Laimingesne ta, kuri yra laiminga su savo isrinktuoju, yra laimingi abu ir ar gali but geriau. O prie ko cia laimingumas tame patyrusi vyru ar nepatyrusi. Tiek patyrusi tiek nepatyrusi gali but laiminga ar nelaiminga. Ne nuo to moters laime priklauso.
Matau idomiai diskutuojat, as pasisakysiu is tu moteru puses, kurios turejo daug partneriu, bet pasakysiu ne taip kaip rase apie tai, kad laime galima ivertintinti tik palyginus. Turejau labai daug partneriu, gal apie 50, gal dar daugiau, zodziu turejau tiek, kad tikrai galima pavadinti daug. Buvo taip, baigiau mokykla ir tais laikais draugavau su savo pirma meile. Abu buvom naivus devyniolikmeciai,bet vienas kita tikrai mylejom. Siandien galvoju, kad po jo daugiau nemylejau nieko, ir dabar nemyliu ir niekada nebemylesiu.Mes dviese atvaziavom studijuoti I Vln, apsigyvenom barake.Pas mane atsirado drauges, jos labai mego klubus ir vakarelius, man sakydavo nebuk balta varna, su vienu esi, tai nezinai kokie kiti, nezinai kokias linksmybes prarandi.Mes susidraugavom, pradejom kartu leisti visus savaitgalius,draugas nerimaudavo,kad as su jom praleidziu tiek daug laiko.Prasidejo tokie dalykai kaip klubai, vakareliai iki paryciu,savaime suprantama su alkoholiu,zolytes parukymais arba dar kazkuo stipresniu. Nepagalvokit, nebuvau visai nusiritusi, as baigiau kartu su visais studijas ir baigiau jas gerai,mano kursiokai anei tevai nepastebejo nieko.As taip gyvendavau tik savaitgaliais. Pirma karta draugui is smalsumo buvau neistikima po vieno vakarelio.Draugas suzinojo,labai ant manes supyko ir mes issiskyrem ir as net nebandziau taikytis, isivaizdavau kad gyvenu labai gera gyvenimo bud air ragauju gyvenima. Tokios budavo visos mano tolimesnes draugystes,susitinki klube, pasoki,parukai,isgeri,pasimyli.Tuo metu man labai patiko seksas, galejau uzkalbinti klube patikusi vyra ir pasakyti as siandien taves noriu,pasimylekim. Niekas neatsisakydavo,isbandziau daug vyru,daug budu,ir grupini seksa,ir seksa su moterim,su kitom porom.Man paciai tas labai patiko,jauciausi pranasesne uz visas pazistamas gyvenancias su tuo savo vienu vieninteliu.Tik praejus trupuciui laiko supratau kad nesu as laiminga nepaisant visu tu orgazmu,nes as nei vieno tu zmoniu nemylejau ir net normaliai nepazinojau,kai kuriu vardu nezinodavau.Normaliai su niekuo nedraugavau,nes pasilinksminimui gal ir tikdavau bet niekas i mano puse rimtai net pasiziureti nenorejo.Tos drauges is kuriu saipiausi kad jos su vieninteliu,pradejo kurti seimas,kurtis namus.Kiek as zinau tai dauguma ju dabar sekmingai su savo vyrais gyvena,turi vaiku, tik viena issiskyrusi.O as turejau tik daug sekso,bet neturejau savo antros puseles kuria pasitikeciau,gerbciau ir kuri man butu visas pasaulis.Kuo toliau tuo labiau dariausi nelaiminga,pradejau dirbti.Nebenorejau gyventi vienos nakties nuotykiais,bet ju neisvengdavau, nes jauciausi labai vienisa.Mylejausi su ne vienu bendradarbiu,kad ta vienisuma uzmusti.Jie niekas i mane rimtai neziurejo,buvau visiems eiline kur*a.Uzsisuko toks ratas,kad tiek visko isbandziusi ir patyrusi as visai nieko nebezinojau,nebezinojau kas yra meile, kas yra pasitikejimas ir i vyrus ziurejau tik kaip i sekso objektus. Dabar man beveik 35,isbandzius tiek visko as nezinau nei kas yra meile, nei kas yra normalus santykiai,Nors galvoju,kad savo pirmaja meile mylejau ir buciau gyvenusi kitaip jei nebuciau vien del smalsumo jo palikusi.Jis dabar turi zmona, kelis vaikucius, o kaip noreciau toje vietoje buti as.Paskutinis vyras su kuriuo bandziau megzti santykius buvo naujas bendradarbis, bet kai jis suzinojo kad darbe puse vyru su manim gulejo pasake labai skaudzius zodzius, kad sliundros gal ir tinka pasilnksminti,bet normaliai draugystei jis nori tureti moteri kuria gerbia ir pasitiki.Gyvenu viena, nieko neturiu, vaiku turbut niekada nebeturesiu,taip pat ir vyro.Isbandziau daugiau gal negu jus visos,bet del to laiminga nepasidariau. Todel sakau, kad laimes niekaip neismatuosit,negalima zmoniu lyginti.Yra ne tik seksas,yra dar ir pasitikejimas ir kiti jausmai,yra pilnatve.Nerealiai pasiseka toms,kurios visa tai turi su vienu vieninteliu zmogum,as dabar suprantu kaip kvaila visa tai turint bandyti toliau vien tik is smalsumo.
Pats temos klausimas labai kvailas. Niekas taip laimės ir šaunumo nematuoja. Ar nuo kad viena turėjo daugiau vyrų tapo protingesnė, gabesnė ar įdomesnė? Nėra jokio atsakymo į šį klausimą.
