QUOTE(sandddra @ 2013 08 29, 20:18)
Nevertėtų spręst apie klubą iš vienos treniruotės, juolab, kad ir palyginti neturi su kuo.
QUOTE(Red&Red @ 2013 08 30, 11:28)
Kadangi yra ne viena trenerė, visos jos, jei naujokas nieko neklausia, nesikabinėja prie jų, juo labiau, kad jos nežino, kad tas žmogus pirmą kartą atėjo, nes dar dvi trenerės be jos vienos yra, gal pas kitą jau mėnesį vaikšto
Taip kad, esame ne maži vaikai, kad atėjus į sporto klubą už rankytės savaitę vedžiotų, paklausus - visada atsakys
Tai va, čia tiek iš mano varpinės
Tame ir esme, kad tik įėjus į klubą, pasakiau administratorei, kad aš čia pirmą kartą, ta tik pasakė, kur persirengt ir kelintame aukšte treniruokliai ir kelintame aukšte aerobika, na persirengiau, nuėjau į aerobiką, ateina trenerė, sakau nauja esu, tai sako kartok iš paskos ir tiek, nebepamenu kuri buvo, bet nieko nepataisė, tiesiog darė savo programą. Po treniruotės nusileidau į treniruoklių salę pakalbėt su treneriu, sakau, ką čia galima nuveikt, noriu sutvirtėt sulieknėt, o jis tikrai nemaloniai kalbėjo, klausė tai ar čia savaitę sportuosiu ar kiek, o jei norėsiu, tai gal kažką parodys, o tu ant kurio treniruoklio norėsi? a, nežinai, na tai gal kažką sugalvosim. Na tokie visokie padvejojimai, lygtai savo darbo neišmanytų ir net nenorėtų nieko veikti, tik sėdėti ir tv žiūrėti.
O dabar linksmiau, nes jau trečia savaitė kaip sportuoju Sporto kode, va to iš tikro ir norėjau ir tikėjausi, pirmą kartą tik pakalbėjom, išklausinėjo ką veikiu, ko noriu, kiek dienų ateisiu, sudarė rimtą programą, labai kompleksinę, visada parodo, pasižiūri, pataiso. Žmonės malonūs, draugiški, visai kitokia kultūra.