QUOTE(Subjektyvi @ 2011 05 29, 17:11)
Du vienas kitam prieštaraujantys komentarai.
Kaip tampama gurmanu? Paragavus tik vieno patiekalo ar gėrimo?
Visiskai jie nepriestarauja. Save gerbiantis gurmanas neuzkandziauja McDonald's, net niekada nesilanko ten, nes visu pirma
jie ismano maisto gaminimo technologija. Jiem neubutina ragauti E621, kad suvoktu jog tai kenkia. Pirma, per pati save pazista savuosius skonio receptorius, o pazinimas vyksta per galva, o ne per kuna, tik paskutinis variantas - ragavimas.
Juk zinote kaip degustuojamas vynas, niekas gi jo nemaukia, o pradzioje, apziuri buteli, atkemsa, uosto. Veliau nupila slakeli vyno, kad nupiltu pavirsiuje plaukiancius drumzlius, tik tuomet pilama i specialias, vyro rusiai skirtas taures, ziurima spalva, teliuskuojama, ant taures sieneliu stebimas nubegusio vyno tirstumas, skaidrumas, spalvos intensivumas. Uostomas jojo kvapas ir tik tuomet i burna paimamas pirmas gurksnelis, kuriuo suvilgoma visa burnos ertme, taip bandoma suvokti vyrno skonio savybes, atskleisti jo aromata, pajausti visa skoniu gama, tik veliau nuryja. Aprasiau tik vyno ragavima. Kaip manot, ar gurmanas gers drumzlina, matini vyna? Ar vyna, kurio kvapas primena atcto? Nebutina ragauti viska is eiles, tam, jog butum gurmanu.
Papildyta:
QUOTE(Antithesis @ 2011 06 07, 22:14)
Visa tikiu, kad priklauso, ir emigracijos pavyzdys čia puikiai tiko. Esmė, kad tokia moteris dažniau skiriasi, nes žino, kad jei yra tikrai nelaiminga, tai ne pasaulio pabaiga, gali ji ir kitą vyrą rasti. Tuo tarpu prie to vienintelio prisiklijavus dažnai bijo, kaip gi be jo, juk niekad nieko kito nepatyrė, ta nežinomybė gąsdina labiau nei gyvenimas nelaimingai.
Na ne visos savo saviverte suvokia per turetu vyru kieki gyvenime. Todel manau, kad ne visom, kurios brangina savo turimus saitus, taikomos jusu izvalgos.
As tikrai nezinau, kas butu, jei mano vyras nepatenkintu mano poreikiu. Tikrai neturiu jokio poreikio ieskoti, eksperimnetuoti, ir visai tai neusisije su baime, mes nesusituoke.