Merginos, būčiau dėknga, jei kuri "paprotintumėte", kaip užsegimą padaryti Suprantu, kad jis turėtų būti nugaroje, bet mezginys labai plonas ir "skystas", tai kaip daryti, kad jis neišsitampytų toj vietoj? Dėti kokią sutvirtinimo juostelę, ar ten dvigubo storio mezginį daryti.... Gal kuri nepatingėtų ir nuotrauką su užsegimu iš arčiau įkelti?
QUOTE(jkrista @ 2011 06 13, 11:41)
Merginos, būčiau dėknga, jei kuri "paprotintumėte", kaip užsegimą padaryti Suprantu, kad jis turėtų būti nugaroje, bet mezginys labai plonas ir "skystas", tai kaip daryti, kad jis neišsitampytų toj vietoj? Dėti kokią sutvirtinimo juostelę, ar ten dvigubo storio mezginį daryti.... Gal kuri nepatingėtų ir nuotrauką su užsegimu iš arčiau įkelti?
As tai uzsegima dazniausiai suknelems darau ne nugaroje, o sone, per petuka , ir dar kartais vietoj sagyciu dedu tokias plonytes plastmasines "knopkytes"
QUOTE(villyte @ 2011 06 13, 11:53)
As tai uzsegima dazniausiai suknelems darau ne nugaroje, o sone, per petuka , ir dar kartais vietoj sagyciu dedu tokias plonytes plastmasines "knopkytes"
o tą vietą papildomai sutvirtinate?
QUOTE(jkrista @ 2011 06 13, 13:00)
o tą vietą papildomai sutvirtinate?
Vaseliu apneriu ir kakliuka ir uzsegima, tai savaime tvirtesnis iseina mezginys
QUOTE(jkrista @ 2011 06 10, 20:22)
Labai norėčiau jūsų paklausti, iš kokių siūlų mezgėt ir kokio storio virbalais? Aš norėčiau dukrytei krikštynom irgi kažką panašaus nunarplioti, bet nenusprendžiu ar moherinę ar medvilninę? Gal kada bandėte panašaus stiliaus iš medvilnės megzti? Koks kritimas gaunasi? Šiaip iš medvilnės man jos atrodo "sunkios", o tuo pačiu ir grožio daug prapuola, bet kai tokia neprognozuojama vasara, tai su moherine gali būti labai karšta... Tiesiog nenusprendžiu, ką pasirinkti....
as mezgu is kid moherio siuliuku kur 25 gr apie 230 metru buna 5 mm storio virbalais sijonuka o virsu truputi plonesniais virbalais.
Is medvilnes ir man jos atrodo "sunkios", as jas isivaizduoju TIK is kidmoherio, tokias skyletas ir lengvas.
kai 35 laipsniai, tai tikrai silta su moheriuku.
QUOTE(Lusasita @ 2011 06 13, 18:35)
as mezgu is kid moherio siuliuku kur 25 gr apie 230 metru buna 5 mm storio virbalais sijonuka o virsu truputi plonesniais virbalais.
Is medvilnes ir man jos atrodo "sunkios", as jas isivaizduoju TIK is kidmoherio, tokias skyletas ir lengvas.
Pernai berods Viliuteee buvo įdėjus numegztų servetėlinių suknelių ne iš mocheros,o iš plonyčių,jei neklystu,lininių siūlų ir tikrai nuostabiai atrodė
dar viena mažylė
QUOTE(Egzo @ 2011 06 14, 07:31)
O štai ir mano dukrytes suknelė ( jau kažkada rodyta) ir skėtukas šventės metu.
Ilgai ir kantriai nerta, todėl šis komplektukas jau pakuojamas į prisiminimams skirta lagamina.
Ilgai ir kantriai nerta, todėl šis komplektukas jau pakuojamas į prisiminimams skirta lagamina.
nuostabu o vaiko emocija
Egzo kaip grazu ant vaiko zymiai graziau atrodo sketuka irgi nerei pati?
QUOTE(Egzo @ 2011 06 14, 07:31)
O štai ir mano dukrytes suknelė ( jau kažkada rodyta) ir skėtukas šventės metu.
Vajetau kaip grazu