tie zalsvi papuosimai labai netiketai atrodo
aciu aciu
o man patina truputi kitoki norai
o man patina truputi kitoki norai
Jollyk, labai gražu. O sakykit, ar būtina skraistė. Kažkaip aš jos ne labai noriu
QUOTE(Jollyk @ 2011 04 16, 20:49)
nerta suknyte,kepuryte,batukai,skraiste krikstynoms...lauksiu fotosesijos ir pasirodysim jums
Labai grazu
QUOTE(naiste777 @ 2011 04 16, 22:05)
Jollyk, labai gražu. O sakykit, ar būtina skraistė. Kažkaip aš jos ne labai noriu
Skraiste butina tik pacios ceremonijos metu,ja uzdeda kunigas.Bet mano nuomone,prie nertos sukneles nertos skraistes gaunasi ''sviestas sviestuotas'',man ,bet jei uzsakoves nori,tai mezgejos ir mezga As savo vaikams dejau pirktines.Galima jas papuosti kokioms nertos detalem,kad rysys butu.
Man nertos-megztos skraistes grazu,kai suknele ar kostiumelis siutas,o kiti priedai nerto-megzti.
Na kodėl visi laurai mergaitėm , negi berniukų niekas nenori puošti
Aš tai žiauriai noriu savo berniukui (per krikštynas bus 1.11 mėn) megzto komplektuko krikštynom iš lininių siūlų, bet tikriausiai labai brangiai kainuotų, jei kokia mamytė iš Kauno apsiimtų :ax
Aš tai žiauriai noriu savo berniukui (per krikštynas bus 1.11 mėn) megzto komplektuko krikštynom iš lininių siūlų, bet tikriausiai labai brangiai kainuotų, jei kokia mamytė iš Kauno apsiimtų :ax
QUOTE(cap carap @ 2011 04 18, 20:37)
O tai čia būna kokių įdomenių modeliukų ir, svarbiausia, jų schemučių ar čia tik mezgėjų pagyrų skyrelis? Labai jau noriu dukrytei nunert kokią suknutę,, ar numegzt, bet čia žiūriu moherinukės karaliauja (ir tos be schemų) Gal turit kokių naujesnių idėjų?
Cia ir pagyru, ir patarimu, ir schemu buna, tik reikia ieskoti. Jei kokia suknele nusiziurejote ir nerandate schemos ikelkite nuotrauka cia arba temoje "iekome mezgimo/nerimo schemos" ir tikrai atsiras, kas pagelbes.
Papildyta:
QUOTE(Jollyk @ 2011 04 12, 16:11)
mano nauja nerta suknyte krikstynoms ir megztukas...
Paprasta, kuklu, bet man patinka
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2011 04 14, 18:55)
Ir dar viena megzta krikšto suknelė su žalsvais papuošimais
Kiek netiketas sprendimas papuosimui, bet jis taip graziai ziurisi ir taip pavasariskai nuteikia, kad akiu atitraukti negaliu ir beproto noro pamatyti sia suknele pasipuosusia mergyte
Papildyta:
QUOTE(Jollyk @ 2011 04 16, 20:49)
nerta suknyte,kepuryte,batukai,skraiste krikstynoms...lauksiu fotosesijos ir pasirodysim jums
Labai kruopstus darbelis ir graziai derantis komplektelis
Papildyta:
QUOTE(ilamka @ 2011 04 18, 18:02)
dar viena mano suknute
Daug kartu matyta, visu mamyciu turbut krikstynoms trokstama, bet man ji zavinga Pries jus reikia zemai galva lenkti, nes taip dailiai nunerta suknele, kad net sunku patiketi, jog tai ranku darbas. Jei ne paslaptis is kokiu siulu ir kokio nr vaseliu neriate?
Daug kartu matyta, visu mamyciu turbut krikstynoms trokstama, bet man ji zavinga Pries jus reikia zemai galva lenkti, nes taip dailiai nunerta suknele, kad net sunku patiketi, jog tai ranku darbas. Jei ne paslaptis is kokiu siulu ir kokio nr vaseliu neriate?
[/quote]
Tai jau taip,visu pageidaujama suknele,neturiu net laiko nunerti kazko naujo ,o taip noretusi As jau ja kloniuku vadinu Neriu as ja is situ siuliuku http://public.fotki....iln-ukuota.html ir vaseliu Nr.1