Deliojasi po truputi
Va del traukinio bilietu turiu klausima, tarkim is Delio i Varanasi esam waitlist sarase, bet kai pirkau bilietus rode Waitlist 3.
Tarkim prie mano pavardes raso WL-3, Vyras WL-4, cia statusas.
Tai tureciau suprast kad esam treti laukianciuju sarase?
Jau man su tais bilietais
visa laime, kad del to per daug nesijaudinu, nes kelioneje bus dar didesniu nesklandumu.
Musu planas toks:
New Delhi - Agra - Varanasi - Khajuraho - Jhansi - Aurangabad - Mumbai - Karvar - Kochi
Visur zinau ka noriu pamatyt isskyrus dvi paskutines stoteles
QUOTE(mamaSandra @ 2012 12 04, 23:27)
Va del traukinio bilietu turiu klausima
Na apie traukinius tai nieko nepasakysiu, deja - mums neteko jais vazinetis, iki siol gaila siek tiek
Kochi, berods, Keraloj, ane? Ten veiklos tikrai neturetu pritrukti Laiveliu paplaukioti, po arbatos plantacijas pasivazineti, pliaze padrybsoti... as tik tiek zinau, bet man jau ir uztektu, o dar be abejo ir daugiau ten visko yra O Karvar tai net neisivaizduoju, kur, reiks Google paklausti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 12 04, 17:27)
Deliojasi po truputi
Va del traukinio bilietu turiu klausima, tarkim is Delio i Varanasi esam waitlist sarase, bet kai pirkau bilietus rode Waitlist 3.
visa laime, kad del to per daug nesijaudinu, nes kelioneje bus dar didesniu nesklandumu.
Musu planas toks:
New Delhi - Agra - Varanasi - Khajuraho - Jhansi - Aurangabad - Mumbai - Karvar - Kochi
Musu planas toks:
Kochi, tai kaip suprantu ne tik pats Kochi bet truputi ir aplinkui? Jei taip tai apart Jurzoles paminetu arbatos plantaciju Munar'e dar ten pat parekomenduociau ir prieskoniu plantacijas. Arbatu plantacijos uzburia savo groziu, bet prieskoniu plantacijose irgi yra labai idomu, nes pamatai kaip auga ivairiausi prieskoniai apie kuriu auginimo budus iki to laiko net nesusimastydavai
Pasiplaukiojimai backwaters tai irgi kazkas nerealaus. Kaip filme kokiam, tas vietiniu kasdieninis gyvenimas, jo paprastumas.
Tada pasiliksit laiko papludymiui jei norit ir uzbaigsit savo puikia kelione
QUOTE(mamaSandra @ 2012 12 03, 20:53)
Nieko tokio MichGirl, gerai, kad dar yra anglisku ir rusisku keliones forumu, kur i uzduota klausima atsako be galo greit.
Siandien jau nusipirkau pirmuosius bilietus i New Delhi - Agra
Jauciuosi isties puikiai, kad viska savarankiskai susitvarkiau.
Vienas pazistamas jau 7 metai is eiles vaziuoja i Indija ir issijuoses mane tikino, kad norint nusipirkt bilietus i traukini reikia Indisko tel nr, todel is uzsienio to padaryt neimanoma
Na belieka dabar iki galo informacija susirinkt, gal koki kelioniu vadova nusipirkt.
Patarkit keliavusieji, koks kelioniu vadovas apie Indija patogiausias? Gal turit perleist? tiks ir pakeliaves
Siandien jau nusipirkau pirmuosius bilietus i New Delhi - Agra
Jauciuosi isties puikiai, kad viska savarankiskai susitvarkiau.
Vienas pazistamas jau 7 metai is eiles vaziuoja i Indija ir issijuoses mane tikino, kad norint nusipirkt bilietus i traukini reikia Indisko tel nr, todel is uzsienio to padaryt neimanoma
Na belieka dabar iki galo informacija susirinkt, gal koki kelioniu vadova nusipirkt.
