabar žinant kaip man yra antrame, tai jaučiuosi laimingesnė ir taip, ir kita prasme.
Kad viskas iš gyvenimo, kiekvienas patyrimas, koks jis bebūtų, ir ką mums be atneštų.
Atsakyti
per laiką skonis keičiasi. jei patiko bananas, gali užsinorėti agrasto. arba sasyska gali supelyti.
Atsakyti
Kam taip globaliai? Ne apie visapusišką laimę eina kalba, o apie laimę sekso srityje, žymiai siauriau smile.gif
Atsakyti
Turėjau draugę, kurios tėvas išgėręs girdavosi, kad žmona buvo nekalta. Neretai visai pašaliniams žmonėms doh.gif Nenorėčiau, kad mano vyras taip darytų. Lyg vyro, o ne moters nuopelnas tai būtų ax.gif Man tai šioks toks vyro susireikšminimas. Individualu, bet gal neblogai jei vienas kitam būna antri rolleyes.gif
Atsakyti
Betkoks "savotiškas" atvirumas nuteikia keistai. Lygiai taip pat keistai atrodytų kitas pasakorius, jei visiems pasakotų, kad "o jau maniškė, žinokit, atsidu..kinusi su visu rajonu, tokia nešpėtna moteriškė, visi nori". Ar pan. atviravimas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 12 22, 17:32)
Kam taip globaliai? Ne apie visapusišką laimę eina kalba, o apie laimę sekso srityje, žymiai siauriau smile.gif

aš ir ne globaliai. tiktai tas seksas labai priklauso nuo globalių faktorių.
Atsakyti
Šis komentaras buvo skirtas Dieter smile.gif

Nuo kokių globalių faktorių priklauso seksas?
Atsakyti
O kaip as noreciau buti patyrusi tos ivairoves ! verysad.gif Dabar manau, kad istekejau butent del to, kad tos ivairoves nebuvo, kitaip sakant, mano vyras buvo vienintelis. Tik turbut nelabai tinku siai temai, nes ne as pasirinkau ji vieninteliu, o jis buvo vienintelis, kuris mane pasirinko. Va taip visa jaunyste ir praejo, neturint ne vieno kavalieriaus, isskyrus busima vyra schmoll.gif Minciu kyla visokiu- kad gal as baisi, ar siaip kazkuom nenormali, kad visiskai netraukiu vyriskiu. g.gif Siuo metu noreciau bent paflirtuot truputi, tai praverstu ir darbo reikalais. Bet jauciu, kad vyrai manes vengia. Nesuprantu kodel. Kartais taip uzknisa metu metais kauptas vyrisko demesio trukumas, atrodo nors vilku kauk frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 17 sausio 2012 - 12:48
Pasiskaičius temą susidaro įspūdis, kad laimės buvimas ar nebuvimas priklauso nuo sekso. Svieto pabaiga, ne kitaip doh.gif
Atsakyti
Na kodėl gi. Neretai sekso nebuvimas ar prasta kokybė - tiesiausias kelias link skyrybų ar vienatvės. Jei žmogui laimė gyventi darnioje šeimoje "iki grabo", tai sekso reikalas gali tapti rimta kliūtim. Žvelk giliau.
Atsakyti