Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(eSminis @ 2011 06 16, 23:10)
Žinoma tai yra cikliška. O nuo tėvų čia mažai kas priklauso. Priklauso nuo draugų, savų įsitikinimų ir pasidavimo įtakai. Skirtumas tik tas, kad ansčiau šaukdavo antras vyras - paleistuvė. Dabar per televizorių rodo ypač "mandrų" laidų/filmų/serialų, kur toks "vėjavaikiškumas" = norma.

Tokios temos forumuose kuriamos ne tam, kad sužinoti ką nors naujo, bet tam, kad pažiūrėti kokia yra "daugumos" nuomonė rūpimu klausimu.

Žmogus klausė ar apsiriboti agrastu yra gerai ar ne, ar jausis nevykėle ar ne. Visa tai nuolatos bandoma išsiaiškinti, rašomi straipsniai, daroma statistika.

Atsakymas į klausimą gali būti moralizuojamas arba statistinis. Statistka dažniausiai verčia smarkiai susimąstyti.

Tik skando gandas, kad vyrams nelabai patinka, kai per vestuves kas antras vyriškis sako aš ją "turėjau".

Na, nezinau, nezinau. Manau tevu pareiga ir yra ta, kad isauginti vaikus su "stuburu", kad jie turetu galva ant peciu, kitaip tariant "filtra", tam kad galetu atsijoti pelus nuo grudu. O savi isitikinimai tai kas? Kas juos formuoja, kur dingo pries tai idiegti tevu doroves pagrindai? Na tarkim, amzinatilsi Elizabeth Taylor, kuo ji jums nepatinka?

Na nemanau, kad Subjektyviai idomi statistika, manyciau, ja labiau domina oponentu nuomone. Ir visai nenusistebesiu, kad ji gali sioje temoje pasirinkti "velnio advokato" vaidmeni, kad temai pikantiskumo priduoti.

Jei vyrui svarbu tokie pareiskimai, manau, moteris turi susimastyti, ar uz to teka. Ji yra zmogus su savo gyvenimu, kuris ja itakodamas ir padare tokia kokia ji yra, jei vyrui reikia jos retusuotos versijos, tai jo problema, bet ne moters.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 birželio 2011 - 22:33
Manau ta kuri turėjo vieną vieninteli jaučiasi tyresnė,gali nesigėdyti,ar jos vyras tuo džiaugtis ir didžiuotis. Bet viena ir kita vienodai gali dvejoti ar tikrai nėra geresnių
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 06 16, 23:14)
1. Kodėl jūs manote, kad "savi įsitikinimai" būtinai yra vienintelis žmogus per gyvenimą?

2. Kam rūpi ta dauguma? Jeigu dauguma turėjo 30 partnerių, o tu tik vieną, pulsi ieškoti tų 29? O ką daryt, jei turėjai 30, o kiti po 2-3? Iš karto galima pasikart?

3. Sako, kad statistika yra oficialus melas  biggrin.gif

4. O kodėl niekas nekelia problemų, kai vyras yra įmerkęs visoms pamergėms?  cool.gif

1. Aš nesakau kad savi - vienintelis. Aš sakau, kad vienam priimtina 1 kitam 50. Kiekvienam savo kaip sakant.

2. Daugumos nuomonę norima išgirsti tam, kad dar kartą būtų galima persvarstyti savo. Jeigu dauguma paleistuvavimą vertina teigiamai, tai gal tai nėra taip jau ir blogai. Jeigu dauguma paleistuvavimą vertina neigiamai, gal prieš pradedant "jodinėt" ant kiekvieno koto reiktų dar kartą susimąstyt.
Pažiūrėkit vien tik į šią temą. Juk susidarė įspūdis, jog ragavus tik agrasto tu nežinai ar tave buvo pakėję į "9 dangų" ar ne. Tam sužinoti reiktų atsikąsti apelsino, ananaso, abrikoso, banano. Visa tai palyginus galima spręsti ar vistik agrastas buvo geras ar ne.

3. Oficialus ar ne, bet vyrai partnerių skaičių visad padidina, moterys sumenkina. Juk moterys paleistuvėmis atrodyti nenori. O vyrui juk svarbu, kad visi žinotų keliom moterim jo kareivukas pagarbą atidavė.

4. Kai sutinki žmogų juk nežinai kaip jam "sekėsi" anksčiau. Visad viskas išplaukia su laiku. O tiek vyrai tiek moterys žinodami, kad žinomas žmogus veliasi į ilgalaikius santykius su "retos" reputacijos partneriu kaip nors bando perspėti.
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 06 16, 23:28)
Manau ta kuri turėjo vieną vieninteli jaučiasi tyresnė,gali nesigėdyti,ar jos vyras tuo džiaugtis ir  didžiuotis. Bet viena ir kita vienodai gali dvejoti ar tikrai nėra geresnių

As turejau ir turiu viena vieninteli, bet tikrai nesijauciu nei tyresne ir svarense nei dar kokia ten labesne uz ta kuri turejo keleta. Fizine nekaltybe, nera dvasines nekaltybes garantas, kuri mano galva yra vertybe.
Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2011 06 16, 23:29)
1. Aš nesakau kad savi - vienintelis. Aš sakau, kad vienam priimtina 1 kitam 50. Kiekvienam savo kaip sakant.

