Įkraunama...
Įkraunama...

Indija ir Nepalas

QUOTE(Viduliuke @ 2013 03 14, 19:34)
Sveiki, gal kas galit patarti, kokius vaistus pirkotės nuo maliarijos (nes skiepų nėra nuo jos). Radau MALARONE, bet ten tik 12 tab, o kaina apie 150, jei mėnesiui, tai reiktų 3 pakuočių g.gif Labai lauksiu atsakymų smile.gif Ačiū smile.gif

Mes gėrėm MALERONE, buvom 3 savaites, tai nemaža sumelė išėjo. Skiepus taip pat visus rekomenduojamus darėmės. Nežinau, ar sveikata yra dalykas, dėl kurio verta rizikuoti, tam kad sutaupyti g.gif Aišku, galimus šalutinius poveikius taip pat vertėtų išsiaiškinti, nes mes su viduriavimu turėjom problemų, kas gali būti būtent nuo šitų tablečių doh.gif thumbup.gif yra dar kažkokių vaistų, pamenu, kad ieškojau, bet kai reikėjo pirkti, tik šitų tegavau Eurovaistinėje.
Atsakyti
Keliu temą į viršų. Po pustrečio mėnesio laukia kelionė į Keralą, tad skaitinėjuosi buvusių įspūdžius. Iškilo keli klausimai. Kaip ten dabar situacija su bankomatais? Ar jie iki šiol nepatikimi ir mėgsta praryti korteles? Kokią valiutą vežtis geriausia? Ar dolerius kaip anksčiau, ar kurią nors kitą?
Atsakyti
QUOTE(Mephisto @ 2013 06 09, 14:42)
Keliu temą į viršų. Po pustrečio mėnesio laukia kelionė į Keralą, tad skaitinėjuosi buvusių įspūdžius. Iškilo keli klausimai. Kaip ten dabar situacija su bankomatais? Ar jie iki šiol nepatikimi ir mėgsta praryti korteles? Kokią valiutą vežtis geriausia? Ar dolerius kaip anksčiau, ar kurią nors kitą?

Į indiją vežamės valiutą (tiek eurus, tiek dolerius, jų kursą galite pasižiūrėti internete). Tik nekeiskite oro uoste valiutos, nes būna labai nepalankus kursas ir dideli komisiniai. Kortele nebent viešbutyje ar prekybos centre atsiskaitinėju.
Atsakyti
Esmė tame, kad iš oro uosto mes iš karto vyksime į turą, todėl reiks mokėti likusią pinigų dalį, tad greičiausiai reiks išbandyt vietinį bankomatą. Kiek pasiskaičiau, bent jau Keraloje su jais padėtis pasitaisiusi.
Atsakyti
QUOTE(Mephisto @ 2013 06 11, 14:45)
Esmė tame, kad iš oro uosto mes iš karto vyksime į turą, todėl reiks mokėti likusią pinigų dalį, tad greičiausiai reiks išbandyt vietinį bankomatą. Kiek pasiskaičiau, bent jau Keraloje su jais padėtis pasitaisiusi.

geriau keiskites oro uoste, negu kazkokiam bankomate. Kursas gal oro uoste ir nepalankiausias, bet bankomatu pasinaudoti irgi nera nemokama, jei jis ne jusu banko - nuskaiciuoja siaip ar taip uz paslauga pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(Mephisto @ 2013 06 11, 20:45)

Sveiki,
na tokiu atveju teks keistis oro uoste kažkiek pinigų smile.gif mes taip ir darėm, nors kursas tikrai nėra pats geriausias, bet ką daryt jei iš kart reik taxi sumokėt ir panašiai. O Keraloj tikrai jokių problemų su bankomatais, dažniausiai ir apsauginis budi biggrin.gif . Nuskaičiuodavo apie 10lt, tad imdavom maximum per kartą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kakava: 11 birželio 2013 - 21:24
Keliavom nuo Delio iki Varkalos traukiniais ir autobusais, visad valiutos kursas palankiausias turguose mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai nepatariu patiems organizuotis kelionės, juk tam yra žmonės profesionalai. Tik privargsit. Mes pvz vykom su agentūra ir viskuo buvo pasirupinta, viskas patarta, pasiūlyta, kai reikėjo pagalbos pagelbėta. Nekankinkit savęs smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos! Mes su vyru dabar irgi žiūrinėjam kelionės į Indiją, norim pasidovanot sau dovaną smile.gif Beieškodami radom, kad Novaturas siūlo nerealiom kainom į Goa, galima ir už kiek daugiau nei 2000 litų paatostogaut. Mums čia atrodo žiauriai pigu. O ar kas nors esat skridę į Indiją su Novaturu, kokie įspūdžiai, ar likot patenkinti?
Atsakyti
aš esu skridus. Tai už tai ir rašiau, kad neverta patiems organizuotis, nes tiesiog nebeapsimoka.
mano įspūdžiai labai geri, indija yra tarsi pasakų šalis, maistas tobulas, vaizdas nepakartojamas, žmonės taip pat geri. Atrodo, nieko neturi bet beprotiškai laimingi. Ir spalvų margumynas, kvapai... sakau, jaučiausi tarsi pasakoj

QUOTE(aleksss @ 2013 09 30, 08:40)
Sveikos, mamos! Mes su vyru dabar irgi žiūrinėjam kelionės į Indiją, norim pasidovanot sau dovaną smile.gif Beieškodami radom, kad Novaturas siūlo nerealiom kainom į Goa, galima ir už kiek daugiau nei 2000 litų paatostogaut. Mums čia atrodo žiauriai pigu. O ar kas nors esat skridę į Indiją su Novaturu, kokie įspūdžiai, ar likot patenkinti?

Atsakyti
Na va ir aš tokia, mes tiek svajojom apie Indiją, tiek prisiskaitėm, tai sakom reikia pasidovanot sau tokią kelionę, juk ne kasdien. Tik noris, nenusivilti, kad niekas atostogų nesugadintų, turiu galvoje agentūrą, viešbutį ir visą aparnavimą.
Atsakyti
nežinau, bet aš kiek esu keliavus, niekada nesu nusivylus novaturu todėl kažkaip niekada ir nesvarstau kur keliones rinktis. Beto jų požiūris į klientą bei rūpinimasis man labai patinka. Tokie malonūs visos kelionės metu
Atsakyti