Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Šiauliuose

QUOTE(kenkeja @ 2011 04 13, 19:13)
sveikos, gal kas galit ka galite parekomenduoti pietniam? koki kluba?

Buves EKSTRAGYMas Aido 12 . Naujas pav IRIMPERIALAS (bus) ,jei nori , greitai pagerinti figura ir treneriu prieziura . Yra pietyniame PIRAMIDE dar . Teniso kortai .
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2011 04 11, 22:35)
Eladoj vyksta zumba treniruotes....Tai panasiai kaip aerobika su lotynu amerikos sokiu elementais...Labai smagu... bigsmile.gif 10 trenuruociu kaina 80lt....Vienas kartas 10lt. Zmoniu kaip kada...kartais buna mazai, kartais daug...Siaip pavasri visada zmoniu padaugeja...

as pvz zinau viena Elada bulvare ,prie Swedbank,o dar yra viena didesne,ten turbut ta zumba,gal galit adresa jos mestelt? g.gif ir kas ta zumba veda,nejau Nerijus? lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Žinot, iškilo toks klausimėlis...
Man 19 metų ir nuo rudens kaip ir noriu/planuoju lankyti sporto klubą. Esu iš tikro plona, svorio mesti nenoriu (na gal pora cm nuo liemens biggrin.gif), tačiau norėčiau sustangrinti pilvuką, sėdmenis ir t.t. Kaip manote ar verta pradėti lankyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 05 04, 21:23)
Sveikos 4u.gif
Žinot, iškilo toks klausimėlis...
Man 19 metų ir nuo rudens kaip ir noriu/planuoju lankyti sporto klubą. Esu iš tikro plona, svorio mesti nenoriu (na gal pora cm nuo liemens biggrin.gif), tačiau norėčiau sustangrinti pilvuką, sėdmenis ir t.t. Kaip manote ar verta pradėti lankyti? blush2.gif

o tai tu manai,kad sportuoja tik tie kas virsvorio turi? biggrin.gif
pati juk rasei,kad nori sustangrinti pilvuka,sedmenis ir t.t.,tai kaip tikiesi ta padaryti ? jei abejoji ar verta sportuoti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Jenke @ 2011 04 13, 15:54)
Ner  kur  vaiko  det biggrin.gif

noro reikia didesnio ir visos bedos isispres biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sopfye @ 2011 05 05, 14:40)
Na, abejoju todėl, kad dauguma sako kokia tu liesa, o dar sportuoti nori... Visai nebeliks tavęs blink.gif

o tu ziurint ka sportuosi,su svoriais sportuok ir dar padidesi,kai raumenu uzsiauginsi biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, merginos, gal yra lankančių Bodyfleks studijaP. Višinskio g.41b? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif kaip kainos aido gatvej imperiale? ir kaip siaip aplinka? ar yra aerobika?
Atsakyti
QUOTE(spanguolyte2 @ 2011 03 17, 11:02)

arba ateik pas i taebo treniruotes - rezultata greit pajustum  thumbup.gif

kas tai per treniruote, ir kokia kaina ax.gif ar su dideliu ansvoriu pavezciau g.gif a ten tk moterys ar ir vyrai?

QUOTE(paulig @ 2011 04 10, 18:38)
sveikos, gal kas noretu kartu pradeti sportuoti..pietiniam?

ka nortetum spoortuoti?

QUOTE(kenkeja @ 2011 04 13, 18:13)
sveikos, gal kas galit ka galite parekomenduoti pietniam? koki kluba?

piramide, nors ziurint ko tu nori aerobikos ar treniruokliu g.gif
Atsakyti
[quote=Mil@na,2011 03 22, 00:10]
Sveiki. Noriu paklausti, gal kas žino, ar Šiauliuose yra vedami pilateso arba kalanetikos užsiėmimai??? Būčiau dėkinga už- info 4u.gif

Dar pilateso uzsiemimai buna Siauliu reabilitacijos centre. Kasdien 17.30
Papildyta:

Dar pilateso uzsiemimai buna Siauliu reabilitacijos centre. Kasdien 17.30

as pati lankau pilatesa del nugaros, bet labai noriu dar papildomai sporto, kad numesti svorio. Gal reiks grizti i Piramide, bet iskart su treneriu derint pratimus, kuriu negalesiu daryt. Ir sakau reikia juk ryte stadione pabegioti smile.gif Dar labai labai Zumba noriu isbandyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

as noireciau ir stadiona isbandyt, tik is manes begike ne superine blush2.gif is kurio tu galo, gal iseitu kartu palakstyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo afi: 17 gegužės 2011 - 18:18
[quote=afi,2011 05 17, 19:18]
as noireciau ir stadiona isbandyt, tik is manes begike ne superine blush2.gif is kurio tu galo, gal iseitu kartu palakstyti g.gif

as is pietinio puses, netoli baznycios naujosios gyvenu 4u.gif pati ir begiojau pries gerus 4 metus, tai bijau, kad dabar busiu visai blogos formos 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paulig @ 2011 05 18, 16:19)
sveika, gal noretum kartu i imperiala pabandyti nueiti..as viena nedrystu, nes kompleksuoju del savo isvaizdos...

matai nelabai as noriu ten, nes siaip as piramidej esu istikima ax.gif MB ten sportuoja ir as siaip ten sportuoju ir su visais labai susidraugave esam, tik dabar po ligu pora menesiu nesilankau, o imperiala pereme vienas is piramides treneriu tik jis ten nebuna bet visviena doh.gif kazkaip negrazu butu is mano puses kad pavyzdziui ten butu kazkokios kitokios trenkes ko nera piramidej tai suprantu o dabar doh.gif iskart bus kad pabegau nes ten pigiau o MB liks piramidej, tai ne lkas gausis, o tu i piramide nenori ax.gif arba siaip krosiuka palakstyti ax.gif
Atsakyti