2. Daugumos nuomonę norima išgirsti tam, kad dar kartą būtų galima persvarstyti savo. Jeigu dauguma paleistuvavimą vertina teigiamai, tai gal tai nėra taip jau ir blogai. Jeigu dauguma paleistuvavimą vertina neigiamai, gal prieš pradedant "jodinėt" ant kiekvieno koto reiktų dar kartą susimąstyt.
Pažiūrėkit vien tik į šią temą. Juk susidarė įspūdis, jog ragavus tik agrasto tu nežinai ar tave buvo pakėję į "9 dangų" ar ne. Tam sužinoti reiktų atsikąsti apelsino, ananaso, abrikoso, banano. Visa tai palyginus galima spręsti ar vistik agrastas buvo geras ar ne.

3. Oficialus ar ne, bet vyrai partnerių skaičių visad padidina, moterys sumenkina. Juk moterys paleistuvėmis atrodyti nenori. O vyrui juk svarbu, kad visi žinotų keliom moterim jo kareivukas pagarbą atidavė.

4. Kai sutinki žmogų juk nežinai kaip jam "sekėsi" anksčiau. Visad viskas išplaukia su laiku. O tiek vyrai tiek moterys žinodami, kad žinomas žmogus veliasi į ilgalaikius santykius su "retos" reputacijos partneriu kaip nors bando perspėti.

1. O kodėl mes tada svarstom, kad vienoks priimtinumas yra geras, o kitoks blogas, jeigu "kiekvienam savo"?

2. Nemanau, kad ėjimas kartu su banda yra teisingas. Dauguma dar nereiškia teisingumo. Nejaugi imsit valgyti bananus vien todėl, kad daugumai jie skanūs, ir atsisakysit apelsinų, nors jums jie kur kas labiau patinka?

3. Kokia tada statistikos prasmė, jeigu vyrai padidina, o moterys sumažina? Kas pasakys, kad ir statistikoj to nėra? O realiai juk skaičius ir vienodas, jeigu išmesime faktą, kad vienos ar kitos lyties homoseksualių santykių gali būti daugiau (čia matematika) mirksiukas.gif

4. Čia išvis absurdas. Jeigu vienam labai jau rūpi, su kuo, kiek kartų ir kokiom pozom gulėjo jo/jos būsimoji/asis, kodėl tai turėtų rūpėti kitam (žr. 1 punktą)?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 06 16, 23:35)
As turejau ir turiu viena vieninteli, bet tikrai nesijauciu nei tyresne ir svarense nei dar kokia ten labesne uz ta kuri turejo keleta. Fizine nekaltybe, nera dvasines nekaltybes garantas, kuri mano galva yra vertybe.

Galima plačiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 16, 23:23)
Na, nezinau, nezinau. Manau tevu pareiga ir yra ta, kad isauginti vaikus su "stuburu", kad jie turetu galva ant peciu, kitaip tariant  "filtra", tam kad galetu atsijoti pelus nuo grudu. O savi isitikinimai tai kas? Kas juos formuoja, kur dingo pries tai idiegti tevu doroves pagrindai? Na tarkim, amzinatilsi Elizabeth Taylor, kuo ji jums nepatinka?

Na nemanau, kad Subjektyviai idomi statistika, manyciau, ja labiau domina oponentu nuomone. Ir visai nenusistebesiu, kad ji gali sioje temoje pasirinkti "velnio advokato" vaidmeni, kad temai pikantiskumo priduoti.

Jei vyrui svarbu tokie pareiskimai, manau, moteris turi susimastyti, ar uz to teka. Ji yra zmogus su savo gyvenimu, kuris ja itakodamas ir padare tokia kokia ji yra, jei vyrui reikia jos retusuotos versijos, tai jo problema, bet ne moters.

Tėvų pareiga vaikus išmokyt žengti pirmus žingsnius gyvenime. Stuburą ne tėvai "sloike" išaugina, pats stuburą užsiaugini.

Dėl retušuotų žmonų čia ir kyla klausimas, kur tas stebuklingas skaičius. Skaisti iki vestuvių? turėjus 5 vyrus, o gal 15? Ar tas skaičius parodys agrasto kartumą? Ar tas skaičius nurodys esi tu nevala, ar esi šaunuolė?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 06 16, 23:40)

Galima plačiau?  ax.gif

Berods jau sioje temoje su Montekrista pliurpiau. blush2.gif

Na pavz. Operavo, prievartavo mergina, ar del kazkokiu panasiu priezasciu, ji neteko fizines nekaltybes, bet jos dvasine nekaltybe taip ir liko nesutersta. Na nezinau lietuviu kalboje zodzio celomudryje atitikmens.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 06 16, 23:40)
1. O kodėl mes tada svarstom, kad vienoks priimtinumas yra geras, o kitoks blogas, jeigu "kiekvienam savo"?

