QUOTE(Subjektyvi @ 2011 04 01, 09:24)
Todėl, kad aš pvz. netikiu. Ir ką? Kad žmogus, neturėjęs daugiau nei vieno partnerio per "visą gyvenimą", tegul ir jauną, neturėdamas net su kuo palyginti, gali suprasti, suvokti laimės seksualiniame lygmenyje skalę. Ką jis gali suprasti, na taip paėmus? Ar bent žino, kas yra orgazmas? Na pvz. Ar žino, koks gali būti geras ar net geresnis, ženkliai, seksas su kito tipo, temperamento, organo didžio vyru? Ne. Todėl iš dalies manau, kad vienintelis partneris "visam gyvenimui" yra nelaimė. Čia mano subj. nuomonė, bet taip manau. Ir dar manau, kad jei moteris tikisi, kad ji viena "ragauta" ir tokia liks "visam gyvenimui", lygiai taip pat kaip ji ragavusi tik vieno, ji yra naivi.
Pvz. man žymiai geriau sutikti vyrą, kuris išsilakstęs ir ieško pastovumo, o ne toks, kuris betkuriuo gyvenimo momentu gali netekti proto ir susirgti daugiadienėmis, nepasotinamu poreikiu naujovėms.
Pvz. man žymiai geriau sutikti vyrą, kuris išsilakstęs ir ieško pastovumo, o ne toks, kuris betkuriuo gyvenimo momentu gali netekti proto ir susirgti daugiadienėmis, nepasotinamu poreikiu naujovėms.
Pilnai sutinku su viskuo kas čia parašyta