stai manoji suknele krikstynoms
Papildyta:
QUOTE(odeta123 @ 2011 05 25, 10:47)
labai kruopstus darbas
Sveikos, gal kuri žinote kaip neriamas toks skraistės kiauraraštis?
www.etnolietuva.com
www.etnolietuva.com
La Perla, Odeta123 - kruopstus darbeliai ir zodziais neapsakomo grozio rezultatai
QUOTE(odeta123 @ 2011 05 25, 11:47)
Labai grazu.
Panasu, kad sia vasara si suknute bus populiari As per birzeli net 3 mergytes tokiom papuosiu
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 25, 14:13)
Labai grazu.
Panasu, kad sia vasara si suknute bus populiari As per birzeli net 3 mergytes tokiom papuosiu
dekoju Del populiarumo pritariu,pas mane irgi dar dvi laukia
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2011 05 25, 12:28)
labai kruopstus darbas
aciuuuu
Papildyta:
QUOTE(IngridaGal @ 2011 05 25, 13:54)
La Perla, Odeta123 - kruopstus darbeliai ir zodziais neapsakomo grozio rezultatai
dekoju
stai dar viena
Papildyta:
dekoju
nuneriu blynuka(uzpakaline dali) ir juostele(priekine).Tada belieka abi sujungti:)
Papildyta:
QUOTE(shilauoge @ 2011 05 25, 16:50)
odeta123, jusu komplektelis klasiskas.
gal isduotumet kokia forma mezti skrybelaite?
gal isduotumet kokia forma mezti skrybelaite?
dekoju
nuneriu blynuka(uzpakaline dali) ir juostele(priekine).Tada belieka abi sujungti:)
dekui, merginos uz grazu zodi mano darbui
odeta123, La Perla, suknutes fantastiskos ir labai kruopsciai nunertos
Kazkas fantastisko
jei neklystu, cia megzta museliniu rastu? Tik klausimelis butu- kokio numerio virbalais mezgete, nuo ko pradejote (turbut nuo liemens , o virsus atskirai?) ir kaip apskaiciuoti akis, kiek reikia ju prideti, kad gautusi toks kliosas?
Cia ne muselinis rastas (siek tiek panasus, bet jis tokiais pumpureliais yra)
1 eile blogoji - is vienos akies ismezgi 3 akis (as 1 aki ismezgu is virsaus, kita is apacios, trecia vel is virsaus), 3 akys sumezgamos blogaja akim i 1 aki, vel is vienos - trys akys, vel 3 sumegztos i viena aki (cia blogojoje puseje).
2 eile geroji puse - blogosiom 3 akys 1 gera, 3 blogos, 1 gera ir t.t. (kur buvo is vienos akies ismegzta 3 akys - tai blogosios, kur 3 sumegztos i 1 aki - geroji)
3 eile blogoji - kaip ir pirmoji, tik jau sachmatiskai gaunasi
4 eile geroji - kaip ir 2 eile, tik sachmatiskai
Pirma numezgu virsu suknutes, paskui surenku akis nuo juosmens ir pridejus ju dvigubai mezgu rasteli, as mezgiau ne aplink , sone yra tokia nezymi siule (rastelis toks, kad nesimato beveik tos siules) ir zemyn dar platinau kas keles eiles is sonu vis pridedama po pumpura . Virbalai mano seni, dar mano mociutes dovanoti (be numeriu), bet manau, kad jie butu kokio 3 numerio turbut....
odeta123, La Perla, suknutes fantastiskos ir labai kruopsciai nunertos
QUOTE(shilauoge @ 2011 05 25, 11:21)
Kazkas fantastisko
jei neklystu, cia megzta museliniu rastu? Tik klausimelis butu- kokio numerio virbalais mezgete, nuo ko pradejote (turbut nuo liemens , o virsus atskirai?) ir kaip apskaiciuoti akis, kiek reikia ju prideti, kad gautusi toks kliosas?
Cia ne muselinis rastas (siek tiek panasus, bet jis tokiais pumpureliais yra)
1 eile blogoji - is vienos akies ismezgi 3 akis (as 1 aki ismezgu is virsaus, kita is apacios, trecia vel is virsaus), 3 akys sumezgamos blogaja akim i 1 aki, vel is vienos - trys akys, vel 3 sumegztos i viena aki (cia blogojoje puseje).
2 eile geroji puse - blogosiom 3 akys 1 gera, 3 blogos, 1 gera ir t.t. (kur buvo is vienos akies ismegzta 3 akys - tai blogosios, kur 3 sumegztos i 1 aki - geroji)
3 eile blogoji - kaip ir pirmoji, tik jau sachmatiskai gaunasi
4 eile geroji - kaip ir 2 eile, tik sachmatiskai
Pirma numezgu virsu suknutes, paskui surenku akis nuo juosmens ir pridejus ju dvigubai mezgu rasteli, as mezgiau ne aplink , sone yra tokia nezymi siule (rastelis toks, kad nesimato beveik tos siules) ir zemyn dar platinau kas keles eiles is sonu vis pridedama po pumpura . Virbalai mano seni, dar mano mociutes dovanoti (be numeriu), bet manau, kad jie butu kokio 3 numerio turbut....
vilyte,dekoju
QUOTE(La Perla @ 2011 05 25, 21:16)
Vajetus, kaip grazu .... labai grazus rubeliai ir tas rastelis kaip tinka, kaip graziai sukomponuota viskas
mergyte labai graziai atrodo