Įkraunama...
Įkraunama...

Patyrusi ir nepatyrusi vyrų įvairovės

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 01, 09:24)
Todėl, kad aš pvz. netikiu. Ir ką? Kad žmogus, neturėjęs daugiau nei vieno partnerio per "visą gyvenimą", tegul ir jauną, neturėdamas net su kuo palyginti, gali suprasti, suvokti laimės seksualiniame lygmenyje skalę. Ką jis gali suprasti, na taip paėmus? Ar bent žino, kas yra orgazmas? Na pvz. Ar žino, koks gali būti geras ar net geresnis, ženkliai, seksas su kito tipo, temperamento, organo didžio vyru? Ne. Todėl iš dalies manau, kad vienintelis partneris "visam gyvenimui" yra nelaimė. Čia mano subj. nuomonė, bet taip manau. Ir dar manau, kad jei moteris tikisi, kad ji viena "ragauta" ir tokia liks "visam gyvenimui", lygiai taip pat kaip ji ragavusi tik vieno, ji yra naivi.
Pvz. man žymiai geriau sutikti vyrą, kuris išsilakstęs ir ieško pastovumo, o ne toks, kuris betkuriuo gyvenimo momentu gali netekti proto ir susirgti daugiadienėmis, nepasotinamu poreikiu naujovėms.

Pilnai sutinku su viskuo kas čia parašyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumuke @ 2011 04 25, 13:37)
Žinot, gal Jūs ir neturėjote to omenyje, bet man nuskambėjo lyg kažkoks pasiteisinimas, kad reikia išbandyti kuo daugiau vyrų, kad žinotum, kas yra pilnatvė. Nežinau, kas bus toliau, bet kol kas esu su tuo, kuris man buvo pirmas ir vienintelis ir būsiu labai laiminga, jeigu mes visą gyvenimą liksime kartu. Taip, galbūt mane smalsumas grauš iki paskutinės dienos, bet, man atrodo, viskas priklauso nuo kiekvieno asmeninių vertybių - ar nugalės smalsumas, ar nugalės kitos vertybės. Todėl labai nesutinku su Jūsų sakiniu, kurį paryškinau. Gali suprasti, kas yra pilnatvė ir su vienu vieninteliu žmogumi, jeigu tai tikrai yra tas, kuris tau skirtas.

Su pavasariu visus  4u.gif

sutinkų su Jūsų nuomone ir dar pridėsiu kai ką nuo savęs - pilnatvė įmanoma su tuo vieninteliu, jeigu abu nebijote atskleisti savo norų, bandyti vis kažką naujo, paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, išbandyti viską ko trokštate. nemanau, kad pilnatvė yra didelio seksualinių partnerių skaičiaus sinonimas. kartais (o gal dažnai) tas vienintelis ir suteikia viską, ko trokšti.
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2011 05 26, 23:28)
sutinkų su Jūsų nuomone ir dar pridėsiu kai ką nuo savęs - pilnatvė įmanoma su tuo vieninteliu, jeigu abu nebijote atskleisti savo norų, bandyti vis kažką naujo, paįvairinti savo seksualinį gyvenimą, išbandyti viską ko trokštate. nemanau, kad pilnatvė yra didelio seksualinių partnerių skaičiaus sinonimas. kartais (o gal dažnai) tas vienintelis ir suteikia viską, ko trokšti.

aš taip pat visiškai sutinku su tuo, kad ir su vienu galima jaustis maksimaliai patenkintai savo seksualiniu gyvenimu. Galbūt tu negalėsi palyginti savo realia patirtimi, kuom gali būti geresnis kitas, bet mes gi nesame atsiskyrusios, nuo civilizacijos ir matome, skaitome, bendraujame. ir galima lyginti savo santykius, kad ir su draugių, kurios nusivylusios pirmu ir antru ir trečiu... tai kam man norėt išbandyt kitus jei aš jaučius idealiai su vienu, kuris man pirmas... jeigu seksualiniame gyvenime mūsų požiūriai ir nuomonės sutampa, abu laisvai apie tai kalbame ir gauname tai ko norime... tada atsakysiu, kad nepatyrusi vyrų įvairovės aš galiu vaikščiot aukščiau iškėlus galvą (jei mano vienintelis atitinka visas mano moralės normas) nei ta, kuri "perėjo" penkis ir nė su vienu nesijaučia laiminga..

