Senoji temute -> http://www.supermama...howtopic=291032
O tai Ilona dirba dar Medziotoju uzeigoj?
QUOTE(_Renata @ 2011 03 06, 20:15)
ArenosGym sporto klubas nuotraukoje
Kokias aerobikas rekomenduotumet Impulse?
Buvau dviraciu aerobikoj ir jau trecia diena sunkiai vaikstau Nieko, praeis, eisiu dar Jau matyt visai uzrudijusi buvau, kad taip paveike mane
Pora savaiciu sportuoju impulse ir man ten patinka Beje kiek kainuoja trenerio sudaroma programa? Ir ar normaliai sudaro, o ne visoms vienoda. ir koki treneri/e rinktis geriausiai?
Buvau dviraciu aerobikoj ir jau trecia diena sunkiai vaikstau Nieko, praeis, eisiu dar Jau matyt visai uzrudijusi buvau, kad taip paveike mane
Pora savaiciu sportuoju impulse ir man ten patinka Beje kiek kainuoja trenerio sudaroma programa? Ir ar normaliai sudaro, o ne visoms vienoda. ir koki treneri/e rinktis geriausiai?
kas lankotės teniso kortuose, gal galite pasakyti ar dar vyksta taebo treniruotės
QUOTE(Jenke @ 2011 03 06, 22:16)
ArenosGym sporto klubas nuotraukoje
visai jaukiai ten man patikdavo
Papildyta:
QUOTE(henrieta75 @ 2011 03 12, 23:00)
kas lankotės teniso kortuose, gal galite pasakyti ar dar vyksta taebo treniruotės
TAE BO treniruotes teniso kortose vyksta nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20val
nors jau tu zinai tai, bet gal kitiems prireiks sios info
QUOTE(Radvilė @ 2011 03 16, 16:11)
sveiki, gal kas galit pasakyti, kiek kainuoja vienam suaugusiam vienkartinis nuėjimas į impulsą - baseinai+saunos. darbo dieną antroj pusėj. ? kainoraštyj matau tik abonementų kainas... arba aš blogai žiūriu
Sporto klubas laikosi tokios politikos, kad lankantis klube gali naudotis visomis paslaugomis, tiek treniruoklių sale, tiek eiti į užsiėmimus, tiek plaukioti baseine ir kaitintis saunose.
sveikos, noreciau jungtis prie jusu...labai daug skaityti senojoje temoje, bet paklausti norejau apie piramides sporto kluba, kaokie zmogeliukai ten renkasi..turiu nemaza antsvori ir noriu artejant vasarai bent truputi pasitaisyti, tik nedrystu, nes geda kaip atrodau...gal galit rekomenduoti ka nors ar gal kas jungtusi kartu?
QUOTE(paulig @ 2011 03 17, 09:41)
sveikos, noreciau jungtis prie jusu...labai daug skaityti senojoje temoje, bet paklausti norejau apie piramides sporto kluba, kaokie zmogeliukai ten renkasi..turiu nemaza antsvori ir noriu artejant vasarai bent truputi pasitaisyti, tik nedrystu, nes geda kaip atrodau...gal galit rekomenduoti ka nors ar gal kas jungtusi kartu?
as siulyciau nueiti i elada ten aplinka, treneriai yra nemazai lankanciu su nemazu antsvoriu taip kad viena tokia nebutum nebent tau ten visai nepatogu vazineti
Papildyta:
QUOTE(spanguolyte2 @ 2011 03 17, 11:59)
as siulyciau nueiti i elada ten aplinka, treneriai yra nemazai lankanciu su nemazu antsvoriu taip kad viena tokia nebutum nebent tau ten visai nepatogu vazineti
arba ateik pas i taebo treniruotes - rezultata greit pajustum
Sveiki. o gal kas zinot kur dabar dirba aerobikos trenere Erika. Ji anksciau Piramidej budavo.
QUOTE(k_linele @ 2011 03 19, 13:58)
Sveiki. o gal kas zinot kur dabar dirba aerobikos trenere Erika. Ji anksciau Piramidej budavo.
taip zinom ji dabar Eurogyme :
Sveiki. Noriu paklausti, gal kas žino, ar Šiauliuose yra vedami pilateso arba kalanetikos užsiėmimai??? Būčiau dėkinga už- info