Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(mylimuke @ 2011 06 17, 00:08)
Ir kas tada? Tėvai ir vaikai yra atskiros asmenybės, gali mąstyt, rinktis ir gyvent skirtingai. O ką tai merginai daryt? Užsisiūt? Meluot, kad turėjo ne 1000, o 1, 2, 3..?
O man čia būtų labai geras vyro "filtras". Jeigu smulkmeniškai skaičiuoja, kiek turėjai, kas bučiavo, kas už rankos ėmė, ir tai iškelia kaip santykių esmę, tai nafig man toks vyras tada...

Prie ko priveda melas? Nebuvau sutikęs nei vieno, kuriam rūpėtų kiek jo esama prieš tai ko turėjo.

QUOTE(Moonte @ 2011 06 17, 00:11)
As aplamai nesurantu, kodel tai mane turi jaudinti, jei jiems abiem gerai, jei ji puikus zmogutis. O jei ji tures ir vaiku, mes juos su dziaugsmu priimsime i savo seima.

Man teko sutikti dvasiskai istvirkusius zmones, bet per gyvenima turejusius tik viena seksualini partneri. Kaip minejau, man svarbu zmogaus siela, nei jo kunas.

Kuo sutepta siela yra baisiau už suteptą kūną?
Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2011 06 17, 07:40)

Vat baisiausia yra toks mąstymas... Seksas yra purvinas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 17, 00:11)
As aplamai nesurantu, kodel tai mane turi jaudinti, jei jiems abiem gerai, jei ji puikus zmogutis. O jei ji tures ir vaiku, mes juos su dziaugsmu priimsime i savo seima.

Man teko sutikti dvasiskai istvirkusius zmones, bet per gyvenima turejusius tik viena seksualini partneri. Kaip minejau, man svarbu zmogaus siela, nei jo kunas.

Moonte, drįstu nesutikti. Nesutikau nei vienos mamos, kuri gavusi marčią, prieš sūnų perėjusią, kaip jūs sakot 1000, o gal ir dar vieną bigsmile.gif džiaugtųsi.
Lygiai taip pat esu sutikusi ir mamų, kurios nesidžiaugia dukterų poelgiais, keičiant partnerius, kaip apatinius.
Papildyta:
QUOTE(Sunkissed @ 2011 06 16, 23:28)
Manau ta kuri turėjo vieną vieninteli jaučiasi tyresnė,gali nesigėdyti,ar jos vyras tuo džiaugtis ir  didžiuotis. Bet viena ir kita vienodai gali dvejoti ar tikrai nėra geresnių

Kai pačiam atrodo, kad gyveni su pačiu pačiausiu žmogumi, net nepagalvoji su kažkuom dar lyginti . Iš kitos pusės, jei Onutės Petras geresnis, gražesnis ar tutingesnis, tai kad ir kiek kankintų dvejonės, tai tik Onutės Petras lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2011 06 17, 07:40)

Pats seksas kuno netersia, ji tersia istvirkimas. Istvirkusi yra siela, o ne kunas. Kunas gi yra tik irankis.

Pamenu rusu laiku k/f "Vas ozhydaet grazhdanka Nikonorova", pagrindini vaidmeni atlieka N. Gundareva. Puikus butu pavyzdys.

Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 06 17, 08:25)
Moonte, drįstu nesutikti. Nesutikau nei vienos mamos, kuri gavusi marčią, prieš sūnų perėjusią, kaip jūs sakot 1000, o gal ir dar vieną  bigsmile.gif džiaugtųsi.
Lygiai taip pat esu sutikusi ir mamų, kurios nesidžiaugia dukterų poelgiais, keičiant partnerius, kaip apatinius.

Nepazistu nei vieno zmogaus, kuris afisuotu tai, ir dometusi tuo kiek kas turejo seksualiniu partnieriu. Tiesa pasakius kodel mane privalo tai jaudini? Kaip minejau, mane jaudintu jei si moteris skaudintu mano sunu dabar, rytoj. Kas buvo iki jo, ne mano reiklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 birželio 2011 - 08:52
Mole, o mane, kaip mamą, jaudintų ne tik sūnaus dvasinė būklė, bet ir žinojimas, kad jam tenka 'minkyti' rąstą ar plaušinę be gyvybės ženklų ir fantazijos, ko pasekmė, galima, paieškos, nuodėmės, nusivylimai, nuoskaudos ir t.t., ir pan.. Jau verčiau patyrusi daugiau nei vieną agrastą, nei sūnus be entuziazmo. Čia tik detalės, bet. Vėl gi, tėvų auklėjimas ir/ar spragos daug ką įtakoja.