Patarkit keliavusieji, koks kelioniu vadovas apie Indija patogiausias? Gal turit perleist? tiks ir pakeliaves
planuojame kelione su drauge ir jau pradedam eiti is proto del traukiniu bilietu rezervavimo sistemos.. KAIP UZSIREZERVUOTI TUOS BILIETUS?! pasidalinkit, per kokia sistema ir kaip pavyko?? ar reikejo siusti skanuotas dokumentu kopijas ir pan.?
QUOTE(pupu pupa @ 2012 12 07, 01:14)
planuojame kelione su drauge ir jau pradedam eiti is proto del traukiniu bilietu rezervavimo sistemos.. KAIP UZSIREZERVUOTI TUOS BILIETUS?! pasidalinkit, per kokia sistema ir kaip pavyko?? ar reikejo siusti skanuotas dokumentu kopijas ir pan.?
viskas aprasyta siame puslapyje www.seat61.com
step by step, nebus sunku
Gal kas neseniai darėtės svarankiškai vizas į Indiją (per on-line) sistemą ir galite pasidalinti patirtimi?
QUOTE(saule27 @ 2013 01 12, 20:24)
Gal kas neseniai darėtės svarankiškai vizas į Indiją (per on-line) sistemą ir galite pasidalinti patirtimi?
Tourist Visa on Arrival
The foreign national of following Eleven countries viz.
1.Finland 2.Japan 3.Luxembourg
4.New Zealand 5.Singapore 6. Cambodia
7. Vietnam 8. Philippines 9. Laos
10.Myanmar 11.Indonesia
cia viza on arrival, o on-line tai visvien per warshuvos konsulata tik uzpildai anketa, o pacius pasus ir viz pasiimt Vilniuj turi.
nebent as kazko nesupratau
Papildyta:
Tiesa, iki mano keliones savaitike liko, jau drebuliukas - jauduliukas vidinis prasideda.
Gerai, kad spejau dar laiku naujausia Lonely Planet knyga gaut, nes LT niekur negavau kelioniu vadovo
Vasario gale galesiu perleist
QUOTE(mamaSandra @ 2013 01 12, 21:12)
Tourist Visa on Arrival
10.Myanmar 11.Indonesia
cia viza on arrival, o on-line tai visvien per warshuvos konsulata tik uzpildai anketa, o pacius pasus ir viz pasiimt Vilniuj turi.
10.Myanmar 11.Indonesia
Jei pats daraisi vizą, tai tiek priduoti, tiek atsiimti pasą turi Waršuvoje (nebent naudojiesi LT konsulo paslaugomis, tai tada pasus priduodi ir atsiimi Vilniuje) ir už tai nereikia papildomai mokėti.
mamaSandra, kur jūs darėtės vizas?
QUOTE(saule27 @ 2013 01 13, 14:07)
Jei pats daraisi vizą, tai tiek priduoti, tiek atsiimti pasą turi Waršuvoje (nebent naudojiesi LT konsulo paslaugomis, tai tada pasus priduodi ir atsiimi Vilniuje) ir už tai nereikia papildomai mokėti.
dar neatsiemem pasu, bet daromes Vilniuj. Uz viena viza 300lt.
QUOTE(saule27 @ 2013 01 12, 20:24)
Indijos vizas daro čia. Prieš tai reikia užpildyti online anketa.
QUOTE(saule27 @ 2013 01 13, 14:07)
Anksčiau galima buvo pačiam priduoti dokumentus Waršuvos Indijos ambasadoje. Dabar viską reikia tvarkyti per vizų centrą Vilniuje http://www.blsindiav...title=Kontaktai .
QUOTE(Ida66 @ 2013 01 14, 11:39)
Anksčiau galima buvo pačiam priduoti dokumentus Waršuvos Indijos ambasadoje. Dabar viską reikia tvarkyti per vizų centrą Vilniuje http://www.blsindiav...title=Kontaktai .
Ačiū už informaciją.
O kaip tada su galimybe Odminių 3 g. pasidaryti vizą (anksčiau ir čia darydavo)?