QUOTE(La Perla @ 2011 05 31, 16:43)
N (Noppe) raide turetu buti zirniukas: is vienos akies ismegzti penkias (gera, bloga, gera, bloga, gera) apsisukti grizti ir tada visas penkias suimti i viena.
o siuo atveju manau penkias akis reikia sumegzti i viena.
o siuo atveju manau penkias akis reikia sumegzti i viena.
dekoju, bet nemanau, kad taip... nes uzmetimai tik 2, o cia apvalios serveteles rastas, sutraux ko gero tiek akiu sumezgus...
o turi gautis taisyklingi kampai, o virs ju tas kiauras uzmetimas (paskutinis trikampeliu motyvas, ten kur linijos susieina i kampa ir vel issiplecia):
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 05 31, 15:54)
dekoju, bet nemanau, kad taip... nes uzmetimai tik 2, o cia apvalios serveteles rastas, sutraux ko gero tiek akiu sumezgus...
o turi gautis taisyklingi kampai, o virs ju tas kiauras uzmetimas (paskutinis trikampeliu motyvas, ten kur linijos susieina i kampa ir vel issiplecia):
beje paskaiciavau pas tave ten ne penkios akys o trys gaunasi. Nelabai gerai iziuriu servetele ar yra ten spurgiukas ar ne, taciau visur "N" raides paaiskinimas yra burbuliukas, kuris daromas 3, 4, ar 5 akis sumezgus i viena
dar "studijuoju" ta rasta , visgi tai ne spurgiukas.... pagal akiu skaiciu is triju akiu turi likti dvi..
115 eilej gauname 60 akiu, 117 jei N skaiciuojame kaip 3 akis irgi gauname 60 o 119 jau 63. Vadinasi logiskas variantas butu is 3 ismegzti dvi.
jau gal supainiojau visas ir save
115 eilej gauname 60 akiu, 117 jei N skaiciuojame kaip 3 akis irgi gauname 60 o 119 jau 63. Vadinasi logiskas variantas butu is 3 ismegzti dvi.
QUOTE(La Perla @ 2011 05 31, 17:20)
dar "studijuoju" ta rasta , visgi tai ne spurgiukas.... pagal akiu skaiciu is triju akiu turi likti dvi..
O! Man pastarasis variantas visai patiko Tik dukryte jau pabudo, tai tex vakare prisest... Aciu
QUOTE(Kodencija @ 2011 05 31, 12:02)
nuostabu
QUOTE(zydrunyte @ 2011 05 31, 10:00)
Nuostabiai atrodo mergyte. Grazi suknyte, tas rastelis man labai grazus
Papildyta:
QUOTE(zydrunyte @ 2011 05 30, 23:30)
kaip tik siuo rasteliu jau puse suknutes nuneriau.... irgi grazus
Tikrai labai daug gražių suknyčių, bet NECITUOKIT NUOTRAUKŲ
La Perla, Na ir darbelio cia ideta .... Grazu
Kodencija, grazi suknute, netiketas spalvu derinys, taip svelniai atrodo
ilamka, fainuole mergyte, suknyte (man tik gal tie drugeliai siek tiek didoki, noretus truputi mazesniu papuosimu.... Na, bet cia tik gal mano nuomone, kiekvienam savas skonis )
Kodencija, grazi suknute, netiketas spalvu derinys, taip svelniai atrodo
ilamka, fainuole mergyte, suknyte (man tik gal tie drugeliai siek tiek didoki, noretus truputi mazesniu papuosimu.... Na, bet cia tik gal mano nuomone, kiekvienam savas skonis )
QUOTE(zydrunyte @ 2011 05 31, 10:00)
pasirodau savo dukrytei nertą suknytę išleistuvėms, manau tiktų ir kitoms progoms
labai graži suknutė, dar gražesnė jos šeimininkė
QUOTE(Niktė @ 2011 04 30, 08:27)
radau paaiškinimą čia kaip pradėti nerti. nes realiai net neįsivaizduoju kaip tai daroma. Kaip suprantu nuo liemes reikėtų kilti į viršų, o kai nersiu sijoną tai reikės žemyn leistis
Pagaliau prisėdau nerti, bet... nemoku nelabai gaudausi ką ir nuo ko pradėti Kaip suprantu reikėtų nerti suknytės viršų pagal I schemą. bet nesigauna. Norisi praleisti ne po dvi, bet po tris pyneles. Žodžiu čia tai maža bėda, neriant išlaviruosiu kaip geriau. Bet kaip tą liemenį apskaičiuoti Jos krūtinytė yra 46 cm, tai man reikėtų tokią pynelę nerti ar mažesnę