vakare.lt ,tiesiog truksta zodziu,koks grazus trio
Jus tikra auksaranke ir nuostabi mama
QUOTE(dailima @ 2011 04 18, 22:53)
Niu kodėl??nenusiminkit. Aš sūnų krikštijau su megztu kompletu. darbas + siūlai išėjo apie 100Lt. Nežinau ar pigu čia ar brangu. Svarbiausia - pati moku viskądaryt, tik nerandu laiko
Jetau, dailima, kur Jūs tokias kainas ištraukėt??????? Šimtą litų su savo siūlais tikrai galėčiau sau leisti, bet nebrangiau, nes...
QUOTE(DEM @ 2011 05 05, 20:57)
Laaabai čia gražu pas jus
Turiu tokį klausymuką. Berniukas devynių metų eis Pirmos Komunijos. Kažin kaip gražiau papuošimas žvakei: pirktinis ar megztas Aš su vašeliu nedraugas, tai kažin su virbalais eitų sumeistrauti Atsimenu vyresnysis turėjo pirktinį papuošalą, bet buvo šilta, rankos prakaitavo, vaškas lipo Tai galvoju apmegzti, gal būtų patogiau. Kažin tiktų berniukui Patarkit, prašau Daugiau galvų vis geriau nei viena
Turiu tokį klausymuką. Berniukas devynių metų eis Pirmos Komunijos. Kažin kaip gražiau papuošimas žvakei: pirktinis ar megztas Aš su vašeliu nedraugas, tai kažin su virbalais eitų sumeistrauti Atsimenu vyresnysis turėjo pirktinį papuošalą, bet buvo šilta, rankos prakaitavo, vaškas lipo Tai galvoju apmegzti, gal būtų patogiau. Kažin tiktų berniukui Patarkit, prašau Daugiau galvų vis geriau nei viena
Sveikos Pakartosiu savo klausimą, nors tema apie krikštynas, bet vis čia daugiau nusimanančių nei aš
labukas
aciu uz grazius zodzius mano darbeliui
bet atejus pamaciau kokiu grozybiu cia padaugejo,nuostabu
patrule,kodel nustebai del tokiu kainu,juk priklauso kokio modeliuko,kokio amziaus vaikas ,tai ir kainytes skiriasi
atnesu zadeta skraiste,beje jau buvau anksciau nerus savo dukrytei
mano nuomone ir megstas tiktu
aciu uz grazius zodzius mano darbeliui
bet atejus pamaciau kokiu grozybiu cia padaugejo,nuostabu
patrule,kodel nustebai del tokiu kainu,juk priklauso kokio modeliuko,kokio amziaus vaikas ,tai ir kainytes skiriasi
atnesu zadeta skraiste,beje jau buvau anksciau nerus savo dukrytei
mano nuomone ir megstas tiktu
Koti,kaip miela... Labai labai grazu
Koti,labai grazu