Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(vijurke @ 2011 05 28, 21:06)

Tai kame yra?

Logika visada rasime galvoje, zinoma, jei ja naudosimes. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 21:07)
Tai tik jūsų logika.

Ne, mano kūnas tikrai nėra pereinamas kiemas.
Ne, aš nedarau to be jausmų.
Ne, aš nesigailiu išsiskyrusi su savo buvusiais ir palikusi juos kitoms smile.gif tegu tik džiaugiasi, ir aš džiaugsiuos už juos ir jas.
Lygiai kaip nesigailiu su jais mylėjusis, beje, ir įgijusi skirtingos patirties.

O sekso profesionalas... tai čia kas?

As kalbejau ne apie aistra. Kalbejau apie gilesnius jausmus - meile, va tada ir seksas siejasi su siela ir kunu.

Tas, kuris skiria fizine sekso israika nuo dvasines, kai zmones mylisi galvoje, ne vien lyties organais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 21:15)
As kalbejau ne apie aistra. Kalbejau apie gilesnius jausmus - meile, va tada ir seksas siejasi su siela ir kunu.

Ar meilė gyvenime gali būti tik viena vienintelė?
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 21:18)
Ar meilė gyvenime gali būti tik viena vienintelė?

Visu pirma, meiliu yra aibes israisku, teviska, seseriska, libido pagrista ir t.t. ir t.t.. Todel savaime suprantama, kad negali buti tik viena.

Kita vertus, meile yra toks jausmas, kuris per vienus metus, ar patenkinus poreiki isnyksta, tai ne aistra. Bent jau as nesutikau zmogaus, kuris myletu trys kartus, rasau apie libido pagrista. Isimylejeliu pazistu daug, bet meile ir isimylejimas netapatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2011 - 20:38
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 21:34)
Visu pirma, meiliu yra aibes israisku, teviska, seseriska, libido pagrista ir t.t. ir t.t.. Todel savaime suprantama, kad negali buti tik viena.

Kita vertus, meile yra toks jausmas, kuris per vienus metus, ar patenkinus poreiki isnyksta, tai ne aistra. Bent jau as nesutikau zmogaus, kuris myletu trys kartus, rasau apie libido pagrista. Isimylejeliu pazistu daug, bet meile ir isimylejimas netapatu.

Na, visa tai savaime suprantama.
Tada sakykim taip: ar galima vienareikšmiškai teigti, kad du įsimylėję ir branginantys vienas kitą žmonės, kurių ryšys trunka, sakykim, ketverius metus, mylisi tik lyties organais ir nieko gilesnio tame nėra ir negali būti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musinukė: 28 gegužės 2011 - 20:45
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 20:34)

Maciau apie eksperimentus kalba ? Tai cia kaip ir eksperimento planas butu? Lauki metus - nepraejo, dedi prie meiliu, jei metu neistempe - insimylejimo buta. Situ, atrod o, dazniau pasitaiko, jei kokia meile metams nepasipainioja. biggrin.gif Vienu metu sitie du variantai negalimi, nes netapatus. (hi hi, isvarozyta tongue.gif ) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 21:43)
Na, visa tai savaime suprantama.
Tada sakykim taip: ar galima vienareikšmiškai teigti, kad du įsimylėję ir branginantys vienas kitą žmonės, kurių ryšys trunka, sakykim, ketverius metus, mylisi tik lyties organais ir nieko gilesnio tame nėra ir negali būti?

Jus pati ivardinote, kad jie tik isimyleje vadinasi, jie nepatirs to, ka butu patyre jei myletu vienas kita. Sesko is meiles nesupainiosi su niekuo, nes orgazmas juntamas ne vien kunu.
Atsakyti
QUOTE(der'spirga @ 2011 05 28, 21:47)
Maciau apie eksperimentus kalba ? Tai cia kaip ir eksperimento planas butu? Lauki metus - nepraejo, dedi prie meiliu, jei metu neistempe - insimylejimo buta.

Heh, jėga... man patiktų, jei taip į lentynėles susidėliotų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(der'spirga @ 2011 05 28, 21:47)
Maciau apie eksperimentus kalba ? Tai cia kaip ir eksperimento planas butu? Lauki metus - nepraejo, dedi prie meiliu, jei metu neistempe - insimylejimo buta. Situ, atrod o, dazniau pasitaiko, jei kokia meile metams nepasipainioja.  biggrin.gif Vienu metu sitie du variantai negalimi, nes netapatus. (hi hi, isvarozyta tongue.gif ) g.gif

Jums kaip visada instrukciju reikia mirksiukas.gif

Sorry, be nepavyks padiskutuoti, aerouoste esntis internetas netraukia. Jei pavyks surasti vietele kur prisijungs, gal tik tuomet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2011 - 21:00
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 21:50)
Jus pati ivardinote, kad jie tik isimyleje vadinasi, jie nepatirs to, ka butu patyre jei myletu vienas kita. Sesko is meiles nesupainiosi su niekuo, nes orgazmas juntamas ne vien kunu.

Vadinasi, yra griežtut griežtutėlė riba, taip arba ne?
O šitą... tai jei įsimylėjimas pavirsta meile (būna gi taip?), seksas bac ir pakinta tartum spragtelėjus stebuklingą jungiklį?
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 20:51)
Heh, jėga... man patiktų, jei taip į lentynėles susidėliotų  bigsmile.gif

Aha, as irgi buvau besidziaugianti,tvarka, bet ziu viena daikta prazioplinau: ar patenkinus poreiki isnyksta. Netvarka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(der'spirga @ 2011 05 28, 21:59)
Aha, as irgi buvau besidziaugianti,tvarka, bet ziu viena daikta prazioplinau: ar patenkinus poreiki isnyksta. Netvarka  schmoll.gif

Tvarka tvarka... Jei metus tenkini poreikį ir vis dar norisi tenkinti, dedi į aukštesnę lentyną, nu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 20:53)
Jums kaip visada instrukciju reikia  mirksiukas.gif

Is ko sprendziat, kad visada? Cia gi eksperimento apyrasas, o ne instrukcija. Jusu pasisakymo stenograma, jei jau visai tiksliai. unsure.gif Tik kai ka praleidau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 21:03)
Tvarka tvarka... Jei metus tenkini poreikį ir vis dar norisi tenkinti, dedi į aukštesnę lentyną, nu smile.gif

Nu tada dar ir inventorizacija reiketu itraukti, kad kokio gero daikto nepamirst virsutnes lentynos kampe. mirksiukas.gif
Atsakyti