2. Nemanau, kad ėjimas kartu su banda yra teisingas. Dauguma dar nereiškia teisingumo. Nejaugi imsit valgyti bananus vien todėl, kad daugumai jie skanūs, ir atsisakysit apelsinų, nors jums jie kur kas labiau patinka?

3. Kokia tada statistikos prasmė, jeigu vyrai padidina, o moterys sumažina? Kas pasakys, kad ir statistikoj to nėra? O realiai juk skaičius ir vienodas, jeigu išmesime faktą, kad vienos ar kitos lyties homoseksualių santykių gali būti daugiau (čia matematika)  mirksiukas.gif

4. Čia išvis absurdas. Jeigu vienam labai jau rūpi, su kuo, kiek kartų ir kokiom pozom gulėjo jo/jos būsimoji/asis, kodėl tai turėtų rūpėti kitam (žr. 1 punktą)?
Papildyta:
Galima plačiau?  ax.gif

Mes to nesvarstom, kiekvienas viską praleidžia per savo prizmę, ir mato savo spalvom.
Pirmu klausimu pradžioj klausėt kodėl manau jog skaistumas yra įsitikinimas. Aš bandžiau paaiškinti, kad mano manymu kiekvienam - savo.

Dėl bandos vėl gi tas pats, vienam su banda gerai, kitas už save sprendžia.
Statistikos prasmė yra ta, kad iš masės duomenų galima ganėtinai tikslų rezultatą gauti.

Dėl svetimų vėl prizmė kiekvieno nuosava, vienam svarbu perspėti, kad musmirių kažkas neragautų, kitas dėmesio nekreips, trečias dar paragins antrą suvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2011 06 16, 23:42)
Tėvų pareiga vaikus išmokyt žengti pirmus žingsnius gyvenime. Stuburą ne tėvai "sloike" išaugina, pats stuburą užsiaugini.

Dėl retušuotų žmonų čia ir kyla klausimas, kur tas stebuklingas skaičius. Skaisti iki vestuvių? turėjus 5 vyrus, o gal 15? Ar tas skaičius parodys agrasto kartumą? Ar tas skaičius nurodys esi tu nevala, ar esi šaunuolė?

Na as jau savo uzauginau, jam draugai ir kiti nera toks jau didelis autoritetas, dekui dievui turi savo galva ant peciu. Tame ir matau savo indeli.

PIrmi zingsniai tai kas?

Jei myleciau zmogu, tai myleciau visa jo praeiti ir patirti, man vienodai svies, kad ir 1000 turejo. Svarbu tik viena, kad tuo momentu as buciau vienintele, ir pageidautina paskutine.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 16, 23:52)
Na as jau savo uzauginau, jam draugai ir kiti nera toks jau didelis autoritetas, dekui dievui turi savo galva ant peciu. Tame ir matau savo indeli.

PIrmi zingsniai tai kas?

Jei myleciau zmogu, tai myleciau visa jo praeiti ir patirti, man vienodai svies, kad ir 1000 turejo. Svarbu tik viena, kad tuo momentu as buciau vienintele, ir pageidautina paskutine.

Sveikintini rezultatai jūsų!

O dabar įsivaizduokit kad jis susiras draugę, kuri tūkstantį prieš jį turėjo, tačiau svarbu kad tuo metu jis yra vienintelis, pageidautina, kad jis bus paskutinis. Jums bus "vienodai" juk ją myli. Gal jam nebus "vienodai" nors ją ir myli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eSminis: 16 birželio 2011 - 23:00
QUOTE(eSminis @ 2011 06 16, 23:58)

O dabar įsivaizduokit kad jis susiras draugę, kuri tūkstantį prieš jį turėjo, tačiau  svarbu kad tuo metu jis yra vienintelis, pageidautina, kad jis bus paskutinis. Jums bus "vienodai" juk ją myli. Gal jam nebus "vienodai" nors ją ir myli?

Ir kas tada? Tėvai ir vaikai yra atskiros asmenybės, gali mąstyt, rinktis ir gyvent skirtingai. O ką tai merginai daryt? Užsisiūt? Meluot, kad turėjo ne 1000, o 1, 2, 3..?

O man čia būtų labai geras vyro "filtras". Jeigu smulkmeniškai skaičiuoja, kiek turėjai, kas bučiavo, kas už rankos ėmė, ir tai iškelia kaip santykių esmę, tai nafig man toks vyras tada...
Atsakyti
QUOTE(eSminis @ 2011 06 16, 23:58)

O dabar įsivaizduokit kad jis susiras draugę, kuri tūkstantį prieš jį turėjo, tačiau  svarbu kad tuo metu jis yra vienintelis, pageidautina, kad jis bus paskutinis. Jums bus "vienodai" juk ją myli. Gal jam nebus "vienodai" nors ją ir myli?

As aplamai nesurantu, kodel tai mane turi jaudinti, jei jiems abiem gerai, jei ji puikus zmogutis. O jei ji tures ir vaiku, mes juos su dziaugsmu priimsime i savo seima.

Man teko sutikti dvasiskai istvirkusius zmones, bet per gyvenima turejusius tik viena seksualini partneri. Kaip minejau, man svarbu zmogaus siela, nei jo kunas.
Atsakyti