QUOTE(mylimuke @ 2011 06 17, 00:08)
Ir kas tada? Tėvai ir vaikai yra atskiros asmenybės, gali mąstyt, rinktis ir gyvent skirtingai. O ką tai merginai daryt? Užsisiūt? Meluot, kad turėjo ne 1000, o 1, 2, 3..?
O man čia būtų labai geras vyro "filtras". Jeigu smulkmeniškai skaičiuoja, kiek turėjai, kas bučiavo, kas už rankos ėmė, ir tai iškelia kaip santykių esmę, tai nafig man toks vyras tada...
O man čia būtų labai geras vyro "filtras". Jeigu smulkmeniškai skaičiuoja, kiek turėjai, kas bučiavo, kas už rankos ėmė, ir tai iškelia kaip santykių esmę, tai nafig man toks vyras tada...
Prie ko priveda melas? Nebuvau sutikęs nei vieno, kuriam rūpėtų kiek jo esama prieš tai ko turėjo.
QUOTE(Moonte @ 2011 06 17, 00:11)
As aplamai nesurantu, kodel tai mane turi jaudinti, jei jiems abiem gerai, jei ji puikus zmogutis. O jei ji tures ir vaiku, mes juos su dziaugsmu priimsime i savo seima.
Man teko sutikti dvasiskai istvirkusius zmones, bet per gyvenima turejusius tik viena seksualini partneri. Kaip minejau, man svarbu zmogaus siela, nei jo kunas.
Man teko sutikti dvasiskai istvirkusius zmones, bet per gyvenima turejusius tik viena seksualini partneri. Kaip minejau, man svarbu zmogaus siela, nei jo kunas.
Kuo sutepta siela yra baisiau už suteptą kūną?