Na saugiausia tai išvis namie sėdėti prie televizoriaus su šalmu ant galvos ir niekur nekeliauti
Bet čia jau prasideda bereikalingas ir niekur nevedantis ginčas. Geriau jau apie pačią šalį kalbam, nei apie tai, ar geriau važiuoti bet kokiom transporto priemonėm, ar būtinai tik džipu su vairuotoju... Kiekvienas renkasi pagal save ir nei vienas nuomonės juk vistiek nepakeis
QUOTE(umb @ 2012 02 28, 00:02)
Na saugiausia tai išvis namie sėdėti prie televizoriaus su šalmu ant galvos ir niekur nekeliauti
na kaip sako atsargu ir dievas saugo ar taip ten tas posakis As Indijos nebijau, buvau tris kartus, ir nescia ir su mazu vaiku, viskas labai liuks, daug matem daug keliavom. Bet jeigu net pacios indes galincios sau ta leisti nevazineja tokiais autobusais, o renkasi kitus keliones budus tai manau sita pasako. Jei turi pazystamu indziu pasiklausk kaip ten su moters teise but nelieciama tuose autobusuose, manau papasakotu si bei ta Siaures Indija yra pavojingiausia, nes apart siaip pasikibinimu visokiu vyrai dar yra ir gan agresyvus, o kaltos dazniausiai buna moterys pacios jei kam pasiskundzia, policijoj dar issitycioja...
Jus esat Indijoj buvus?
QUOTE(umb @ 2012 02 28, 07:02)
Bet čia jau prasideda bereikalingas ir niekur nevedantis ginčas. Geriau jau apie pačią šalį kalbam, nei apie tai, ar geriau važiuoti bet kokiom transporto priemonėm, ar būtinai tik džipu su vairuotoju... Kiekvienas renkasi pagal save ir nei vienas nuomonės juk vistiek nepakeis
Rudenį ir man teko pakeliauti po Indiją. Nuostabi šalis. Viską organizavo moteris, kuri daug metų praleidusi Indijoje ir gerai pažista šią šalį. Mes keliavome traukiniais arba nuomavom mašinas. Vietinių autobusų ji mums nerekomendavo, nes sugaižtume labai daug laiko, o be to važiuojant jais bagažas kraunamas ant stogo ir labai dažnai apvagiamas.
Na dviem merginom nera labai jau nesaugu Indijoje, bet reikia atsizvelgt i regionus. Net neabejoju, kad GOA ar Kerala - niekas neuzkabins, neuzgaulios ar ko kito nepadarys keliautojams, Bet i siaurinius regionus bijociau keliaut taip...
Vien del saugumo noreciau Gido - palydovo, kuri rekomenduotu man zinomi zmones.
Mes planuojam i Indija kitamet nusigaut (jei vel kojos nepakis kokie akcijiniai bilietai i kita egzotine sali ). Taciau mums dviese kazkaip nesaugu atrodo, keturiese ir saugiau ir smagiau.
Bet cia tik mano asmenine nuomone.
Mes planuojam i Indija kitamet nusigaut (jei vel kojos nepakis kokie akcijiniai bilietai i kita egzotine sali ). Taciau mums dviese kazkaip nesaugu atrodo, keturiese ir saugiau ir smagiau.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 02 28, 16:55)
Na dviem merginom nera labai jau nesaugu Indijoje, bet reikia atsizvelgt i regionus. Net neabejoju, kad GOA ar Kerala - niekas neuzkabins, neuzgaulios ar ko kito nepadarys keliautojams, Bet i siaurinius regionus bijociau keliaut taip...
taip Kerala pvz jau visai kitaip tuo klausimu.
QUOTE(umb @ 2012 02 28, 17:35)
Tai kad šiaurė šiaurei nelygi: skirtumas tarp pvz kokio musulmoniško Kašmyro ir mūsų planuojamo krašto - didelis.
kasmyre nesaugu is visai kitos puses, ne apie tai kalba ejo net
QUOTE(MichGirl @ 2012 03 01, 00:44)
kasmyre nesaugu is visai kitos puses, ne apie tai kalba ejo net
galima smulkiau?
kasmyras konfliktine zona, vis dar yra nenesutarimu del sienu, buna visokiu ispuoliu. Mano pazistama su savo musulmonu vyru ir amerikieciais (nuo pirmo vyro) vaikais gyveno Kashmyre pora metu ir buvo gan patenkinti, bet pries nepilnus metus pabego visi is ten, tiesiog pasidare nebesaugu, net ir ju vadinamam ramesniam regione. Visur patruliuoja armija, karishkiu elgesys kartais nenuspejamas, atsirado gresme ir vaikams kadangi balti ir aiskiai matosi, kad uzsienieciai. Tai mete savo bizni ten turizmo kazkokio ir grizo gyventi i JAV, sake prasciau gyvena bet bent jau miega ramiai, kad nereiks viduri nakties eit sleptis kazkur.
O cia kalba isejus buvo apie siaures regionu ypatumus keliaujant vienoms moterims ir pvz aklai kazkokiam kaimeli ieskant transporto joms vienoms, skirtumas tarp siaures ir pietu yra didelis tuo klausimu.
O cia kalba isejus buvo apie siaures regionu ypatumus keliaujant vienoms moterims ir pvz aklai kazkokiam kaimeli ieskant transporto joms vienoms, skirtumas tarp siaures ir pietu yra didelis tuo klausimu.
Na mes pirmam kartui i Indija renkames turistu pamegta "auksini trikampi" o po to trauksim i Kerala.
Planuojam kelionei skirt menesi, tai gal spesim viska apziuret.
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 01, 13:28)
Na mes pirmam kartui i Indija renkames turistu pamegta "auksini trikampi" o po to trauksim i Kerala.
gerai padaret, kad pasilikot Kerala pabaigai. Atsigausit ir nuo dulkiu ir nuo viso kito Mano megstamiausia Indijos valstija ir maistas man ten skaniausias buvo. Noreciau kazkada grizti