O be to, vėl gi, ta paleistuvės etiketė labai jau lipni, kartais be reikalo. Kitam ir daugiau nei vienas - total paleistuvė. O ir tūkstančiais skaičiuoti - ganėtinai ekstremalus požiūris.
Atsakyti
Beskaitydama diskusija atsiminiau Mopasano novele "Pyshka, dar pasitaiko (rusu)vertimas "Pampushka" lietuviu kalba neskaiciau.

Trumpai noveles turinys: Is prusu kareiviu uzimto Ruano, traukiasi zmones, karietoje vaziuoja turtingi burzua, dvi vienuoles, politikas ir kurtizane. Niekas nepasirupino maistu tik ji. Pasidalinusi maisu "nesvarioji" pelne sioki toki "teisuoliu" prielankum. Vakaras, nakvynes paieskos, taverna, dokumentu tikrinimas, ju karieta sustabdo pareigunas, vilkinamas isvaziavimas, kurtizane priesinasi pareiguno norams patenkinti ji, nes yra salies patriote - su priesais nemiega. Grupeje zmoniu, prabuvusiu kelias dienas ir nepvykus isvaziuoti, kila samokslas pries kurtizane, bandoma ja ikalbeti visu labui, kurtizane "pasiaukoja" permiega su pareigunu, gresme dingo, ekipazas traukia toliau, burzua smerkia kurtizane, turedami maisto su ja juo nesidalina, ignoruoja ja, padekos taip ir nepareiske.

Tik kas is tu zmoniu yra menkystos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 birželio 2011 - 10:09
QUOTE(Moonte @ 2011 06 17, 09:27)
Pats seksas kuno netersia, ji tersia istvirkimas. Istvirkusi yra siela, o ne kunas. Kunas gi yra tik irankis.

Tai vadinas yra ir tokių, kurios prajodžiusios šimtą vyrų, bet siela švari? Seksas yra skirtas patirti malonumui ir reprodukcijai. Kūną teršia ligos.

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 06 17, 10:03)
Mole, o mane, kaip mamą, jaudintų ne tik sūnaus dvasinė būklė, bet ir žinojimas, kad jam tenka 'minkyti' rąstą ar plaušinę be gyvybės ženklų ir fantazijos, ko pasekmė, galima, paieškos, nuodėmės, nusivylimai, nuoskaudos ir t.t., ir pan.. Jau verčiau patyrusi daugiau nei vieną agrastą, nei sūnus be entuziazmo. Čia tik detalės, bet. Vėl gi, tėvų auklėjimas ir/ar spragos daug ką įtakoja.

O be to, vėl gi, ta paleistuvės etiketė labai jau lipni, kartais be reikalo. Kitam ir daugiau nei vienas - total paleistuvė. O ir tūkstančiais skaičiuoti - ganėtinai ekstremalus požiūris.

Argi "Pliauskos" lygis priklauso nuo to kiek vyrų buvo apžergta? Argi "pliauskos" sindromas įtakoja vyro pasyvumą-entuziazmą? Gali būt ir skaistuolė audringa kaip uraganas, o vyrelis "pliauską" įmetęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eSminis: 17 birželio 2011 - 10:21
QUOTE(eSminis @ 2011 06 17, 11:17)
Tai vadinas yra ir tokių, kurios prajodžiusios šimtą vyrų, bet siela švari? Seksas yra skirtas patirti malonumui ir reprodukcijai. Kūną teršia ligos.

O jus norite pasakyti, kad merginas, tarkim, kurias pardave i sekso vergija, jos turejo daug partnieriu, anas reikia saudyti, ar i rezervacijas uzdaryti? Jos raupsuotos? Nevertos meiles, nenori myleti ir buti mylimom?
Juk svarbiausia ne veiksmas, o intencijos, kodel tas veiksmas daromas. Jis ir parodo esme.
Kita vertus. O jei moteris isties myli visus vyras, kuri is cia esanciu galime atmesti tokia prielaida?
Karo metu zmones myledavosi, kad paisjaustu gyvi.