čia tas pats, kas geriau, viena gera, universali suknelė, kuri tinka visom progom, nei dešimt pigių, kuriom niekur nepasirodysi ir nepasigirsi...

svarbu žinot, ko nori, ir jei pataikai TAI gauti, kam besiblaškyti... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(precizė @ 2011 05 28, 18:08)
aš taip pat visiškai sutinku su tuo, kad ir su vienu galima jaustis maksimaliai patenkintai savo seksualiniu gyvenimu. Galbūt tu negalėsi palyginti savo realia patirtimi, kuom gali būti geresnis kitas, bet mes gi nesame atsiskyrusios, nuo civilizacijos ir matome, skaitome, bendraujame. ir galima lyginti savo santykius, kad ir su draugių, kurios nusivylusios pirmu ir antru ir trečiu... tai kam man norėt išbandyt kitus jei aš jaučius idealiai su vienu, kuris man pirmas... jeigu seksualiniame gyvenime mūsų požiūriai ir nuomonės sutampa, abu laisvai apie tai kalbame ir gauname tai ko norime... tada atsakysiu, kad nepatyrusi vyrų įvairovės aš galiu vaikščiot aukščiau iškėlus galvą (jei mano vienintelis atitinka visas mano moralės normas) nei ta, kuri "perėjo" penkis ir nė su vienu nesijaučia laiminga..

čia tas pats, kas geriau, viena gera, universali suknelė, kuri tinka visom progom, nei dešimt pigių, kuriom niekur nepasirodysi ir nepasigirsi...

svarbu žinot, ko nori, ir jei pataikai TAI gauti, kam besiblaškyti... tongue.gif

As matyt siandien labai nesupratlyva, bet isties neisikirtau ka su tuo morales normu atitikimu norejote pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(precizė @ 2011 05 28, 19:08)

Vat aš gyvenime nevalgiau, sakykim, žuvies.
Bet žinau, kad noriu lašišos.
Pasigavau lašišą ir valgau. Tiktai ją. Pataikiau. Skanu.
Dabar ungurio man neįsiūlysit.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 18:22)
Vat aš gyvenime nevalgiau, sakykim, žuvies.
Bet žinau, kad noriu lašišos.
Pasigavau lašišą ir valgau. Tiktai ją. Pataikiau. Skanu.
Dabar ungurio man neįsiūlysit.

na, tarkim, pereisit prie ungurio ir pasirodys jums, kad tai baisiausia, ką kadanors galėjote isivaidzuot, o grįžt prie lašišos nebegalėsite...? biggrin.gif o jei po to dar pandysite kokias penkias rūšis ir jos visos bus prastesnės nei lašiša... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(precizė @ 2011 05 28, 19:32)
na, tarkim, pereisit prie ungurio ir pasirodys jums, kad tai baisiausia, ką kadanors galėjote isivaidzuot, o grįžt prie lašišos nebegalėsite...?  biggrin.gif o jei po to dar pandysite kokias penkias rūšis ir jos visos bus prastesnės nei lašiša...  biggrin.gif

Tikimybė yra. Bet tik tikimybė. Tik apgailėtinas "jei". Labai gali būti, kad visos šešios bus geresnės.
Atsakyti
QUOTE(precizė @ 2011 05 28, 19:32)
na, tarkim, pereisit prie ungurio ir pasirodys jums, kad tai baisiausia, ką kadanors galėjote isivaidzuot, o grįžt prie lašišos nebegalėsite...?  biggrin.gif o jei po to dar pandysite kokias penkias rūšis ir jos visos bus prastesnės nei lašiša...  biggrin.gif

O jei ta zuvis kokia nekokybiska, apsinuodiji, isigiji visam gyvenimui alergija zuviai. Tuomet jau visai ne kas nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 19:37)
O jei ta zuvis kokia nekokybiska, apsinuodiji, isigiji visam gyvenimui alergija zuviai. Tuomet jau visai ne kas  nail.gif

Aš paauglystėj buvau vynu apsinuodijus. Daugiau kaip metus purtydavo vien nuo jo kvapo.

Po to užsieniuose tokio tikrai gero vyno atsigėriau... Skanu. Nebepurto. Mėgaujuosi.
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 19:34)
Tikimybė yra. Bet tik tikimybė. Tik apgailėtinas "jei". Labai gali būti, kad visos šešios bus geresnės.

Niekas neatmete tikimybiu teorijos. Didzioji dauguma galvoja, jau su manim taip nenutiks, as tai jau praslysiu, tai tik kitiem nepasiseke, as protingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 28, 18:37)
O jei ta zuvis kokia nekokybiska, apsinuodiji, isigiji visam gyvenimui alergija zuviai. Tuomet jau visai ne kas  nail.gif

Su zuvim reiketu atsargiai schmoll.gif , labai toksiskas produktas.Verciau jau mesos gaminiais eksperimentuoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musinukė @ 2011 05 28, 19:40)
Aš paauglystėj buvau vynu apsinuodijus. Daugiau kaip metus purtydavo vien nuo jo kvapo.

Po to užsieniuose tokio tikrai gero vyno atsigėriau... Skanu. Nebepurto. Mėgaujuosi.

O as melionu iki siol nevalgau, net kvapas dirgina, nesvarbu kur, net kvepaluose smile.gif Tik uzuodziu iskarto bloga darosi.
Atsakyti