QUOTE(Moonte @ 2011 06 19, 18:48)
Lygiai del tokiu pat priezasciu zmones praktikuojasi, plecia savo akirati. Kodel jusu akiracio pletimas yra pagirtinas, o ju menkinamas?
Nelyginkite tarpusavyje nepalyginamus dalykus, gal ir savo vaikui akiracio prapletimui prademonstruosite lytini akta? Jei ne tai kodel?
Esme ir yra tame,
kad jie abu sutaria, o ne tame, kad kazkam vienam myzalas i galva stukteli, ir daro ka nori. Neipainiokite.
Na taip, bet teises aktai yra, vadinasi, reglamentuojami santykiai. Dar graziau, is kur tas noras viska miksuoti i viena katila? Yra kulturos, religijos ir t.t. visa tai itakoja zmogu. Dekalogas yra krikscioniu dievo isakas, bet jei jus sakote, jog skirtingi, prasyciau pvz, kuriam is 10 krikscioniskuju punktu prestarauja nors viena kitu religiju nuostata?
O "Zmoniu laisviu ir teisiu konvencija" yra universali, nes ji tinka betkokiai konfesijai
Ji ir buvo kuriama, atsizvelgiant i skirtingas religijas, pasauleziuras.
Kiekviena salis turi savo istatymus, nemanau kad jie yra kvaili, ar nereikalingi, vien del to, kad neva kita salis juos taiko kitaip, ar visai netaiko. Cia jau tos bendruomenes, visuomenes sprendimas, kuris priavlo buti gerbtinas ir privalomas eiliniam nariui.
Vadinasi Bronius yra amoralus, anksciau ar veliau bus patrauktas baudziamon atsakomyben. Jo teise rinktis.
Kiekvienas veiksmas/neveiksmas turi atoveiksmi
Savo vaikams nebūtina realaus lytinio akto rodyt su savo žmona, bet būtina parodyti mokomąją medžiagą. Prie to pačio, aš neesu linkęs piršti savo vaikams religijos. Norės krikštytis galės tai daryti sulaukęs pilnametystės.
Na dekalogas gal ir neprieštarauja, bet krikščionybę sako, kad yra vienas tikras krikščioniškas dievas. Pagonys tiki keletu. Jeigu religijos būtų tolerantiškos, tai ir Dievas Tėvas Alachą ar Budą pažinotų ir gal gimtadienius kartu švęstų.
Nesakykit, jeigu Lietuvoje nuspręstų uždrausti moterims vairuoti, jūs su tuo sutiktumėte.
Sutinku, kad Bronius yra amoralus, bet jau 20 metų praėjo, nei baudė jo kas, nei gyvent trukdė.
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 19, 18:54)
O kuo tai skiriasi...
Savyje problemu,o ne skustis,kad ji paliko...
Skirtumas mano supratimu tas, kad už savą moterį tu esi atsakingas, o tos, kurioje penktadienį antras galas buvo net vardo neprisimeni.
Jūs man pasakykit, kaip gali savyje pakeisti tai, kad tavo pimpalas jai per mažas buvo? Nes iš to nusiskundimo aš tai supratau.