O ir dabar yra zmones, kurie sugeba atskirti dvasinius dalykus nuo fiziologijos. Nematau tame problemu. Jei zmones nevede, turi poreikiu, kodel jie negali juos patenkinti? Tai ju gyvenimas ju pasirinkimas, kokia mes turime teise smerkti, abejoti?

As tik vienam nepritariu, kai zmones sako, jog meiles nera. Cia lygiai toks pat kategoriskumas, kaip tu kurie teigia, kad negali buti sekso be jausmu.
Jei mes to nepatyreme, tai dar nereiskia, kad to nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 birželio 2011 - 10:55
QUOTE(Moonte @ 2011 06 17, 11:52)
O jus norite pasakyti, kad merginas, tarkim, kurias pardave i sekso vergija, jos turejo daug partnieriu, anas reikia saudyti, ar i rezervacijas uzdaryti? Jos raupsuotos? Nevertos meiles, nenori myleti ir buti mylimom?
Juk svarbiausia ne veiksmas, o intencijos, kodel tas veiksmas daromas. Jis ir parodo esme.
Kita vertus. O jei moteris isties myli visus vyras, kuri is cia esanciu galime atmesti tokia prielaida?
Karo metu zmones myledavosi, kad paisjaustu gyvi.

O ir dabar yra zmones, kurie sugeba atskirti dvasinius dalykus nuo fiziologijos. Nematau tame problemu. Jei zmones nevede, turi poreikiu, kodel jie negali juos patenkinti? Tai ju gyvenimas ju pasirinkimas, kokia mes turime teise smerkti, abejoti?

As tik vienam nepritariu, kai zmones sako, jog meiles nera. Cia lygiai toks pat kategoriskumas, kaip tu kurie teigia, kad negali buti sekso be jausmu.
Jei mes to nepatyreme, tai dar nereiskia, kad to nera.

Aš nei smerkiu ką, nei man rūpi kam kaip tenkintis sekasi, man tik yra įdomu, kaip ir temos autorei, kiek reik skirtingų partnerių praeit, kad žinotum, kas yra tikras orgazmas, ir kokią etiketę tau priklijuoja kai šį dalyką išsiaiškini. Ir ar turėtum jaustis nepilnavertiškas turėdamas tik vieną partnerį prieš tą kuris turėjo 1+.

Niekas kareivių neteisia, kad kare jie žmones žudė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eSminis: 17 birželio 2011 - 11:24
QUOTE(eSminis @ 2011 06 17, 12:22)
Aš nei smerkiu ką, nei man rūpi kam kaip tenkintis sekasi, man tik yra įdomu, kaip ir temos autorei, kiek reik skirtingų partnerių praeit, kad žinotum, kas yra tikras orgazmas, ir kokią etiketę tau priklijuoja kai šį dalyką išsiaiškini. Ir ar turėtum jaustis nepilnavertiškas turėdamas tik vieną partnerį prieš tą kuris turėjo 1+.

Manau, protnigas zmogus suvokia, kad viskas yra individualu. Kas tinka vienam, nebutinai privalo tikti kiam.

Jei partnieriu kiekio buvimas/nebuvimas itakoja saviverte, ar kito asmens verte, tai tik rodo, kad vertintojas yra pats nepilnavertis. Nes zmogaus verte su tuo nesusijusi, arba neturi kitokiu gyvenime pasiekimu, tuomet ta faktorius jis gali sureiksminti, na turi gi zmogus kuo didziuotis.

Kariu negalima smerkti, nes jie gina salies pilieciu gyvybes, savigina zudyma pateisina. Teisiami yra agresoriai mirksiukas.gif Bet tai ne i tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 birželio 2011 - 12:08
QUOTE(eSminis @ 2011 06 17, 12:22)

juk mes ne "tikro" orgazmo ieskome, o savojo zmogaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 17, 13:37)
juk mes ne "tikro" orgazmo ieskome, o savojo zmogaus 4u.gif

Šioje temoje mes ieškom 9 dangaus orgazmų, ir prie to dar bandom įvertinti kokia gali būti paieškos kaina.
Atsakyti