Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(vijurke @ 2011 05 28, 20:38)
Kad ir pasidalinti forume  mirksiukas.gif  biggrin.gif

"Ne koznam pabaznam dievo suda uostyt." Is patrles zodziu neisimsi. blush2.gif

Kas gerai vienam, nebutinai turi tikti kitam. Visada yra netiketumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2011 - 19:48
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 20:39)
Nuo itakos is salies, nejauku gi galvoi, kad kzka netaip darai.

Geras seksas vyksta pirmoj eilej galvoje.

Niekad nejaučiau jokio nejaukumo.

Be abejo. Nė nemanau prieštarauti smile.gif
Atsakyti
O jei galvoje, tuomet logiskai mastant, ne partneriu kiekiu pasiekiama sekso kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 19:41)
"Ne koznam pabaznam dievo suda uostyt." Is patrles zodziu neisimsi. blush2.gif

Ale laikai, net toksikoze dalintis nenori. bigsmile.gif Kas belieka - rasykit dienorasti, jei jau ni koznam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 20:46)
O jei galvoje, tuomet logiskai mastant, ne partneriu kiekiu pasiekiama sekso kokybe.

Ar aš kur sakiau, kad kiekiu pasiekiama kokybė?
Lyg ir ne.
Sakykim, daugiau nei vienas partneris padeda objektyviau tą kokybę įvertinti. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 19:51)
Lyg ir ne.
Sakykim, daugiau nei vienas partneris padeda objektyviau tą kokybę įvertinti. Tik tiek.

O daugiau nei vienas - tai cia kiek, kad butu pilnas objektyvumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurke @ 2011 05 28, 20:53)
O daugiau nei vienas - tai cia kiek, kad butu pilnas objektyvumas?  g.gif

O kas yra pilnas objektyvumas?
Atsakyti
QUOTE(vijurke @ 2011 05 28, 19:53)
O daugiau nei vienas - tai cia kiek, kad butu pilnas objektyvumas?  g.gif

turbūt, kol su kuriuo nors apsinuodyji... tada įvertini, pastebi, kad labai geras liko kažkur praeity, kuriuo jau mėgaujasi kokia nors "nevykėlė" kuriai jes pirmas ir paskutinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 20:51)
Lyg ir ne.

Nera tame logikos.

Veinas sekso profesionalas ir desimt diletantu, niekada nebus tarp saves lygus. Bet ar jusu kunas "pereinamas kiemas", kad visus isbandytumet? Kita vertus, visi zmogaus vertinimai yra subjektyvus. Niekada seksas pagristas vien kuno poreikiais nebus geresnis, uz ta, kurio pagrindas zmogaus siela ir kunas. Jie tarp saves kokybiskai skiriasi.

Cia analogiskai, seksas su prostitute ir mylima moterimi. Potyriai tarp saves netapatus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 28 gegužės 2011 - 20:05
QUOTE(precizė @ 2011 05 28, 19:58)
turbūt, kol su kuriuo nors apsinuodyji... tada įvertini, pastebi, kad labai geras liko kažkur praeity, kuriuo jau mėgaujasi kokia nors "nevykėlė" kuriai jes pirmas ir paskutinis smile.gif

Nu lyg ir supratau. Eksperimentas vykdomas iki toksikozes, o tada jau perziurimi rezultatai. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 20:01)
Nera tame logikos.
Cia tas pats seksas su prostitute ir mylima moterimi. Jie netapatus.

Tai kame yra?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 21:01)
Nera tame logikos.

Veinas sekso profesionalas ir desimt diletantu, niekada nebus tarp saves lygus lygus. Bet ar jusu kunas "pereinamas kiemas"? Kita vertus, visi zmogaus vertinimai yra subjektyvus. Niekada seksas pagristas vien kuno porikiais nebus geresnis, kurio pagrindas zmogaus siela ir kunas. Jie tarp saves kokybiskai skiriasi.

Cia tas pats seksas su prostitute ir mylima moterimi. Jie netapatus.

Tai tik jūsų logika.

Ne, mano kūnas tikrai nėra pereinamas kiemas.
Ne, aš nedarau to be jausmų.
Ne, aš nesigailiu išsiskyrusi su savo buvusiais ir palikusi juos kitoms smile.gif tegu tik džiaugiasi, ir aš džiaugsiuos už juos ir jas.
Lygiai kaip nesigailiu su jais mylėjusis, beje, ir įgijusi skirtingos patirties.

O sekso profesionalas... tai čia kas?
Atsakyti
QUOTE(vijurke @ 2011 05 28, 20:06)
Nu lyg ir supratau. Eksperimentas vykdomas iki toksikozes, o tada jau perziurimi rezultatai.  g.gif
Papildyta:

Tai kame yra?

biggrin.gif
Atsakyti