QUOTE(spanguolyte2 @ 2012 09 05, 14:34)
QUOTE(Bonpari @ 2012 08 27, 19:59)
Šiemet atostogaujant Maltoje, teko netyčia pabuvot Zumbos treniruotėje ir žinot, užvedė ji mane noriu sužinot, kas lankot Eriką Arenoje, daug susirenka?
Pavasarį labai daug buvo, dabar šiek tiek mažiau, bet, manau, greit salė vėl bus pilna
na reikia startuot ir man.. renkuosi tik dabar.. vis mastau apie Magifix.. na mitybos sudarymas + sportas... nors treniruokliu nelabai megstu... bet prisiziurejus facebooke kitu zmoniu rezultatus, labai norisi ir paciai pasikeisti...
QUOTE(spanguolyte2 @ 2012 09 09, 10:57)
Sunreja gal sportuoji TAE BO teniso kortose?
Nea, kol kas bent jau, bet labai noreciau pabandyt
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 09, 15:30)
Nea, kol kas bent jau, bet labai noreciau pabandyt
antradieniais ir ketvirtadieniais 20val vyksta treniruotes tad drasiai gali siandien ateiti pabandyti pirma treniruote tau nieko nekainuos!!!
QUOTE(spanguolyte2 @ 2012 09 11, 13:37)
antradieniais ir ketvirtadieniais 20val vyksta treniruotes tad drasiai gali siandien ateiti pabandyti pirma treniruote tau nieko nekainuos!!!
Reiks ir man jungtis i tae bo. Pasibaigs slogos ir bandysiu kita antradieni pradet... reik eit ieskot telefono skambtelt ten ar priims...
QUOTE(Google @ 2012 09 11, 14:47)
Reiks ir man jungtis i tae bo. Pasibaigs slogos ir bandysiu kita antradieni pradet... reik eit ieskot telefono skambtelt ten ar priims...
Prašom prašom ten visada priims
[quote=spanguolyte2,2012 09 05, 13:34]
http://www.facebook....nuklubas?ref=hl
Gal ką sudomins šis sportas
Mane sudomino sis sportas ryt noreciau ateiti pabandyti ar galima visa info, kur teniso kortuose ieskoti, kokia apranga ar reikia pasiskambinti pranest, kad nori ateit pabandyt?
Aciu
http://www.facebook....nuklubas?ref=hl
Gal ką sudomins šis sportas
Mane sudomino sis sportas ryt noreciau ateiti pabandyti ar galima visa info, kur teniso kortuose ieskoti, kokia apranga ar reikia pasiskambinti pranest, kad nori ateit pabandyt?
Aciu
QUOTE(spanguolyte2 @ 2012 09 11, 13:37)
Bet cia tik teniso kortuose, taip?
sveikos,
noriu ir as pasportuot, gal galit ka patart pietiniam rajone ir rytasi (9-11val)
aciu
noriu ir as pasportuot, gal galit ka patart pietiniam rajone ir rytasi (9-11val)
aciu
Sveikos, norėčiau paklausti ar vyksta kur nors joga pietiniame rajone?