Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Šiauliuose

QUOTE(paulig @ 2011 05 18, 19:20)
o kokios kainos piramidej? matai as per menesiuka noriu truputi bent padailint pilvuka, nes laukia svente asmenine, o as kaip meskute...noriu bent pilvuka apmazinti o visa kita su laiku...ir ar buna ten treneris?

bendras aerobikos ir treniruokliu 120, tik treniruokliu 80 treneris buna ryte ir vakare, dienos metu nebuna, bet yra administratore kuri sportuoja ir viska paaiskina jei reikia.

QUOTE(Herukas @ 2011 05 18, 20:25)

siaip piramidej yra faina, per laika zmones pamatai, jie geri draugiski, treneris geras, administratore liuks. pati lankiau ten, bet pernai vasara padariau pertrauka po kurios nebegrizau ten  4u.gif  taip pat mastau gal vel grisiu  biggrin.gif

o pabegioti reikia reikia. 4u.gif

va tas man ir patinka piramidej kad ten visi savi ir paprasti, nera pasikeluysiu, visi draugiski ir sportuojantys po kelis metus. admine viena pasikeite nebera Virgos, aerobikos trenere ir liko tik viena. o tu lankei tik stangine ar ir aerobika, jei pries metus lankei tai tureciau tave zinot ax.gif nes as piramidej kokie 4 metai lankausi su pertraukom ax.gif
Atsakyti

va tas man ir patinka piramidej kad ten visi savi ir paprasti, nera pasikeluysiu, visi draugiski ir sportuojantys po kelis metus. admine viena pasikeite nebera Virgos, aerobikos trenere ir liko tik viena. o tu lankei tik stangine ar ir aerobika, jei pries metus lankei tai tureciau tave zinot ax.gif nes as piramidej kokie 4 metai lankausi su pertraukom ax.gif

as lankiau tik stangine pradejau vasari, o liepa jau dingau is ten 4u.gif 4u.gif ax.gif
O as net neatsimenu jos vardo, ar ta sviesiais plaukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Herukas @ 2011 05 18, 20:44)

as lankiau tik stangine pradejau vasari, o liepa jau dingau is ten  4u.gif  4u.gif  ax.gif 
O as net neatsimenu jos vardo, ar ta sviesiais plaukais? smile.gif

aha Virga sviesiais plaukais, Giedre juodais smile.gif o del ko metei?
Atsakyti
[quote=afi,2011 05 18, 21:59]
aha Virga sviesiais plaukais, Giedre juodais smile.gif o del ko metei?

kaip gaila, Virga tokia faina man buvo ax.gif meciau per pacius karscius, nes man tiesiog buvo jau net silpna sportuot blush2.gif blush2.gif niekaip neisejo susiimt, o veliau vakarais vis islekdavau i siauliu jura. Veliau atsirado bedu su nugara, tai taip ir bijojau grizti atgal del savo nugaros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2011 05 04, 20:25)
as pvz zinau viena Elada bulvare ,prie Swedbank,o dar yra viena didesne,ten turbut ta zumba,gal galit adresa jos mestelt? g.gif ir kas ta zumba veda,nejau Nerijus? lotuliukas.gif  blush2.gif

Ne, elada bulvare yra senoji, naujosios Elados adresas Vytauto 263, netoli Kursenu pervazos... Zumba veda treneres Jurate ir Greta... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2011 05 23, 21:07)
buvau siandien imperiala, turiu pasakyt super  thumbup.gif

Laba,

šaunuolė, kad pradėjai sportuoti thumbup.gif Sakyk, o į kurį irimperialą eini: medžiotojų, aido g. ar višinskio g. ? Beje gal žadi dalyvauti projekte nuo gegužės 28 d. "Vasaros karštis per 6 savaites" ? smile.gif
Atsakyti
sveikos, tai vat, ten menuo kainuoja 99lt, o maisto 3men sudarimas 50lt..bet man asmeniskai patiko, treneris prieina parodo, paklausia kaip jauties, ko nesisypsai ir pan. del projekto tai manau, kad kazi ar jis papildomai kainuotu..galit parasyt el laiska ir paklausti, nes as is pradziu el laiskais domejaus ir man siule dalyvauti, bet man data pradzios ir pabaigos netinka, nes liepos pradzioj vestuves, po to visokie kitokie reikalai...tai vat, o sportavau as tik valanda ir su pailsejimai, taciau jauciu rankytes, somus ir biski kojas...jei kuri sugalvosit eit i imperiala parasykit smile.gif sandra313 jei nepatiks imperiale, galesi po men eiti i impulsa...ziurek kur tau patogiau, juk gali ir vienkartini nusipirkt, pazet kaip vienur ir kaip kitur, kad palyginima turetum..
aido gatvej as einu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulig: 25 gegužės 2011 - 12:36
Merginos, gal kas is jusu sportuoja Saulininku sporto klube? Kokie butu atsiliepimai?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 22, 00:10)
Sveiki. Noriu paklausti, gal kas žino, ar Šiauliuose yra vedami pilateso arba kalanetikos užsiėmimai??? Būčiau dėkinga už- info  4u.gif

Pilateso ir jogos uzsiemimai vedami ir naujai atsidariusioje Vijanos studijoje. Taip pat ten yra ir ZUMBA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Po keliu ZUMBOS treniruociu is kart matosi rezultatas ant svarstykliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(plepuciuke @ 2011 06 09, 23:03)
Pilateso ir jogos uzsiemimai vedami ir naujai atsidariusioje Vijanos studijoje.

O kur tokia randasi ir kiek abonentas kainuoja? Žiūrėjau internete Basanavičiaus g., o kur tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(stirnike @ 2011 06 10, 01:00)
O kur tokia randasi ir kiek abonentas kainuoja? Žiūrėjau internete Basanavičiaus g., o kur tiksliau?

Vijanos studija yra Basanavičiaus 104, antrame aukšte, važiuojant link Naujosios Rutos. Abonemento kaina priklauso nuo to, kiek kartu nori eiti. Labai maloni ir draugiška atmosfera tenai
Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2011 06 10, 08:14)
aga laikausi, maista susako visa, ka pusriciams pietums ir pan. pirmos 3dienos sunkesnes buvo, o dabar tik kartais ko astriau ar saldaus uzsimanau ir viskas, bet kai yra rezultatas tai nerealu. dziaugiuosi kad pagaliau prisiverciau nueiti.treneris visada buna, pasako ka kaip daryti ir po kiek, tikrai labai faina....

Gal gali pasidalinti kokia abonento kaina su visom programom ax.gif ar saleje gera vedinimo sistema, per kerscius nera trosku ten blush2.gif
Atsakyti