LJ Martin,kiek kartu Indijoje buvote, kad esate pajegus priisiimti atsakomybe uz kitus zmones ir sudarineti marsruta?
as buvau, ne karta, taciau vis noris ten sugrizti, pamatyti maziau suturistintas vietas, praleidome ne viena savaite ten, taciau jokiais budais neprisiimciau atsakomybes uz kitus zmones. Galiu patarti kur vaziuoti, ka pamatyti ir uz dyka, man negaila, nes ir cia gavau geru patarimu, tarkim apie Orcha, kuri mano manymu dar tikrai nenusniauksta turistu, o pries ±4metus apie ja dar isvis mazai kas zinojo. Tripadvisor ir Lonely Planet neskalambijo apie sia vieta.
E-viza tikrai geras dalykas ir palengvinimas visiems, juolab kai neturim ambasados savo salyje ir pasus reikdavo i Lenkija siusti, dabar viska online galesime susitvarkyt.
Griztant i tema apie Indija kol kas sprendimas toks:
visa diena praleidziam Mumbai, dukros nori apziuret skalbyklas, sventyklas, tiltus.
Butu noras patekt i skalbyklu vidu, gal zinot kaip?
Vakare skrendam i Chennai, nes toje Indijos puseje dar nesame buve, nuo jo leidziames zemyn ir ratu kylam link Keralos.
Kitas variantas grizti i Kochi per tiesiai per munnar puse.
Kadangi keliavimo laikas gali sutapt su musonu pradzia, su tais kalnais man kiek abejone kyla, autobusu tokiais tarpekliais pavojinga atrodo
Gal turit pasiulymu del pietines Indijos? ka verta pamatyt? ko vengti?