Grožis nerealus Aš šitos nenoriu modeliuko imti nes praktiškai visos nėrusios. Noriu ką nors kitokio, kad būtų kas nors nauja bet beprotiškai gražu
QUOTE(jurka @ 2011 04 28, 15:05)
Taip pat noriu pabandyti nusinerti kostiumėlį berniukui, penkių mėn amžiaus.
Gal maždaug įsivaizduojate kiek siūliukų man reikėtų ir kokių geriau būtų pirkti? Bandau susigaudyti ir kokia suma čia man atsieis nes nelabai dažnai siūliukus perkuosi...
Ir sakykit, o jūs berniukams skraistę neriat, mezgat ar tiesiog daugiau uzsakoves perkasi skraistę o tik rūbelius neriat/mezgat?
Gal maždaug įsivaizduojate kiek siūliukų man reikėtų ir kokių geriau būtų pirkti? Bandau susigaudyti ir kokia suma čia man atsieis nes nelabai dažnai siūliukus perkuosi...
Ir sakykit, o jūs berniukams skraistę neriat, mezgat ar tiesiog daugiau uzsakoves perkasi skraistę o tik rūbelius neriat/mezgat?
siūlų kiekis labai priklauso ne tik nuo vaiko dydžio, bet ir nuo rašto ir net vašelio storio. O jei nersit ne idealiai tiksliai pagal kokią schemą, tai skraistei išvis sunku prognozuoti kiek Jums reikės, kokio ilgio, pločio nersit....
QUOTE(reburd @ 2011 05 02, 16:04)
Aš irgi noriu savo mažajai nunert suknytę krikštynoms. Nusipirkau siūlų Limol bebe, truputį storesni už Maxi, metražas mažesnis, bet minkštučiai, nes kur turiu Maxi baltus, kieti labai Šiaip maxi aš su 1.25 vašeliu neriu.
aš dabar berniukui krikšto rūbellius pradėjau iš šitų siūlų nerti šiaip jų mikštumas toks pats išlieka ir po skalbimo ( turiu suknelę nusinėrus iš jų);
*zuikulis* - labai labai šauniai padirbėta! Nuostabus komplektukas
QUOTE(vakare.lt @ 2011 05 05, 11:23)
Prisižiūrėjus grožių SM, bandžiau narpliot sukneles savo mažės krikštynoms Štai kas gavosi:
Labai gražu . Tik aš galvoju, ar nekaršta vasarą su tom moheriukėm?
Prisižiūrėjus grožių SM, bandžiau narpliot sukneles savo mažės krikštynoms (matosi kraštas ir mano sukneles, bet čia tema krikštynoms )
Labai grazu As manau nei viena nesupyks, jei cia parodysite ir savo suknyte, vis del to juk krikstynoms skirta
vakare, labai grazu.. ir kitu auksarankiu nuostabus darbai, labai dideli ispudi paliko daugiausia neriat is medvilnes, o kaip tarkim medvilne su poliamidu> Va tokie siuliukai grazaus blizgesio turi.. http://www.siulai.eu...;category_id=27 ar geriau tarkim yarnart Begonia? Ar sie jau per stori tokiems neriniams?
vaje koks grozis gal galit schemukę parodyt? ir kokie čia siūlai reikalingi?
renkuosi savo pupai suknute krikštynom, galvojau ir apie liną, bet sita tiesiog pakerėjo gal mūsų močiutė sutiks tokia nunert...
vakare.lt, labai grazu Butinai parodyk ir savo suknute,nes tas suknutes kampas irgi labai dailiai atrodo O as norejau paklausti mezgejeliu,koks turetu buti skraistes ilgis(ar yra kazkoks standartas)?
neparasiau,kad mergaitei 2m.