Pats temos klausimas labai kvailas. Niekas taip laimės ir šaunumo nematuoja.
Ar nuo kad viena turėjo daugiau vyrų tapo protingesnė, gabesnė ar įdomesnė?
Nėra jokio atsakymo į šį klausimą.
Pritariu Dieter. Aš manau, kad laimė nėra kiekybe, o kokybėje. Jei esu su vyru, su kuriuo jauti gyvenimo pilnatvę ir patiri visus kitus malonumus, tai jokio skirtumo, ar jis tau pirmas, ar trečias, ar penkioliktas.
Matau idomiai diskutuojat, as pasisakysiu is tu moteru puses, kurios turejo daug partneriu, bet pasakysiu ne taip kaip rase apie tai, kad laime galima ivertintinti tik palyginus.
Man atrodo, jums tiesiog reikėtų pakeisti darbą ir gyvenamąją vietą. Juk esat laisva ir tai galit?
Geriausia gal net į užsienį patraukt. Ir vyrų vienišų daugiau, ir nepažinos jūsų niekas
Ir niekam dar nevėlu, nei meilei, nei šeimai, nei vaikams
Reikia tik ryžto.
Man atrodo, jums tiesiog reikėtų pakeisti darbą ir gyvenamąją vietą. Juk esat laisva ir tai galit?
Geriausia gal net į užsienį patraukt. Ir vyrų vienišų daugiau, ir nepažinos jūsų niekas
Ir niekam dar nevėlu, nei meilei, nei šeimai, nei vaikams
Reikia tik ryžto.
Man tai atrodo kvaila tema, nes tikra meilė ir ankstesnė seksualinė patirtis beveik nieko bendro neturi.
Prajuokino šitas post'as dėl "pirmo paragauto":
QUOTE(donnabona @ 2011 03 07, 12:39)
Nemanau kad dabar yra pakankamai daug moteru tekanciu uz pirmojo paragauto. Tekame dabar veliau tai ir gyvenimo daugiau pazistame, daugiau paragaujame vaisiu: saldziu, rugzciu, suriu ir net karciu Tokia naturali siuolaikinio gyvenimo logika.
Nereikia tikėti savo mamų ir močiučių pasakomis, kad tėtis ar senelis buvo pirmas ir vienintelis Jei pasidomėtumėte lietuvių tautosaka, rastumėte tokių dalykų, kad oj oj oj. Įtariu, kad po kokių 20 metų Jūsų dukros ir anūkės rašys: "o mano mamai/močiutei tėtis/senelis buvo pirmas ir vienintelis vyras"
Tačiau teisybė, kad šiais laikais Lietuvoje tekama vėliau dėl to, tačiau dėl to, kad nebeliko ekonominių priežasčių kuo greičiau sukurti šeimą ir tuo pačiu kuo anksčiau atsistoti į eilę gauti butą, mašiną ar dulkių siurblį (o buvusioje Vokietijos Demokratinėje Respublikoje sovietų laikais buvo atvirkščiai - poros nesituokdavo, nes vienišos motinos pašalpos buvo žymiai didesnės, nei gaunamos šeimos).
Pats temos klausimas labai kvailas. Niekas taip laimės ir šaunumo nematuoja.
Ar nuo kad viena turėjo daugiau vyrų tapo protingesnė, gabesnė ar įdomesnė?
Nėra jokio atsakymo į šį klausimą.
Jis nei kvailas, nei protingas. Jis iš gyvenimo. Nes nepatyrusi įvairovės gali būti visiškas nulis sekso prasme, malkų krūva. Nes toks pats malkinas partneris. Tai tos laimės kaip ir nėra. Atbirbina, kai sakant atlieka pareigą ir labanaktis.
O Moters pasakojimas išties įdomus ir vertas dėmesio. Vėl gi, tai kraštutinumas, bet tai iš gyvenimo, Dieter ir kitos.
Jis nei kvailas, nei protingas. Jis iš gyvenimo. Nes nepatyrusi įvairovės gali būti visiškas nulis sekso prasme, malkų krūva. Nes toks pats malkinas partneris. Tai tos laimės kaip ir nėra. Atbirbina, kai sakant atlieka pareigą ir labanaktis.
Jūs čia įdomiai dėstote savo mintis. Nepatyrusi gali būti malkų krūva. Teisingai. Bet gali ir nebūti. Yra ne tik patyrimo kiekybė, bet ir patyrimo kokybė. Štai moteris parašė apie savo labai didelį patyrimą sekso srityje. Jei ji čia dar apsilankys, įdomu, kiek pasitenkinimo ir šaunumo jai tai atnešė. Šiaip rašė, kad malonu būdavo, bet pilnatvės vis tiek neatnešdavo.
Ta moteris su savo vienu vieninteliu gi irgi nestovi vietoje: vienas kitą moko, mokosi, bando naujus dalykus, kaip Jūs sakote, išragauja, per daug metų jie gali būti išmokę pažinti vienas kito kūną iš menkiausio virptelėjimo. Retai kada naujas partneris tai gali duoti, nes gerai vienas kito signalus pažinti yra sunku. Be to, o kur garantijos, kad tas naujas partneris nebus malkinas? Gali turėti ir tris, ir penkis, ir penkiolika vyrų, ir jie visi gali būti malkinai. Gali ir su vienu gyventi taip, kad intymus gyvenimas bus pavydėtinai geras.